Reactie van het bedrijf
Beste Rosa,
We willen graag reageren op je review.
Begin oktober heb je aangegeven dat de productbeschrijving op onze website van een artikel waarvan je meerdere exemplaren had besteld afweek van wat er op de exemplaren stond die je had ontvangen, er veel gruis en scherpe stukjes in een zakje snacks zaten en een kattenspeeltje snel kapot ging. Hiervoor hebben wij onze excuses aangeboden.
Daarnaast boden wij als oplossing aan het product met vernieuwde samenstelling die je niet wilde op onze kosten retour te sturen, het zakje snacks te vergoeden en legden uit dat het speeltje, een klein item van wol, geen garantie heeft. De ene kat heeft dit nu eenmaal sneller stuk dan de ander.
Je was het eens met deze oplossing en besloot zelfs alleen 2 potten van het artikel met de vernieuwde omschrijving te retourneren en ook 1 pot te houden. Geen onvertogen woorden in de mail conversatie die we daarover gehad hebben. Van beide kanten waren we heel vriendelijk naar elkaar.
Helaas heb ik bij het aanmaken van het retourformulier per ongeluk verzuimd te melden dat ook de snacks vergoed moesten worden voor mijn collega die de retourzendingen afhandelt. Dit was een fout van onze kant, waarvan we hebben aangegeven dat dit slordig was en uiteraard hebben wij deze fout direct hersteld en de €1,70 van het zakje snacks alsnog terugbetaald, nadat we dit vernamen via je vorige review.
Onze opmerking op die review om contact op te nemen met de klantenservice was goed bedoeld om de kwestie sneller op te lossen en zeker niet als een verwijt. Wij nemen klachten zeer serieus en ook balen wij ervan als er een foutje gemaakt wordt. Maar waar mensen werken wordt weleens een foutje gemaakt. De manier waarop wij hier nu 2 keer op zijn aangesproken vinden wij wel een beetje buiten proportie.
Het is zeer spijtig dat je deze ervaring met ons hebt gehad, maar gelukkig bewijzen onze overige reviews dat wij niet grof met klanten omgaan. Wij nemen klachten en feedback zeer serieus, en het spijt ons als het grof is overgekomen, maar wij herkennen ons eigenlijk totaal niet in deze woorden die je eraan geeft.
Hartelijke groet,
Ramona van Hondjekoek