Positieve eerste ervaring

Goede website, mooie producten en prima verpakt. Fijne eerste ervaring!

• Gevonden via? Instagram

Supersnel

Snel en netjes bestelling geleverd.

• Gevonden via? N.v.t.

Mooi product snel geleverd

Goede kwaliteit treatbag besteld, en super snel in huis. Groot assortiment.

X

Snelle service!

• Gevonden via? google

Snelle levering en goede kwaliteit producten!

• Gevonden via? N.v.t.

Wordt goed gegeten

Ik kan er nog niet alles van zeggen,ze eten het nu 1,5 week. Voorheen kregen ze vers vlees. Ze eten de brokjes prima maar ze hebben nu nog wel ontlasting die ik liever niet met een zakje opruim.......hopelijk wordt dat nog beter.

• Gevonden via? Mijn voedingsdeskundige

Super service

Snelle levering, mooi assortiment en leuke spullen.

Snelle correcte service

Op de site is het overzichtelijk en makkelijk een bestelling te plaatsen. Ook de snelheid en update van het bestelde is prima.

• Gevonden via? Internet

De ene dag besteld en de andere dag keurig bezorgd

een goede brok

onze hond en wij zijn zeer tevreden

• Gevonden via? homeopatische arts

Snelle levering en geweldige giraffe

Pakketje prima ingepakt en snel bezorgd. Giraffe is geweldig, stevig gemaakt, pieper is niet hoog in toon (prettig) en doet het nu in ieder geval nog - na een paar dagen gebruik, wat bij onze Luna geen vanzelfsprekendheid is. Luna kreeg deze voor haar 5e verjaardag en is er blij mee!

Super klantenservice

Snel en vriendelijk contact met klantenservice.

Goede kwaliteit , snelle levering

We zijn net gestart. Ik kan nog niets over resultaten zeggen

• Gevonden via? een kennis

Een fijn training tasje

goeie spullen

goede spullen voor mijn kat, hoewel ze vooral gespecialiseerd zijn in hondenvoer. Dus er is niet heel veel keus, maar wát ze hebben is goed.

Perfect supplementen gekocht

Mijn hond reageert enorm goed op funghi supplement carnivoer. Hij heeft kanker en dit versterkt zijn immuunsysteem enorm. Een zeer goede ervaring.

Snel ontvangen

Helpt goed

• Gevonden via? Internet

Fijne webshop met een leuk en uitgebreid assortiment

Ik wilde al een tijdje bij Hondjekoek bestellen, maar je moet best een grote bestelling plaatsen voor een gratis verzending. Nu ik op zoek was naar andere brokjes voor mijn hond, kwam ik weer bij Hondjekoek terecht. Ik had een vraag over de brokjes en via telefoon waren ze snel bereikbaar. Ik had de bestelling volgensmij al de volgende dag in huis en leuk dat je een cadeautje kan uitkiezen als je via de app besteld. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Uitstekend, snel geleverd

• Gevonden via? google

Snel geleverd dat is heel fijn.

• Gevonden via? Google

Mooie producten van goede kwaliteit en snelle levering.

Ga zeker vaker bij jullie bestellen. Mooi grappig speelgoed voor de hond van goede kwaliteit. Snel geleverd.

• Gevonden via? Internet

Goede, duidelijke site een snelle verzending

• Gevonden via? Internet

fijne site, supersnelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben hier terecht gekomen door het assoartiment hypo allergeen. Hierin heeft hondjekoek keuze genoeg.

• Gevonden via? google

Snelle levering zoals het hoort

We zijn erg blij met het product.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.