Snel en goed geleverd.

Fijne website en makkelijk te bestellen. Goede producten.

Prettig advies

Door het stellen van een aantal vragen kon ik het juiste artikel bestellen.

Snelle levering.

Zeer tevreden met het product.

Supersnelle reactie en levering

De bestellingen worden gelijk verwerkt, direct een bevestigingsmiddelen. Bij vragen ook direct een antwoord van de klantenservice. Pakket de volgende dag in huis. Prima!

Product snel in huis!

Product snel in huis, jammer dat PostNL eerst aangeeft veetaging te hebben en de dag erna toch al afgeleverd heeft

Ik heb al meerdere maanden pijn aan mijn duim. De fysio kwam met Quervain op de proppen, klopte ook wel met de pijnlijke plekken. Lastig hoor als je geen pannen kan afgieten en steeds vriendlief moet vragen om dat te doen. Die dan in de war raakt, want welke pan bedoel ik als ik zeg de grote pan. Kort en goed: de brace die ik bestelde helpt uitstekend. Vorige week moest ik 200 sjaals en eindejaarsgeschenken (cd-doosjes) inpakken, brace om en geen centje pijn! Dus alle collega's krijgen op tijd hun geschenk in de bus! Zonder brace had me het 3 dagen gekost...

Snelle levering en goede informatie op de website.

Nadat mijn huisarts een diagnose 'tenniselleboog' bij mij had geconstateerd adviseerde hij mij een Brace te gaan dragen en deze bij jullie te bestellen, vanwege de service en informatie. Dus gedaan en zeer tevreden!

Goede service en snelle leverinf

Makkelijke site om producten te zoeken en snel en correct geleverd

Snelle levering, met goede aftersales

Onze bestelling is snel geleverd. Na 2 mnd aanspraak gemaakt op de garantie omdat het product (hockey bitje) ging scheuren. Dit is goed opgepakt door de aftersales en de volgende dag hebben we een nieuw bitje ontvangen. Dus ook de aftersales is goed!

Op de website alle relevante informatie gevonden, plus het gewenste artikel. Snelle levering en veel baat van mijn aankoop! Top!

Mooie producten en uitstekende service

Mijn Herzog compressiekousen worden altijd snel geleverd. Bij problemen is de service uitstekend

Snel antwoord en snelle verxending

Goede producten en snelle levering.

Artikel voldoet zeer goed!!

Zeer duidelijk aangegeven welke maat, snelle levering! Met zeer tevreden met polsbrace en de prijs was niet te duur!

top product,snel in huis.

Wat je nodig hebt,is er in alle soorten en maten,en vandaag besteld morgen in huis.

Kwalititeit op en top

De service en kwaliteit zijn fenomenaal, smaakt naar meer.

Het bestelde product wordt duidelijk omschreven op de site. Snelle levering, die ook op tijd was. Netjes verpakt, al was de doos iets te groot voor het product, waardoor het ging schuiven in de doos.

Snelle levering, perfect product, goede begeleiding.

Zeer vlot

Zeer vlotte en correcte levering.

Super snelle levering

Had voor mij capaal tunnel syndroom een brache nodig, en hem hier bij All4Fysio via de overzichtlijke site besteld. Zeggen dat als je voor 21.00 uur besteld het de volgende dag in huis hebt, das 1, maar het ook nog waarmaken, das twee!

Keurig geleverd voor een nette prijs

Makkelijk bestellen, website keurig, verzenden snel een goede prijs

snelle levering heel goed verpakt.

mijn ervaring is alleen maar goed. duidelijke site, vlotte levering.

How can I send my order back

I want to send my order back how can I send it is not Good size for her.

Geweldig in gebruik

Niet duur echter wel doelmatig.

onberispelijke service

duidelijke overzichtelijke website en zeer vlotte levering van besteld materiaal en dit zoals wordt beloofd

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk