Blij met jullie snelle levering

One hond Mex verdraagt niet alle soorten voedsel. Wegens leveringsproblemen met zijn trouwe merk Brit waren we genoodzaakt om ander voedsel voor hem te kopen met allerlei vervelendheden als gevolg. Gelukkig had deze site nog een aantal gestoomde worsten op voorraad. Het bestellen ging makkelijk en na 2 werkdagen werd Brit bij ons geleverd. Happy hond, happy baasje!

Super!!

Een fijne internet winkel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bestellingen worden zorgvuldig verzorgd en verzonden. Producten komen in goede staat aan in een stevige doos.

• Gevonden via? Internet

Goede service, onze hond smult ervan.

heel tevreden

Mijn bestelling was snel geleverd, goed verpakt en ik ben er heel tevreden over. In de toekomst ga ik hier vaker bestellen.

• Gevonden via? voedingswijzer.nl

Goed.

Op tijd bezorgd en van goede kwaliteit.

• Gevonden via? Ooit fysieke winkel

Super fijne winkel met snelle levering

Snelle levering, veel op voorraad en heel veel keuze.

• Gevonden via? Google

Fijne website. Producten worden snel en keurig verpakt geleverd

Goed!

Goede producten, o.a. de grote runderkophuid staven. Alles netjes verpakt.

• Gevonden via? Internet,google op runderkophuid.

Snel en correct.

Je wordt precies behandeld zoals je graag wilt. Onze hond is allergisch voor van alles en nog wat. Het merk Eden is voor haar ideaal. Bovendien biologisch. Het is lang niet overal verkrijgbaar maar bij Hondje koek wel!

Zeer goed/uitstekend

Mijn bestelling werd goed uitgevoerd. Ik zou er een presentje bij krijgen, maar dat zat er niet bij. Ik had het waarschijnlijk niet goed ingevuld bij de bestelling.

• Gevonden via? internet

Erg tevreden

Erg vlot en erg goed verzonden! Wij zijn blij met de kwaliteit

• Gevonden via? Pala

Altijd snel geleverd en goed bereikbaar voor vragen

De enige reden dat ik geen 5 maar 4 sterren geef is omdat het eten voor mijn hond niet altijd op voorraad is. Wel zijn ze bij Hondjekoek altijd bereid om mee te denken over alternatieven en krijg je snel antwoord op je vragen. De levering is altijd snel en correct en ook het cadeautje dat je mag uitzoeken bij een bestelling wordt hier zeer gewaardeerd!

Niks op aan te merken.

Snelle levering duidelijke website

• Gevonden via? Praktijk Melilotus

Snel bezorgd, met extra presentje!

Makkelijk besteld, snel bezorgd, goed verpakt (in doos met duurzaam en stevig papieren verpakkingstape ipv plastic!). En nog een extra presentje erbij!

• Gevonden via? internet

Gelukkig kon ik bij dit bedrijf mijn "salmon for dogs" weer bestellen. Goed product wat lekker is door de brokken van mijn hond.

• Gevonden via? N.v.t.

Heel tevreden met de hondenborstel !

Besteld en volgende dag al in huis ! Top

• Gevonden via? Google

Het hele bestelproces was prima en met duidelijke communicatie geregeld

Prima verzorgd

Op tijd geleverd en makkelijk met bestellen

Voldoet aan mijn verwachtingen

Levert Carnivoer en daar ging het mij primair om. Ook voor de kieskeurige kat meteen wat besteld en dat valt goed gelukkig. Vlotte levering. Ja ben er blij mee!

Snelle correcte levering

Bestelling prima in orde en goed op tijd geleverd. Helemaal in orde.

• Gevonden via? Internet

Goed product, geweldige prijs en heel snel geleverd!

Goede ervaring met Hondjekoek! Ik beveel dit bedrijf echt aan. Bestelling werd snel verzonden en de prijs was aanmerkelijk lager dan elders. Zeer tevreden!

• Gevonden via? Online

Snel verzonden

Volgende dag in huis, en bij vragen een geweldige klantenservice

Slechte 1e ervaring

Ik bestelde een dure grootverpakking van een natuurlijk product wat zoals op de pot vermeld staat blijkbaar binnen maanden opgebruikt dient te worden. Dit stond niet vermeld bij de info. Volgens Hondjekoek was dit nieuw (bij andere webshops staat het echter wel vermeld) en ondanks dat de fabrikant aangaf de kwaliteit niet meer te kunnen garanderen na 3 maanden is Hondjekoek van mening dat het geen kwaad kan. Als de info er netjes bij had gestaan had ik de kleine verpakking genomen ipv een grote pot van 29,50 die ik nu na 3 maanden kan weg gooien. Pas een week na mijn bestelling als ik de pot uiteindelijk maar geopend heb omdat ik echt niet langer kon wachten geeft Hondjekoek aan dat ze er nu niks meer mee kunnen aangezien de pot open is. Ik heb echter een zieke hond en wil niet nog langer dan 1 week wachten met het geven van dit product. Weer 5 dagen wachten zeker op de kleine pot. De juiste info ontbrak en het was gewoon netjes geweest het prijsverschil met een kleine pot te compenseren maar helaas is het enige wat ze kunnen de klant kwalijk nemen dat de pot na een week wachten toch geopend is. Waardeloze service. Ik bestel ergens anders de volgende keer.

Goede producten & snelle levering

Goede producten en snelle levering

• Gevonden via? Vriendin

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.