Ik was op zoek naar een handbrace en werd door mijn fysio doorverwezen naar jullie site. Alles was duidelijk omschreven en de bestelling ging ook makkelijk. Na mijn bestelling kreeg ik heel snel bericht dat alles in werking werd gezet voor de verzending. De volgende dag had ik de brace al in huis. Super.

Goed en voor herhaling ook

‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Goedkoper dan bij de leverancier en goede communicatie over de bestelling. Kortom, de volgende leer bestel ik weer bij jullie.

Top ervaring

Ondanks een fout van mijn kant super geregeld. Had per ongeluk een toevoeging gedaan bij mijn adres waardoor deze retour werd gestuurd maar door goed mail contact snel opgelost en goed geregeld

Product prima en levering ook.

Gewoon goede kwaliteit

De volgende dag al in huis en zeer goede kwaliteit.

Super fijn

Onze aankoop ging snel. Goed alternatief geboden en snel in huis. Mijn man is er blij mee zo kan hij zich tenmiste uit huis begeven

Snelle levering goed materiaal

Laat in de middag besteld. De volgende ochtend al binnen. Goede prijs kwaliteit verhouding

Dikke prima

Ik zocht een brace voor mijn hand, en ben geslaagd bij All4Fysio. Niet alleen was de informatie op de website erg uitgebreid, ook de levering was supersnel. En, ook niet onbelangrijk, de brace is erg prettig in gebruik.

super betrouwbaar en de volgende dag al al ontvangen. goede service.

top!!!

Mijn dochter ging met korfbal steeds door dr enkels sinds een paar jaar gebruikt ze nu de bracen (nu is het sporadisch dat ze door dr enkels gaat) na 3x per week gebruiken en 3 jaar verder waren ze toe aan vernieuwing gelijk weer dezelfde besteld en dag later gelijk binnen wij raden ze iedereen aan

Goed product, snel geleverd.

Duidelijke omschrijving bij de producten, waardoor ik eenvoudig de juiste brace gekozen heb. Levering is ook erg snel. Zeer prettige ervaring.

Snelle levering . Ben zeer tevreden met mijn brace. Had er al een voor mijn linkse knie ,nu voor de rechtse . Loop nu zonder pijn !!!.

Komen de beloofde service na!

Komen de beloofde service na!

Goede hulpmiddelen voor een redelijke prijs

Mijn oude brace was kapot en ik zocht een nieuwe. Ik ging googlen en kwam zo bij jullie terecht. Mooie stevige brace gezien binnen mijn budget. Gelijk besteld en het werd snel bezorgd !!

Goede uitleg, dag later geleverd, netjes ingepakt en paste perfect de 2 knie braces

Voor 12 uur besteld en volgende dag al in huis.

Hele goede ervaring gehad. Dinsdags besteld volgende dag in huis middels brievenbus pakket.

Supersnelle service

Op zondag bestelt en de volgende dag al geleverd.

Snelle levering goede kwaliteit pols brace.

Gewoon supper top

Gewoon top produkt

Maken waar daar waar ze voor staan !

Goede service en kwaliteit, snelle levering en niet geheel onbelangrijk: scherpe prijzen !

Goede steun, slecht materiaal

Na een week dragen laat stiksel al los. Voor de rest geeft het goede steun aan mijn pols.

Niet handig

Brees moet super strak zitten wil hij op zijn plek blijven. Gaat irriteren. Brees is ook vrij dik past niet onder een werkbroek. gebruik hem niet zonder voor aankoop.

een zeer positieve ervaring.

de bestelling was duidelijk en de levering correct. Het product was goed verpakt en er zat een gebruiksaanwijzing bij

Goede webshop, gewoon zoals het hoort

Laatst mijn enkelband gescheurd, dus wilde ik een enkelbrace aanschaffen, ik twijfelde tussen 2 producten maar werd zeer goed geholpen door de telefonische klantenservice. De volgende dag werd mijn brace al geleverd, TOP

Ene dag besteld, volgende dag al in huis

Een advies van de fysio om een brace aan te schaffen. Binnen 1 dag geleverd. Top!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk