Een tevreden klant

Snel, helder, fijn assortiment

• Gevonden via? Facebook

Erg blij mee

Veel keuze, goede producten en makkelijk bestellen via de app en super snel verzonden.

• Gevonden via? N.v.t.

Snel geregeld en goed ontvangen

Snel geregeld, alleen jammer dat je een minimum bedrag moet bestellen. Vind ik zelf altijd vervelend. Snel bezorgd en goed verpakt met een leuke bedankt kaart erbij.

• Gevonden via? Internet

snelle levering en ook nog goedkoper

Kattenvoer snel geleverd en nog goedkoper dan in Nederland

• Gevonden via? google

Heldere site, vlot bezorgd.

• Gevonden via? Google

Snelle levering en leuk extraatje!

Erg leuk dat je via de app een extraatje mag uitkiezen bij een bestelling. Onze bestelling werd snel geleverd. Bedankt!

Prima service, snelle leverin

• Gevonden via? Kennissen en google

Snelle levering goed spul

Spul helpt goed tegen graseten

Goede kwaliteit

Toppie

De tijd zal keren of de shampoo en.poedr het gewenste of in iedergeval een verbeterend effect hebben.productrn zijn snel verzonden èn ontvangen

• Gevonden via? Google

Goede zaak, goede service, goede producten

Ik ben tot noch toe altijd heel erg tevreden. Pa door de goede producten is het makkelijker de juiste/gezonde keus voor je hond te maken. Ik vind dat heel erg fijn.

• Gevonden via? Via winkel in IJmuiden

Kwaliteitsvolle produkten en snelle levering

• Gevonden via? Google

Snelle levering en prima product

Heel tevreden.

• Gevonden via? Internet

Ik ken Hondjekoek al lang wij gingen steeds naar de winkel, super produkten

Wij zijn nu overgegaan om via de webshop te bestellen, ik zoek alles uit en kijk of er geen gekke dingen inzitten (voer) ik heb namelijk een kieskeurige poedel en nu ook een asiel hondje van 3 jaar, die ook voor heel veel beloningen haar neus optrekt. Dus wij halen nog steeds gestoomd vlees bij Gunshies van Carnis en dat doe ik al jaren, ook bij mijn vorige honden die nu zijn hemelen. Wij zijn tevreden over de produkten, ik bestel en mijn man doet de betaling, Vriendelijke groet, Yvonne Moring veerman Guusje en Jessy.

• Gevonden via? Internet

Snelle levering, netjes verpakt!

Snelle levering van mijn bestelde artikelen en keurig verpakt.

Bestelling snel mogen ontvangen

• Gevonden via? Internet

Beter dan al dat gif in mijn hondjes

Snelle levering en goed product. Ik ben tevreden.

• Gevonden via? internet

Snel besteld,betaald en netjes geleverd.

Snel bezorgd

De bestelling is de volgende dag al bezorgd, hoe de spullen zijn en hie mijn honden daar op reageren dat kan ik nog niet vertellen

Gewoon goed!

Voor de 1e keer besteld bij Hondjekoek.nl Alles prima in orde en snelle verzending. Volgende keer grotere bestelling want nu heb ik er vertrouwen in. Leuk kaartje erbij ontvangen om te bedanken voor de bestelling. Goed gevoel bij Hondjekoek.nl

• Gevonden via? Google

Snelle levering en producten zoals verwacht

Top producten en service

Al 1,5 jaar klant en nog steeds tevreden! Eén keer een product ontvangen waarvan de verpakking dusdanig beschadigd was én stonk dat we het retour hebben gestuurd. De correspondentie en afhandeling hierover verliep vlot en netjes en wij hebben ons geld terug ontvangen. Al met al gewoon goede ervaringen met Hondjekoek en hun service :-)

• Gevonden via? De website ‘voerwijzer’

Prima verpakt & snelle levering!

Heel tevreden over de eerste levering van de hondenbrokken. Ze waren goed verpakt, kaartje erbij. Snel geleverd!

• Gevonden via? Google

Mooie producten voor een prima prijs!

Mooie keus van fijne producten. Neyjes en snel verstuurd. Top!

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.