Snelle levering, goede service

• Gevonden via? Internet

Snelle levering en volgens mijn honden heerlijk eten

Duidelijke website. Snelle levering. Goede terugkoppeling over je bestelling. Mijn honden vinden de brokken Darf Bites kalkoen heerlijk.

Deuken in de blikken

Ruime keuze in gezond hondenvoer en snacks en snelle levering. Dit is top. De verpakking moet echt beter. De hele bodem stond vol met blikken die tijdens het transport flink tegen elkaar gebotst hebben. Het gevolg is, dat ik zeker met 30 gedeukte blikken zit die, doordat ze beschadigd zijn, snel leeggegeten moeten worden. Ik vind dit echt niet kunnen, zeker omdat heel duur voer is. Overigens kan dit ook niet bij goedkoop voer, je betaalt voor onbeschadigde spullen.

Supper goed.

Snelle levering en producten meestal voorradig .

• Gevonden via? Internet.

Snelle bezorging

Bestelde producten waren snel geleverd, alles is vlekkeloos verlopen.

Is goed 10

• Gevonden via? N.v.t.

Heel veel soorten op voorraad

Mijn hond Hessel kan niet tegen alle soorten voer maar bij hondje koek kan ik alles vinden wat hij nodig heeft en toch variëteit bieden.

• Gevonden via? Voedings deskundige jessica

Mooie producten en goede service.

Fijne duidelijke app

Goede producten, snelle levering

• Gevonden via? Internet

Inmiddels een aantal keer een bestelling geplaatst bij Hondjekoek. De leveringen waren snel en correct. Aanbevelingswaardig!

• Gevonden via? Internet

Fantastisch bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment natuurlijke producten van hoge kwaliteit.

Een fantastisch bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment natuurlijke producten van uitstekende kwaliteit met een overzichtelijke webshop met een duidelijke en overzichtelijke omschrijving van de producten. Bestellingen worden netjes en supersnel geleverd. Medewerkers zijn heel vriendelijk en geven bij vragen zeer deskundig advies.

• Gevonden via? Eco for pets

Veel keuze en snelle en goede levering

Goede producten

Goede producten voor een redelijke prijs! En snel verzonden!

• Gevonden via? Google

Mooie sortering gezond voer voor hond en kat

Hondjekoek heeft een super fijne sortering met goede en gezonde brokken/natvoer en snacks voor hond en kat. Snelle verzending wat ookerg belangrijk is. En ook de voorraad die je kunt zien in de webshop is uitstekend. Hondjekoek is een aanrader!

Brede keuze

Heel snelle levering

• Gevonden via? Webshop

Alles klopt: snelheid-kwaliteit-service

Snelle levering, producten zijn ook heel goed. Had per ongeluk dubbel besteld en dat werd (zelfs in t weekend) echt snel en zeer klantgericht opgelost.app is ook heel gebruiksvriendelijk. Ben echt heel tevreden

• Gevonden via? N.v.t.

Fijne winkel met goeie producten en snelle levering.

Goeie producten te koop en bij vragen staan ze je snel te woord. De webshop via de app vind ik echt super, heel overzichtelijk. Alles top! Het enigste aandachtspuntje naar mijn mening, de bestelling zou in betere dozen mogen, komt meestal wat gehavend aan.

Prima bedrijf

Snelle levering en zonder tnt post !

• Gevonden via? Was reeds bekend via vorige levering

Snelle afhandeling.

Levering goed verzorgd en snel.

• Gevonden via? Internet

Prima. Zoals je mag verwachten.

Netjes verpakt. Snel geleverd. Kaartje in de doos. Verschillende bezorgmogelijkheden (pakketautomaat). Allerlei betalingsmogelijkheden. Prima. Zoals het hoort.

Snelle levering!

Eerlijke producten voor je huisdier,keurig verpakt en supersnel in huis!

• Gevonden via? was al klant!

Ik heb voor mijn hond gekozen voor het voer celtic connection en dat kon ik bij hondjekoek bestellen. Eenmaal besteld en betaald werd het snel geleverd. Top!

Goed bedrijf

• Gevonden via? Internet

Super tevreden en snel bezorgd

• Gevonden via? Internet

Snelle levering. Goede producten.

Snelle levering. Goede producten, lijkt het. Mijn honden vinden ze superlekker ook nog. En dan geboft ook nog met het gratis cadeau (dat ik mocht kiezen ivm de hoeveelheid die ik besteld heb): een mooie pizza snuffelmat.

• Gevonden via? Kennis

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.