Makkelijke site, snel besteld en snel geleverd!

• Gevonden via? google.nl

Eindelijk

Iets gevonden waar geen rotzooi in zit en mijn hond tegen kan ! En waar ze kameel verkopen.

Top winkel!

Super leuke winkel met goede kwaliteit producten. Was al een tijd op zoek naar een goede kwaliteit mini brok voor training. Ruime keuze aan brokjes met een hoog vleesgehalte. De hondjes zijn blij!

• Gevonden via? N.v.t.

Doen wat ze beloven

Het was netjes verpakt en snel geleverd. Prima!

Klantgericht en vlotte service

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en de levering verliep ook zeer snel

• Gevonden via? Google

Snel alleen hamer dat niet bij buren werd geleverd en ik naar ophaal punt moest

• Gevonden via? Vrienden

Veel keuze in koekjes , vooral voor mijn hond met allergie . Bestelling was snel binnen. Ga zeker vaker bestelling!

• Gevonden via? Google

Snel in huis. Mijn katten vinden het natvoer lekker!

• Gevonden via? internet

Super tevreden!!!

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten, goed verpakt. Kortom : waar voor je geld!

• Gevonden via? Internet

Snelle goede levering! En goede gezonde producten voor mijn hond.

• Gevonden via? google

Zoals het hoort!

Prima bestelprocedure, duidelijke communicatie en netjes de volgende werkdag in huis. Prima kwaliteitsproduct.

• Gevonden via? Adwords ;)

Super! Terug een super winkel gevonden!!

Blij dat ik terug een winkel met natuurvoeding voor honden gevonden heb, waar alles te vinden is wat ik nodig heb. Gezien de specifieke voedingsvereisten vor mijn hond die aan veel allergisch is

• Gevonden via? Google

Eerste bestelling perfect verlopen.

Mooie producten voor mijn gevoelige kieskeurige hond, ruim aanbod, snelle levering, leuk cadeautje bij de bestelling.

• Gevonden via? DuckDuckGo

Heel blij met hondjekoek!

Overzichtelijk en met steeds meer producten, hier ga ik vaker shoppen voor mijn rakkertjes:-)

• Gevonden via? N.v.t.

Geweldig assortiment

Wat ben ik blij dat ik deze winkel gevonden heb! Als een van de weinigen hebben ze gevriesdroogd eten wat ideaal is mee te nemen op reis als je hond normaal op KVV zit. Verder hebben ze super leuke snoepjes en geweldig kwaliteitsvoer. Bestelling was er heel snel en keurig verpakt. Bij je bestelling mag je ook een kadootje uitzoeken, echt heel attend. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

• Gevonden via? Google

Goed voer en snel bezorgd

• Gevonden via? Dieren therapeut

Top! Snelle bezorging en blije hond.

Super handige site, de app vind ik zelf ideaal. Snel bestellen en snel in huis. Blije hond met gezonde snacks!

Niet klant-aandachtig.

Bij mijn bestelling van 13 kg kwalitatieve dure "kattenvoeding", was er een kleine attentie bijgevoegd als bedanking voor mijn bestelling. Echter, het kleine geschenkje waren notabene hondenbrokjes!!! Het voelde aan als geen waardering voor mij, als klant. Ik heb de brokjes dan maar weg gegooid, want ik heb geen hond en niemand in onze familie/kennissenkring heeft honden. We zijn allemaal kattenmensen.

• Gevonden via? Google

Super goeie webshop en snelle levering!

Ze hebben precies waar ik naar zocht! Snelle levering en ook nog eens een zakje gratis snoepjes voor de hond. Daar is Sunny helemaal blij mee! Bedankt!

Snel en correct geleverd

Luna is blij met haar nieuwe speeltjes! Vooral de banaan van zippypaws. Goed verpakt en zat een verrassing in voor te snacken. Helaas heeft onze Luna flink wat allergieën dus deze verrassing helaas niet voor haar.

• Gevonden via? Facebook

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Goede merken hondenvoer en een uitgebreide beschrijving van de producten. Fijn zo’n probeer pakket waarbij kleinere verpakkingen worden aangeboden met verschillende opties!

• Gevonden via? Voerwijzer

Heel tevreden

Hele snelle levering

• Gevonden via? google

Prima webwinkel

Snelle levering, fijn product.

• Gevonden via? Google

Goede kwaliteit voor mijn hond en katten, geen rotzooi

Goede keuze en verantwoord

• Gevonden via? Google

Snelle levering en goede producten!

Bestelling was snel in huis en de producten zijn helemaal naar wens. Onder andere de diy snuffelmat besteld, duidelijke beschrijving erbij. Onze pup heeft er veel plezier van!

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.