Altijd een snelle levering en wat lekkers erbij voor de hond.

Goede producten snel geleverd

Goede producten voor een goede prijs, snel geleverd.

Goed.

Fijne producten voor de hond, diversen aanbod . Minpunt is , als je pas bestelde kattenmerkvoer "Eden" nog maar enkele maanden houdbaar is, en je zegt er wat van , krijg je geen klanvriendelijke oplossing aangeboden !!

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle bezorging en keurig ingepakt

Snelle en goede service

• Gevonden via? Internet

Vlotte afhandeling en correcrie van de dubbele bestellingen

Alleen jammer dat een val mijn e mail niet beantwoord kon worden daar door ook de dubbele bestelling

Snel en super service

Heb voor het eerst iets gekocht bij hondjekoek. Je wordtngoed op de hoogte gehouden vanaf ontvangst tot aan verzenden vd bestelling.

• Gevonden via? Google

Grote variatie in hondenvoer en mijn hond vind het heerlijk. Ga zeker vaker bestellen!

Prima kwaliteit voeding

Voeding van hoge kwaliteit, maar wel aan de prijs

• Gevonden via? Vorige eigenaar van mijn hond

super assortiment en snelle levering

Hondjekoek is een fijne plek om de gezondste en lekkerste voeding en snacks voor je hond te kopen. De levering is altijd supersnel en goed verzorgd.

• Gevonden via? online

Cadeautje bij bestelling niet gekregen

Normaal gezien kan je een cadeautje aanvinken bij een bestelling. Die mogelijkheid verscheen nu niet. Ook nadat ik dit gemeld had, kreeg ik er geen terwijl ik toch wel een grote bestelling geplaatst had. Niet klantvriendelijk!

• Gevonden via? Google

Makkelijke site, snel bezorgd, prijs ok

Snelle levering, prijs.kwaliteit prima

• Gevonden via? Internet

Van bestellen tot bezorgen subliem

Worden netjes op de hoogte gehouden. En wat het belangrijkste is het voer wat je daar kunt kopen is het geld echt waar. Onze honden zien er goed uit en ze vinden het eerlijk

• Gevonden via? google

makkelijk bestellen, snelle levering, geen bezorgkosten bij grotere bestelling en nog een verrassing toe.

• Gevonden via? internet

Goed!

Altijd antwoord op vragen. Producten zijn van kwaliteit. En als een product niet op voorraad is, aangeven waar je het nog wel kan krijgen.

• Gevonden via? Toen zij nog een winkel hadden.

Goed webshop

Overzichtelijke webshop, redelijke tijd van levering

• Gevonden via? Google

Snelle levering, kwaliteit voer. Ik ben zeer tevreden.

• Gevonden via? N.v.t.

Goede service en goede prijs!

Altijd goede service, als het even niet beschikbaar is, stuur ze je een update zodra het er weer is. Ik bestel altijd bepaalde kattenbrokken, kwaliteit heel goed maar overal vreselijk duur. Hondjekoek.nl is altijd zeker 5 euro per zak goedkoper! Zeker een aanrader, en katten zijn superhappy!

Snel en niet duur

Snelle levering en ook iets goedkopen dan ik normaal betaal

Snelle levering. Prima website

Na enige jaren weer bij Hondjekoek besteld. Voelde weer vertrouwd.

Super service

Snel en blij dat ze Celtic connection verkopen

Netjes en snel afgeleverd

Gewoon goed

Goed assortiment, snelle levering. Alles wat je wil.

Ik mis mijn cadeautje

Goed geleverd , maar geen cadeautje gekregen

• Gevonden via? Via via

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.