ondanks mijn 1ste bestelling bij hondjekoek gedaan, keurig en snel geleverd, prijs kwaliteit is prima. miste alleen mijn cadeautjes , maar misschien heb ik iets verkeerd gedaan, volgende keer maar even kijken hoe dat zit...

• Gevonden via? N.v.t.

Heel goed!

voer op tijd geleverd! Was 10 kilo Ydolo maar super netjes ingepakt!!

• Gevonden via? Internet

Verkopen Ydolo, goede hondenbrok dus blij mee. Levering is snel.

Geweldige webshop!

Ik heb nu al een aantal keren besteld bij Hondjekoek. Superleuke en zeer goede producten en een cadeautje naar keuze bij je bestelling. Heb ook een keer gebeld naar de klantenservice voor advies over een product. Hele aardige dame aan de telefoon. De bestelling wordt altijd zorgvuldig en snel verstuurd.

Goed assortiment & snelle levering

De hondenbrok die ik gebruik hebben jullie altijd op voorraad , zo grijp ik nooit mis . De verpakking is prima en de levering snel , dikke duim dus !

Snelle nette levering

Makkelijk besteld, snel geleverd. Netjes en stevig verpakt. Helemaal top.

Aanrader!

Fijne overzichtelijke site en producten.. snelle levering!

Voldoet aan verwachting

Snel geleverd, goed verpakt, heldere communicatie

Netjes geleverd

Ik kreeg een bericht dat een product weer terug op voorraad was, vervolgens heb ik het direct besteld via de app. Daar kon ik een gratis product uitkiezen omdat ik boven een bepaald bedrag bestelde. En tot slot kreeg ik alles zeer netjes verpakt geleverd. Dus ja, ik raad hondjekoek zeker aan!

Snel

Makkelijk vinden en bestellen, super snel geleverd.

Goede kwaliteit eten

Omdat mijn hond maandenlang heel veel krabde besloot ik beter eten te zoeken zonder rund en kip. Hier hadden ze grote keuze van eten niet gemengd met kip,rund of granen. Moeilijk te vinden elders. Ook niet zo duur als andere aanbieders. Hondje krabt niet meer en vind het heerlijk!

uitstekend !

plaquestop van Bogadent , heel goed product tegen tandsteen bij honden. Wel geduld hebben voor het resultaat ( enige weken ) Verder een Prima service bij Hondjekoek .

• Gevonden via? internet

Duidelijke website en goed (wel te grote verpakking) ingepakt. Met een te leuke stikker er op.

Prima ervaring met het bestellen van zalmolie en een speeltje voor de hond.

• Gevonden via? Internet

Eerste bestelling voor mijn katten is helemaal.goed gegaan dus zal waarschijnlijk vaker gaan bestellen

• Gevonden via? Google

Mooie natuurlijke en gezonde snacks

Onze Banjer smult van de heerlijke lamsluchtpijpen, paardenoren en kippenmaagjes. Hij staat al te trappelen als de doos wordt gebracht.

• Gevonden via? Instagram van een vriendin

Snelle levering en een ruim aanbod van goed kwalitatief voer dat bij andere aanbieders niet leverbaar is.

• Gevonden via? online

Gewoon goed

Was op zoek naar een bepaald product, dat bijna nergens meer te koop is. Wel bij dit bedrijf. Bestelling werd vlot geleverde.

Zeer positive ervaring .

Altijd snel en correct geleverd.

• Gevonden via? Internet

Mijn vorige zending worsten was er 1 die kleiner was als de andere.....de laatste zending was wel.goed

• Gevonden via? N.v.t.

Alles naar wens, op kleinigheidje na

Alles keurig op tijd en netjes verzonden. Alleen jammer dat je een extraatje krijgt dat voor honden is, terwijl je aan de bestelling kunt zien dat we alleen een kat hebben :D.

• Gevonden via? voerwijzer.nl

Blij met jullie snelle levering

One hond Mex verdraagt niet alle soorten voedsel. Wegens leveringsproblemen met zijn trouwe merk Brit waren we genoodzaakt om ander voedsel voor hem te kopen met allerlei vervelendheden als gevolg. Gelukkig had deze site nog een aantal gestoomde worsten op voorraad. Het bestellen ging makkelijk en na 2 werkdagen werd Brit bij ons geleverd. Happy hond, happy baasje!

Super!!

Een fijne internet winkel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bestellingen worden zorgvuldig verzorgd en verzonden. Producten komen in goede staat aan in een stevige doos.

• Gevonden via? Internet

Goede service, onze hond smult ervan.

heel tevreden

Mijn bestelling was snel geleverd, goed verpakt en ik ben er heel tevreden over. In de toekomst ga ik hier vaker bestellen.

• Gevonden via? voedingswijzer.nl

Goed.

Op tijd bezorgd en van goede kwaliteit.

• Gevonden via? Ooit fysieke winkel

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.