Groot assortiment, goede kwaliteit, snelle correcte levering!

Heel blij dat ik jullie site ontdekt heb. Veel keus in voeding voor mijn hond, die dol is op de gestoomde worsten van Ritzenberger. De bezorging is altijd snel en correct. Ik blijf klant!

• Gevonden via? Internet

Goed verzorgd

Goede prijs-kwaliteitverhouding Netjes verzorgd

• Gevonden via? Innternet

Goede en snelle levering

Bestelling was snel en netjes geleverd ! Hondje blij, baasje blij cd

• Gevonden via? Internet

Zeer goed assortiment!

Was specifiek op zoek naar het merk Carnivoer voor onze hond, zowel rauw als gekookt in het assortiment. Ook voor katten een zeer uitgebreid en goede keuzes.

Snelle en juiste levering

Snelle levering wat altijd fijn is dat je daar ook op kunt vertrouwen.

• Gevonden via? Google

Fantastic delivery and great range of high quality foods. Keep up the good work!

Simply very satisfied!!

Magnesium olie snel geleverd

Top ‘s avonds besteld volgende dag geleverd. Vandaag in gebruik voor mijn paard hopen dat hij voldoende ontspand om makkelijker voort te bewegen

• Gevonden via? Een therapeut

Goed en scherp geprijsd assortiment, zeer snelle levering, zelfs rond de feestdagen!

• Gevonden via? Google

Ik had nog nooit van deze website gehoord maar ik was op zoek naar een bepaald merk hondenvoer en toen was dit een van de opties via Google. Levering ging snel en correct. Goed verpakt. Kortom, nieuwe vaste besteladres vanaf nu.

Heel tevreden, snel geleverd

Gemakkelijk besteld. Goede prijs, in een oogwenk in huis.

Snel en goed

Ik was blij dat mijn bestelling erg snel kwam ondanks de tijd van het jaar. Wij zijn er blij mee

• Gevonden via? N.v.t.

Ik probeer af en toe een ander merk uit omdat we een kieskeurige eter hebben. Nu ydolo brokken uitgeprobeerd. Ze vindt het erg lekker

• Gevonden via? Internet, zoeken op merk voer

Tevreden

Ik ben tevreden over de bestellingen die ik gedaan heb. Mijn hond reageert goed op de voeding en ik kreeg alles ook op tijd.

• Gevonden via? voedingswijzer

Snelle en juiste levering Leuk dat je een extra krijgt bij je bestelling

• Gevonden via? Voedingsdeskundige tip

Snel en goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden over hondjekoek en bestel hier altijd het eten (Acana) en kauw snacks voor mijn hond. De site is overzichtelijk en met goede filter opties. Bij een bepaalde hoeveelheid krijg je ook nog eens een cadeautje. Ook de levering is snel.

Fijne site.

Snelke en fijne site.

Super service

Super goede en snelle service. Elke keer word de bestelling weer snel verzonden.

• Gevonden via? Orthomoleculair

Betrouwbare en snelle levering

Ik heb nu enkele keren op hondenkoekje besteld. Ben zeer tevreden. Ik vergelijk en hun prijzen zijn altijd goedkoper dan andere aanbieders, de website is vriendelijk opgebouwd en ze bieden een snelle levering

• Gevonden via? Googles

Jammer dat er vaak producten op zijn. Verder wordt alles altijd netjes en snel ingepakt en verstuurd. Leuk kado systeem bij je bestelling

Helemaal prima

Netjes verpakt en kwam snel aan.

• Gevonden via? PostNL

Top service en snelle levering

Goed, ruim assortiment producten voor mijn hond tegen scherpe prijzen en leveringsvoorwaarden.Vandaag besteld, is morgen geleverd.Top!

• Gevonden via? Google

Goede webwinkel met natuurlijke en hoge kwaliteit honden en kattenvoeding

Nu een aantal keren bij Hondejekoek aankopen gedaan. Een webwinkel met een grote keuze aan hoogwaardige en gezonde voeding en snacks voor onze hond. Bij de aankopen krijg je een cadeau. De gekochte producten worden goed verpakt en snel verzonden. Ook handig dat Hondejekoek een eigen app heeft.

• Gevonden via? Ik was op zoek naar een verkooppunt van Ydolo hondenvoer

Snelle levering en goed product

Snelle levering en gelukkig had hondenkoekje het favoriete voer van mijn kat op voorraad.

• Gevonden via? Google

Altijd goed en op tijd!!!

Ik bestel vaak en veel op Honhjekoek rn ik ben altijd tevreden!

• Gevonden via? Google

Handige app en fijn assortiment!

Fijne online shop die eenvoudig via een app te bereiken is met een prachtig assortiment. Het is niet je standaard dierenwinkel, maar ze hebben mooie, natuurlijke en uniekere produceren. Snelle levering ook!

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.