Ik kon eenvoudig het product vinden wat ik nodig had. Op zondag besteld en de volgende dag al in huis!

Snelle bezorging, top brace !

Bezorging was er snel. Na 3a4 maand eindelijk weer kunnen voetballen door de brace die ik besteld heb. Heel erg blij mee !

Op advies van mijn fysiotherapeut dit hulpmiddel bij jullie besteld en het voldoet aan mijn verwachtingen, prima.

Duidelijk, klantvriendelijk. Goede producten, en duidelijke informatie.

Fijne ervaring!

Ik heb een brace besteld en het was er meteen de volgende dag! Ik kon makkelijk betalen met apple pay en de website was zeer duidelijk!

Met met de rugbrace van All4Fysio zit ik weer met plezier op mijn MTB

Bestelling eenvoudig, dag later ontvangen. Brace makkelijk aan te brengen en stabiliseert de rug waardoor ik minder pijn heb. Kortom prima produkt.

Super tevreden!

Erg tevreden. Ik heb mijn pakket beschadigd ontvangen en heb dit gemeld en de volgende dag kreeg ik een nieuwe. Bedankt voor de geweldige service

Snel zoals beloofd!

Na telefonisch contact en advies een brace besteld. Snel bezorgd. Kwaliteit van de brace is prima, voelt goed aan. Een ietwat vreemde zaak vind ik de niet goed geld terug regel. Je moet de brace ongebruikt, in de originele verpakking terug sturen. Dat maakt het moeilijk om te constateren niet goed. Gelukkig is de brace wel goed.

Via de fysiotherapeut een link ontvangen naar All4Fysio t.b.v. de aanschaf van een polsbrace. Zeer snelle en adequate service. De brace werd de volgende dag geleverd en deze draag ik nu naar volle tevredenheid.

probleemloze bestelling en bezorging

idem voor de retourzending en de financiële afhandeling

Makkelijk en snel.

Ervaring is prettig, makkelijk, snel en goed geprijsd.

Fijne service.

Ik kon direct terecht en de uitleg was prettig. Niets was te veel. Met veel geduld de brace aangemeten en afgesteld. Kortom zeker een aanrader!

Kwaliteit zeer goed

Goede service doen wat ze beloven mijn ervaring is zeer positief en zeker een organisatie om aan te bevelen

Top! In de avond besteld en de volgende ochtend gelijk in huis !!!

Super service, ik had in de avond wat besteld en ik kreeg het de volgende ochtend al binnen. Enorm blij mee :))

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede informatie over het product op de website. Snelle levering.

Prima huidvriendelijke tape

Ik ben zelf allergisch voor bruine pleisters, kan ook meestal niet tegen tape. Die van cure tape werkt prima bij mij. Geen rode uitslag irritatie en huid beschadigingen. Snel en netjes geleverd tegen een redelijke prijs.

Goed en helder advies over het product.

Ik enkel vragen over een product. Gebeld en ik werd uitvoerig te woord gestaan. Geen verkooppraatje maar een transparant eerlijk verhaal.

Verbeterpunten ik zie ze niet!

Heldere uitleg op de site mbt aanschaf van een compressiesportsok. Snelle levering voordeel pakket kon door de brievenbus.

Uitstekend!!!

Hele fijne ervaring met uw site. Op Google gezocht en kwam bij jullie uit. Snel geleverd en goed product! Kortom, meer dan goed. Kom zeker bij jullie terug.

snelle levering. alls ok

ik moet zeer wennen hoe het werkt dus heb ik nu ook de handschoentjes besteld. alles komt snel en precies wat ik heb besteld

Snelle afhandeling, prima product

Mijn brace is van prima kwaliteit en vandaag besteld, morgen in huis

Het koste wat moeite om het te bestellen , vooral met de betaling, maar het is allemaal goed gekomen. met vriendelijk groet. Gerrie Velker.

Geweldig,vlot

Makkelijk besteld,volgende dag in huis. Super!

Goed!

Prime acties. Snelle (conform belofte) levering van het bestelde.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk