heb hem nu 2 dagen om en het voelt heerlijk even de ondersteuning die je nodig hebt met een versleten rug

Superfijn

Goede stevige brace

goede product

Keuze gemaakt via de website die duidelijk en overzichtelijk was. Snelle levering door All4fysio. Helaas werkte PostNL tegen maar daar kon All4fysio niets aan doen. Tevreden met de nekkraag.

Betrouwbaar, snelle levering en goede kwaliteit

Nu twee maal wat besteld en de volgende werkdag al geleverd. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en werden mij aangeraden door de fysiotherapeut. Op de site wordt duidelijk informatie vertrekt over het product, waardoor het makkelijk is om het juiste te vinden.

Prima snelle service, ook bij retouren

kwaliteitsprodukt voor een normale prijs

Snelle levering en goede kwaliteit

Verschillende artikelen besteld (pols en kniebraces). Snelle levering en goede kwaliteit. Blij mee!

Bestelling snel in huis,echt top

Snel mijn pakje open gemaakt, en de braze om gedaan. Had ik dat geweten in oktober, had mij een hoop ellende gespaard gebleven, wat een uitkomst zo'n braze, zoveel steun aan mijn rug.Ik kan het iedereen aanraden.

Product en levering, Top!

Door een goede productbeschrijving kon ik eenvoudig een bestelling doen.

Met snelle handeling is mijn kous aan!

Heel makkelijk aan te brengen, de kous gaat er goed over, en gaat snel over mijn voet. Het werkt super vlot. Ook het hulpstuk uit mijn kous trekken gaat super makkelijk.

Doen wat ze beloven

Besteld bij All4fysio omdat ze snel konden leveren en we het snel nodig hadden. Bovendien een goeie prijs die net wat lager lag dan bij andere aanbieders. Altijd spannend of het dan ook daadwerkelijk op tijd verzonden en geleverd wordt. Ja dus, heel blij mee!

Bestellen en goed en snel ontvangen

Gewoon simpel

Super snel

Hele fijne kniebanden voor m’n zoon. Passen goed. Op zondag besteld en maandag al in huis. Nette levering

gemakkelijk en goed

een support knieband besteld en dit ging vlekkeloos. Snelle levering, goed verpakt

snelle levering en goede kwaliteit!

Als je om medische hulpmiddelen verlegen zit dan wil je die ook graag zo snel mogelijk in huis hebben. All4Fysio leverde, zoals zij op hun website beloofde, direct de volgende dag!

Kniebrace prima Kwaliteit. Juiste maat na raadpleeglng website. Na bestelling, volgende dag geleverd.

Goed advies

Ik was aan het twijfelen welke brace het beste zou zijn en heb advies gevraagd. Advies was snel en goed. Brace werd snel geleverd en bevalt uitstekend. Deze winkel is zeker een aanrader (en nee, ik heb geen aandelen).

Excellent Service !!!

Excellent Service !!!

Helemaal top!

Prima website, en snelle en nette levering

Goede prijzen, razendsnelle service!

In de loop van de middag bedacht dat ik een looprek nodig had, besteld bij All4fysio en de volgende ochtend al in huis. Prima materiaal voor een uitstekend prijs. Aanrader!

Snelle en zorgvuldige bezorging

De band is passend.

Goede en snelle service

In de middag besteld en de volgende ochtend om 9.00 uur al in huis. Supersnel

Bestelling correct en vlug geleverd

Besteld, snel geleverd, goede communicatie

Gewoon goed

Top ervaring !

Duidelijke site , goede info en supersnelle levering ! Zeker een aanbeveling waard!!!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk