Super goede en snelle levering.

• Gevonden via? Instagram

Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Van alles wordt je vis de mail op de hoogte gehouden.

Goede ervaring ruim assortiment

Snel en correct

Fijne snelle reactie en levering. Lekkere, gezonde Kattenbrok. Ook in kleinere probeer hoeveelheid.

super

nette afhandeling en snelle levering

• Gevonden via? kennis

Leuke app, duidelijk! Assortiment vindt ik helemaal prima. Voor ieder wat wils. Want sommige maken het een beetje te gek. Die hebben zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en denkt nou Ik kijk later nog wel een keer, om vervolgens niet meer terug te keren. En dan de speeltjes... Daar ben ik eigenlijk voor op de site gekomen die zijn echt GEWELDIG!! Mijn Franse bul is helemaal gek op dat speelgoed.

• Gevonden via? Googlen op merk speeltje

super

keurig, netjes en vlot mijn bestelling ontvangen van het leukste hondenspeelgoed Zippypaws

• Gevonden via? google

Mooie visolie

Word graag gegeten

• Gevonden via? Tip van iemand anders

TOP service!

Op maandag besteld, dinsdag in huis. TOP service! Super snel en vriendelijk personeel. Grote aanrader!

• Gevonden via? Ik was online aan het zoeken naar voorradige Shrimp Purrito. hondjekoek had deze (als bijna enigste) op voorraad.

Aanrader

Snelle Levering Er was een foutje gebeurd en heel snel opgelost. Bedankt

• Gevonden via? Google

Goede service en snel geleverd

• Gevonden via? N.v.t.

Twee zakken hondenvoer besteld ivm de gratis verzendkosten boveneen bepaald bedrag. Het verbaasde me echter dat het in twee aparte leveringen bezorgd werd. Tegelijkertijd door de zelfde bezorger, maarwel twee aparte track and trace. codes. Hebben jullie dan ook dubbele Verzendkosten betaald?

• Gevonden via? Internet

Goed verpakt, geen overbodige ruimte. Prima spulletjes voor goede prijs. Blij mee

• Gevonden via? Google

Mijn 1e bestelling hier, het werd snel geleverd. Voor mijn honden nieuwe brokjes en 3 smaken vlees worsten besteld. De brokjes vallen al in de smaak, de worsten moet ik nog even allemaal uitproberen. 1 van mijn honden is erg kieskeurig, de eend smaak wil ze nog niet eten. Maar mijn andere hond vindt het wel heerlijk

Snel verzonden, leuke speeltjes

De bestelling is goed ingepakt en snel verzonden. De hond is heel blij met zijn speeltjes.

• Gevonden via? google

Prima geregeld!

Snel bezorgd en goede voeding voor slechte eter!

Fijne website, snelle levering

Een prettige website, intuitief, goede producten en snel bezorgd!

Snel geleverd.

• Gevonden via? Google

Dit graanvrije droogvoer werd beoordeeld als het beste droogvoer voor katten. Mijn twee Britten zijn aan de obese kant en ik kreeg het advies om graanvrij te gaan voeren. Mijn uitermate kritische katten vinden alle drie de Celtic smaken heerlijk. De blikjes Celtic vinden ze geen succes, want het is paté en daar halen ze hun neus voor op. Ik heb de brokjes gemengd met hun huidige voer en zodra dat op is kunnen ze aan het droogvoer van Celtic.

• Gevonden via? Zoekfunctie Google

SNELLE LEVERING

Goede snelle service

• Gevonden via? Google

Bestelde producten snel geleverd.

Mooie website met duidelijke beschrijvingen van de producten. De bestelde producten zijn ook snel bezorgd. Over de producten zelf kan ik nog niet zoveel zeggen, de brokjes heb ik pas net gegeven aan de kat.

• Gevonden via? internet

Superleuke hondenspeeltjes

We hebben zelfs meer speeltjes besteld, zodat we voorraad hebben voor cadeautjes aan onze eigen Golden Retrievee of aan vrienden met een hond. Voor honden die ruw met speeltjes omgaan is dit misschien niet de beste keuze of moet je goed kijken wat je koopt. Wij hadden de gamecontroller cadeau gedaan aan vrienden en hun hond had binnen 2 seconden het touwtje eraf getrokken. Maar verder heel leuk en grappig. Onze hond loopt veel met de Puppuccino en dat vind ik geweldig.

Goede webshop

Snelle en duidelijke service

• Gevonden via? Google

Bezorgdienst heel vlug , het blik voer paard zonder eiwit en mineralen heel blij mee .

• Gevonden via? Internet

Fijne site, vele goede producten voor mijn katten! Katjekoek haha Blij dat ik deze site ontdekt heb.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.