Tevreden

• Gevonden via? Iemand tijdens de hond uitlaten

Snelle levering van het proefpakket, poes vindt de blikjes heerlijk. Helaas vallen de brokjes minder in haar smaak. Ik meng ze met haar oude brokjes en hoop dat ze uiteindelijk de nieuwe smaak gaat waarderen.

• Gevonden via? Internet

Alle suplementen die mijn hond nodig heeft

Alle producten waren beschikbaar en op tijd geleverd. Mijn hond vindt de suplementen ook lekker.

• Gevonden via? google

Snelle bezorging, goede producten

We hadden de bestelling snel in huis, top! Voor onze hond, die niet makkelijk iets lekker vindt en moeilijk eet, een aantal mooie typen brok gekocht (waaronder gedroogd voor vakantie). Niet alles eet ze, maar alle producten zijn in ieder geval wel gemaakt van goede natuurlijke ingrediënten en veel vlees. Om nog iets anders uit te testen zouden we weer hier bestellen!

Alles verliep zoals gepland

• Gevonden via? Via via

Snelle levering en top service!

Er ging iets mis met het betalen van mijn bestelling maar het is super snel en vriendelijk opgelost! Ollie is blij met zijn nieuwe spulletjes en al helemaal blij met de verrassing die meegestuurd werd!

Heel goed, snelle verzending

Veel keus aan kwalitatief goede producten, snelle verzending.

• Gevonden via? Voerwijzer

Goed en groot assortiment

• Gevonden via? Online

Hond helemaal blij

Onze pup (28 kg) is een superknager dus die is helemaal blij met z’n extra grote stukken runderkophuid. Goeie, snelle service ook.

• Gevonden via? Prof Google

Goede kwaliteit

Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en snelle service. Producten, die je niet in ‘standaard’ dierenwinkel aantreft.

• Gevonden via? Google

Prima product en snelle levering

• Gevonden via? Mond op mond reclame

Account aanmaken was even lastig, maar verder alles goed. Goed voor, goed advies en keurig de volgende dag bezorgd.

prima service!

snelle, correcte levering

• Gevonden via? N.v.t.

Ik zou een mail krijgen als de bestelde spullen er waren om af te halen. Niet gehad dus gewoon heen geweest. Het lag op de locatie wel klaar. Misschien handig dat de webshop duidelijker aan geeft dat je gewoon naar de winkel kan dan had ik het niet besteld maar in de winkel geshopt. Mijn hond heeft darm problemen en als ondersteuning heb ik bij jullie spullen gehaald wat helpt om de ontlasting dikker te maken. Top!

Snel en accuraat.

• Gevonden via? Dierenarts

Fijn contact, goed advies en snelle service

Ik heb eerst e-mail contact gehad en daar heb ik goede tips gehad en ben zeer vriendelijk geholpen. Mijn bestelling was zo gedaan via de website en was binnen twee dagen binnen. Super!

• Gevonden via? Kennis

Snelle en goede service

Ik heb bij Hondjekoek via hun app een aantal snacks besteld en dat ging heel makkelijk en snel. Bestelling was ook super snel binnen!!!

Snel en goed geleverd

Het product is heel snel en goed geleverd Ben erg tevreden ga daar wel meer bestellen vanaf nu.

• Gevonden via? Google

Heel veel keus voor gezonde producten voor ons hondje

• Gevonden via? Internet

Makkelijk en supersnel bezorgt.

• Gevonden via? google

Goede producten snelle levering.

Mijn hond is erg blij met zijn nieuwe speeltjes, goed assortiment natuurlijke snacks. Ga zeker vaker bestellen!

• Gevonden via? Instagram

Bestelling en levering prima en vlotjes

Het pakket was gauw in huis en mijn hond smult van de paardenpate plus snacks

• Gevonden via? vrienden

Goede producten en fijne service

Veel keuze en kwalitatief goede producten. Moest vanwege ziekte online bestellen en werd ook snel geleverd. Erg tevreden.

Lekker kauwplezier!

Het pakket werd vlot geleverd en is netjes verpakt! Ik kocht enkele verschillende soorten taaie kauwsnacks. Handig is dat de meeste van de verpakkingen een ziplock sluiting hebben zodat je ze nadien terug mooi kan afsluiten. De kwaliteit van de snacks is zeer goed! Geen kunstmatige en chemische geuren, onze hond kan deze wel appreciëren! we bestellen zeker opnieuw!

• Gevonden via? zoekmachine

Gewoon goed!

Betrouwbare webwinkel, dé winkel voor geweldig goede huisdierenvoeding en snelle levering aan huis. Zeer tevreden!

• Gevonden via? Catmoneo.nl

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.