Fijne producten en snelle levering

Mooie producten voor een eerlijke prijs met een snelle levering! Mijn hond is blij

• Gevonden via? www.bokt.nl

Zeer goede en vlugge service

Prima producten

Heeft mn hond echt geholpen

• Gevonden via? N.v.t.

Groente voor de hond ZONDER prei!

Mijn Franse bulldog vindt het echt fantastisch!

• Gevonden via? Google

Ik kwam altijd al in de winkel in IJmuiden bij Hondjekoek. Werd er altijd super geholpen. En ze hebben er heerlijke puur echte spullen voor mijn witte kanjer. Via de site lukte het mij eerst niets te bestellen. Ik deed natuurlijk iets fout. Maar blijven proberen en jaaaa het lukte. Mijn witte vind de rundplaat erg lekker en nergens anders. En is gek van de Ritzenberger worsten. Dus vaste prik! altijd geweest ook al in de winkel. Dussssss tot gauw weer.

• Gevonden via? De winkel in IJmuiden

Verkopen het betere voer. Bestelling netjes verpakt geleverd. Duidelijk wanneer wordt bezorgd en kadootje bij bepaald bedrag altijd leuk!

• Gevonden via? Website

Alles is zeer goed en snel verlopen.

Makkelijk om het voer te bestellen. De prijzen zijn uitstekend. De producten waren snel geleverd.

• Gevonden via? Internet

Alleen maar goed voer hier!

Snelle levering en super goed voer. De app is hartstikke handig. Blij met jullie!

• Gevonden via? Voerwijzer.nl

Fijne website met natuurlijke producten

Goede ervaring!

Netjes en vlotte bezorging

nvt

• Gevonden via? aankoop in dierenwinkel

Goed assortiment, snelle levering

Goed assortiment, snelle levering, altijd goed verpakt, goede kwaliteit.

• Gevonden via? Google

Snelle levering, produktinfo kan beter

Wij hebben bij Hondjekoek een produkt gekocht tegen de artrose bij onze hond. Helaas was er geen informatie over de samenstelling van dit produkt Collageen Hydrosylaat op de website beschikbaar. Ook ontbrak een bijsluiter. Opvallend is ook dat de klantenservice van Hondjekoek op maandag niet bereikbaar is.

• Gevonden via? Google

snelle levering en goede hondenbrokken

Ik was op zoek naar hondenbrokken met zalm en bij de meeste brokken zit er werkelijk maar weinig zal in als je de ingrediënten leest. Bij de brokken van Hondjekoek is de verhouding veel beter en de honden lusten het heel graag!

• Gevonden via? N.v.t.

Krijg meteen de aandacht van de hond.

Snelle levering. Goede verantwoorde voertjes. De hond doet er alles voor. Dus heel goed in te zetten met de training. Had de Akyra voertjes. De sprotjes doen het ook super. Ze gaat ervoor.

• Gevonden via? De hondentrainster.

Eerste ervaring en meteen top

Duidelijke site, goede product/prijsverhouding, snelle levering

• Gevonden via? Google

Goed. Het zijn mooie producten, snel geleverd, goede klantenservice.

• Gevonden via? internet

Altijd snel en goed bezorgt

Heb er een paar keer besteld en ontvang alles altijd netjes op tijd.

Veel te duur voor wat je uiteindelijk krijgt

Veel te duur voor wat je uiteindelijk krijgt

• Gevonden via? Via via helaas

Ik ben tevreden !

Dank je wel .

• Gevonden via? Google.

Goede producten en snel verzonden. Minpuntje is dat erg veel producten uitverkocht waren. Kan komen door enorme vraag of slechte aanlevering aan verkoper.

• Gevonden via? Internet

Snelle levering van top product voor mijn kat .

• Gevonden via? Internet

Goede snelle levering zoals beloofd

Uitgebreid assortiment met goede producten

• Gevonden via? Google

veel keus uit verantwoorde snacks

Echt veel keus uit verantwoorde gevriesdroogde snacks (zonder toevoegingen) voor katten, heel erg blij mee!

• Gevonden via? google

Mijn bestelling is snel bezorgd. Erg blij mee. Overzichtelijke app.

• Gevonden via? Google

Fantastische producten, goeie service, snelle levering.

• Gevonden via? voerwijzer

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.