Na besteld te hebben direct Verzonden. Gelijk een account aangemaakt!

• Gevonden via? Google

Snelle levering leuke producten en goede kwaliteit

• Gevonden via? Google

Geweldige winkel met super leuke spullen en een geweldige service

• Gevonden via? Google

Prima en snelle levering.

Een aantal spullen voor de hond gekocht en deze waren erg snel en accuraat geleverd.

• Gevonden via? internet

Goede en snelle levering....puik!

Het goede product snel geleverd en voldoet aan mijn verwachting

• Gevonden via? google

Leuk assortiment.

Fijne website om op te bestellen. Leuk assortiment. Snelle Levering. Netjes verpakt.

• Gevonden via? Facebook

Snelle levering en onze Xavi eet haast zijn bak erbij op.

• Gevonden via? Vriendin

Eenvoudig bestellen, super snelle levering en mijn hond vindt het voer heerlijk.

Moeilijk kiezen

Zooooooooveeeeeel leuke speeltjes! Mezelf voorgenomen dat ik met elke verjaardag van onze hondjes een cadeautje uitzoek bij Hondje Koek!

Een echte aanrader!

Ik ben super tevreden over de webshop van Hondjekoek en deze staat hoog op mijn lijstje als het gaat om favoriete winkels voor de hond. Een mooi assortiment, welke ook bestaat uit een aantal merken die je niet overal kan krijgen. Pakketten worden snel verzonden en de klantenservice is top.

• Gevonden via? Google & social media

Heb nog niks gekregen

Ik heb nog geen beloning brokken mogen ontvangen

goede producten

Eerste keer bestelling bij Hondjekoek. Was een goede ervaring. De snacks zijn van goede kwaliteit en goede prijs! Keurig verpakt en op tijd geleverd. Hebben ook andere leuke dingen dan alleen snacks voor honden. Leuke en unieke items die je niet zo snel op de doorsnee sites voor dieren ziet. Echt aangenaam verrast. Likmatten en speelgoed bijvoorbeeld die ik op geen enkele andere dierensite nog ben tegengekomen. En de prijs is ook goed Ik ga hier zeker vaker iets bestellen! Zeer tevreden!

• Gevonden via? google

Juiste en heel snelle bediening

Werden altijd op de hoogte gesteld en het pakje is snel aangekomen! Top producten.

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle levering van gezond hondenvoer

Het vers (gestoomd) hondenvoer in worst vorm worst door mijn hond met smaak gegeten. Nu geven we haar 2/3 vlees en 1/3 brok ipv andersom.

Helemaal prima!

Alles ging soepel

Ruime keuze snel ontvangen

Prima zaak ruim assortiment en snelle verzending. Prima verpakt.

• Gevonden via? N.v.t.

Bijzonder assortiment in de betere (gezondere) producten. Blikjes sardientjes voor honden helaas maar 2 op voorraad. Maar goed en snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Twee snuffelballen besteld. Snelle reactie op vraag en snelle levering. De bal was een cadeau en precies op tijd binnen. De snuffelballen voldoen geheel aan de verwachting. Prima prijs kwaliteit verhouding.

• Gevonden via? Googlen

Hondenvoer besteld, snel geleverd, alles prima!

Betrouwbare winkel

Het beste voer

• Gevonden via? Via Catmoneo

Hele goede webshop met kwaliteits produkten

Snelle levering, goed verpakt. Wel vind ik de gelei aan de buitenkant van de Ritzenberger worsten een geklieder. Daar kan Hondjekoek niks aan doen, maar ik twijfel of ik weer ga bestellen

• Gevonden via? N.v.t.

snelle levering gezonde producten voor de hond

Van de 4 soorten vind ze er 2 lekker

Zoals ik boven al noem 2 lekker en 2 absoluut niet

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.