Snel geleverd en prima product

Goede prijs, snelle levering

Waar de grote webwinkels enkele dagen doen om tot levering over te gaan, lukt dat hier de volgende dag al (mits op tijd besteld). Goede ervaring dus!

• Gevonden via? Google

Uitstekende producten en snelle levering

De producten werden snel geleverd. Toch is er voor puppy’s veel minder keuze in natvoer dan in jullie winkel, dat vind ik spijtig.

• Gevonden via? De winkel die nu gesloten is

Goede kwaliteit

Snelle levering. Ik heb paardenworst besteld voor ons hondje. Ze vindt het heerlijk en ze krijgt er geen jeuk van. Perfect ik ben blij.

• Gevonden via? Mond op mond reclame

Snel verzonden

De bestelling werd heel snel verzonden, goed verpakt.

Onze hond wil ze graag

Onze hond eet de trainer snacks graag. Snelle verzending ook!

• Gevonden via? Trainer

Dit is gewoon een perfecte winkel

We komen al jaren bij Hondje Koek nu voor het eerst online Ze zijn zo aardig en behulpzaam altijd Hier móet je zijn voor je hond of kat Prachtige producten voor je dier Supersnel en correct geregeld in alle opzichten. Wij gaan nergens anders heen

• Gevonden via? De fysieke winkel

Snelle levering!

Bestellen was eenvoudig en snel geleverd.

Xx

Xx

Snelle en eerlijke service

Integer en goed.

• Gevonden via? Social media

De zalf begint zijn werk te doen . Ik smeer het op de schrale plekjes voordat ik de hond uitlaat want dan likt zij er niet aan.

• Gevonden via? Familie

Snel geleverd! Veel keuzes van de honden snacks. Betaalbaar

Snel geleverd. Veel keuzes voor honden snacks. Betaalbaar

• Gevonden via? Een vriendin

Snelle levering en goede producten voor de hond. Hij is gek op de gedroogde natuurlijke snacks.

Snel geleverd.

• Gevonden via? Arctic Blue

Duidelijke website, mooie prijzen en supersnel en netjes geleverd. Top.

Omdat mijn vaste adres voor een product geen voorraad had kwam ik tekort, gelukkig had hondjekoek dit toevallig ook voor dezelfde prijs en duidelijk de voorraad op de website zichtbaar. Ook nog hele leuke aanbiedingen op speelgoed dus dat kon ik niet laten liggen! Besteld in de hoop, en met een beetje de gok, dat het er op tijd zou zijn en dat was zeker het geval! Super snel verzonden en het pakketje kwam in top staat aan. Erg blij mee!

Veel keus, snel geleverd

Alles naar wens

Leuke pluche en veelzijdig assortiment. Voor al de Zippy paws collectie erg leuk voor de honden.

• Gevonden via? Kyno markt

Prima levering, irritante emailreclame

Bestelling netjes geleverd. Bij bestelling ben je verplicht aan te vinken dat je de voorwaarden hebt gelezen én je emailadres gebruikt mag worden voor door mij ongewenste reclame. Dit zou onafhankelijk van elkaar moeten kunnen Aanbevelen doe ik sowieso nooit

Uitstekend!

Kwalitatief goede producten en snelle levering!

• Gevonden via? Instagram

Duidelijke info & snelle bezorging!

Afgelopen week voor het eerst besteld bij Hondjekoek.nl. Dat was een goede ervaring. De app werkt makkelijk. Info over de producten is duidelijk en uitgebreid. De bestelling was zo geplaatst en de volgende dag kon ik het al ophalen bij een pick-up point hier om de hoek! Bestelling was goed ingepakt en het voer heeft allemaal nog een zeer ruime houdbaarheidsdatum. Dus voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

• Gevonden via? Google

Een hele snelle levering. De volgende dag al in huis. Verder ook zeer tevreden over het product. Mijn hond moet aan een eliminatiedieet en na zoeken wat hij zal lusten, zijn we uitgekomen op de Ritzenberger worst puur paard. Hij vindt het ontzettend lekker

• Gevonden via? Google

Snelle levering en goede producten

De producten waren snel en keurig verpakt geleverd.

Top ervaring!

Goed diverse assortiment en snelle levering.

• Gevonden via? N.v.t.

• Gevonden via? Vriendin

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.