Prima goed

Niks op aan te merken! Cadeautje uitzoeken is ook altijd leuk.

Snelle verzending goede producte

• Gevonden via? Google

Snelle levering, goed assortiment.

Veel keuze en altijd snel geleverd.

Goede snelle service

Mijn bestelling is in enkele dagen geleverd bij mijn pakjespunt.

Fijne site en snelle levering

Fijne site en snelle levering

Makkelijk met bestellen

Vind het leuk dat je een cadeautje uit mag kiezen

Prima en betrouwbaar bedrijf

Ik heb diverse keren nu Celtic Connection hond (diverse varianten) besteld hier en het komt altijd aan, de site is prima en overzichtelijk, de verpakking is goed en het duurt niet al te lang voordat je het in huis hebt en buiten dat je ziet hoeveel ze op voorraaad hebben dus ze verkopen uit eigen voorraard, er zijn helaas ook bedrijven die je een order laten plaatsen, de bestelling laten betalen en dan een paar dagen later aankomen dat ze helemaal geen voorraad hebben en dan proberen ze je hun eigen merk aan te smeren of je moet geruime tijd wachten op terugbetaling van je aankoopbedrag.

• Gevonden via? Internet

Snelle bezorging, top product!

Het voer is snel verzonden en op een veilige fijne manier verpakt. Fijne service!

Nooit problemen

Prettige website en altijd snelle levering.

• Gevonden via? Voedingsdeskundige

Goed assortiment

Goed assortiment maar wel prijzig.

Snel en goed

Snelle en goede bezorging. Makkelijke app

• Gevonden via? Internet

De levering was goed, maar het product viel erg tegen.

Ik bestelde Bullepezen groot. Normaal krijg je dan een 'gerookt' compleet product maar bij Hondjekoek lijken het gewoon 'gedroogde' kalfspezen te zijn. Geen geur en er mist bovenop iets wat er bij normale bullepezen wel op zit. Tegenvaller dus. Voortaan maar weer bestellen waar ik het normaal ook bestel.

Geweldig!

Ik ben enorm tevreden; ik heb de hondjekoek app gedownload, geweldige app waar je alle informatie mbt producten kan vinden, makkelijk je bestelling kan plaatsen en een supersnelle levering. Goed verpakt met een leuke tekst waar je als hondenbaasje een glimlach van krijgt...ik houd ervan...ik zeg tot de volgende!

• Gevonden via? andere hondeneigenaar

Zeer netjes ingepakt

heel tevreden over

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan waar ik heel tevreden over ben. Zowel de produkten als de levering en, bij een bepaald bedrag, een kleine attentie.

• Gevonden via? Voerwijzer

Gewoon goed!!

Altijd een goede levering!

• Gevonden via? Tip voedingsdeskundige

superrr

snelle levering goede kwaliteit

• Gevonden via? internet

Fijne website met app!

Fijne website, die je ook heel handig kunt benaderen met een app op je telefoon! Dit leuke bedrijf heeft een mooi assortiment en levert snel! Onze hond is altijd dol op deze pakketten, zodra ze de doos ruikt blijft haar staart onafgebroken kwispelen! Wij zijn dik tevreden!

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle en nette levering van gezonde en smakelijke brokken

Onze honden krijgen de Celtic Connection brok en Ydolo brok afwisselend. Hele fijne brokken die na bestellen snel worden geleverd

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering. Leuk dat je bij bestellen via de app een kadootje mag uitzoeken.

• Gevonden via? Voedingsdeskundige

Prettig contact, goede producten, snelle levering.

• Gevonden via? Internet

Super service , snel in huis.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.