Duidelijke uitleg op de site

Super snelle levering en goede informatie op de site.

Top service!!

Het bestelde artikel was ondanks de bezorgdrukte binnen no time bezorgd. Top!!

Snelle levering alsof jullie achter mijn deur stonden Mooi product voor een mooie prijs

Fantastisch service!

De bestelling was eenvoudig te plaatsen. Daarnaast was het een snelle service!

Professionele hulp verlening

Had gebeld voor advies,wat voor en ik moest kopen Heb en kleine hernia in me onderrug en heb soms redelijk zwaar werk Kreeg het advies om de Thuasne lombacross Activity te kopen. Snel in huis, keurig hoor. Past zeer goed ,en wat en steun. Ik ben blij met jullie. En minder pijn wat het belangrijkste is Geweldig, dank je wel groet André

Keurig afgeleverd.

Draag de schouder brace bijna de hele dag. Klachten al minder. Was ook blij met jullie telefonische ondersteuning.

Supersnel en goed

Meteen de goede evo..... Snel bezorgd met de garantie, niet goed geld terug! Super!

Snelle service en goed advies

Afgelopen week een frame brace gekocht. Na uitvoerig telefonisch advies kon ik op afspraak langskomen(volgens de richtlijnen). De brace was op voorraad en is opmaat afgesteld. In het geheel een goede ervaring!

Snelle verzending, goed product

Snelle goede levering en duidelijke omschrijving

Ik heb na overleg met de thuiszorg heel makkelijk mijn bestelling kunnen doen om de zorg voor mijn moeder makkelijker te maken. Na even zoeken op de site was het de volgende dag in huis. De prijs is echt heel netjes en de service top

Prima verzorging

Zeer snelle levering, daar heb ik wat aan.

super

lekker snel en duidelijk

Zeer snelle en correcte levering Toppie

Zeer snelle en correcte levering Toppie

Geweldig zo blij mee

Mijn ervaring met de Patellavatoris geweldig ik loop al heel lang met pijn en ik doe ze om en kon gelijk pijnloos opstaan en lopen ben er erg blij mee

Echt zo fijn

Ik kreeg hem binnen en deed hem om Is zo'n fijn ding heel makkelijk aan te brengen en toen ik hem omhad merkte ik geen pijn meer dus echt topp

Top, super snel geleverd

Volgende dag voor de lunch waren de sokken er. Top levering in de brievenbus, precies wat ik had besteld. Compressie sokken zitten helemaal goed, precies wat ik nodig heb.

Patella push brace bevalt prima. Geeft goede ondersteuning aan mijn knie waardoor een wandeling iets aangenamer wordt. Is goed op maat aan te passen door middel van het klittenband. Levering was ook zeer snel, de volgende dag al in huis.

Keurig behandeld i.v.m retour sturen van mijn product

Snel geleverd en product is naar wens.

Mooie snelle levering en brace voldoet aan verwachting

Via de fysio een brace moeten bestellen voor mijn aanhouden peesontsteking in pols. Op maandag besteld en dinsdag al in huis. Brace doet zijn werk.

Snelle levering en goede service.

Snelle service en verzending

Het is snel verzonden, gemakkelijke bestelling en betaling. bedankt

Perfect zoals je zou verwachten.

Zeer snel geleverd en goede communicatie van de verkoper.

Fijne en snelle service

Ik wilde iets retouren en kreeg snel een persoonlijke reactie. Super fijn!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering