Van het snackproefpakket lustte in hond 1 ding

Mijn hond is zeer kieskeurig met eten en ik ben op zoek naar snacks en voer dat hij graag eet. Hondjekoek gebeld en gevraagd of ik van alles een lein beetje kon krijgen. Dat kon niet en toen heb ik het proefpakket besteld. Het ligt uiteraard niet aan Hondjekoek dat mijn hond kieskeurig is. Aan de telefoon waren ze vriendelijk, de bestelling kwam vlot aan. Dus dat was allemaal prima. Maar ja, omdat ik nu 24 euro betaald heb voor 1 snack, dat maakt dat ik toch 1 ster geef. Wanneer zij meegegaan waren in mijn voorstel om van veel verschillende dingen een klein beetje te sturen, hadden ze een vaste klant aan mij gehad. En 5 sterren.

• Gevonden via? Website

Snelle levering, echt super

• Gevonden via? N.v.t.

Geweldige producten en service is

Heel goede service en advies unieke producten en goed advies

• Gevonden via? Internet

Erg tevreden!

Super snelle verzending en ook nog lekkere extra snacks erbij gekregen.

• Gevonden via? N.v.t.

Product is zoals omschreven.

Goede kopplaten waar de honden "riesenschnauzers" lange tijd mee bezig zijn. Ze kunnen er maar moeilijk van afblijven. Snelle levering waarbij het product goed verpakt is.

Hele fijne service

Snelle levering, goed product en lief dat er een klein cadeautje bij zat voor de hond.

• Gevonden via? Google

leuk aanbod en snelle levering

Super leuk extraatje bij de bezorging! De site heeft bij alles ook hele duidelijke beschrijvingen.

• Gevonden via? Vrienden (Brenda Botermans)

Super snelle levering

Borstel is ideaal voor langharige hond. Nu is het borstelen een plezier geworden.

• Gevonden via? Google

Goed product en goede informatie

Het product voldoet aan de verwachtingen. In verband met de wat latere levering keurig een bericht gekregen.

• Gevonden via? google

Een blije hond is een blije baas!

Snelle verzending. Goede kwaliteit speelgoed en wat lekkers om te snoepen voor de hond. FANTASTISCH! enige nadeel is een min. bestelwaarde van 20 euro maar voldoende snoepgoed om toe te voegen bij de bestelling

• Gevonden via? Google

Ik heb alles goed kunnen vinden in de webshop. Snelle levering. Helemaal super!

Hondjes blij ik blij

Snelle levering, blije hondjes, iedereen dik tevrede!!

• Gevonden via? Internet

Overzichtelijk en duidelijke site, goede service, snelle levering en voor ons het belangrijkst; de hond was er ontzettend blij mee.

• Gevonden via? Surfen op het internet

Snelle service, goede communicatie

Bestelling snel verzonden. Ging echter iets mis bij PostNL, maar werd netjes op de hoogte gehouden.

• Gevonden via? Google

De levering was snel, producten goed verpakt, prima verzorgd

Prima producten prima service

Een aanrader qua service en producten

• Gevonden via? Site

Snelle, goede levering

De bestelling was heel snel geleverd en wat ik ook leuk vond was dat je een aantal snoepjes erbij kreeg :)

• Gevonden via? N.v.t.

Makkelijk besteld daarna snel en netjes geleverd

Bij de bestelde producten zat er als extra's een kortingsbon en een probeerzakje met hondensnoepjes bij. Super attent.

Dik tevreden

Ik ben supertevreden over Hondjekoek! Goed assortiment en een super snelle levering zonder ook maar enige problemen. We gaan zeker vaker bestellen!

• Gevonden via? Instagram

Mooie stukken

Heel tevreden mooie grote stukken Runderkophuid voor onze cane corso en Bordeaux dog

• Gevonden via? Facebook cane corso groep

Uitstekende service en snelle levering

Ik had mijn bestelling niet helemaal goed gedaan en een mail gestuurd. Het werd per direct gereeld en mijn bestelling werd gewijzigd. Heldere en vlotte communicatie, complimenten!

• Gevonden via? Internet, maar kende de naam al via Dogglywood.

topproducten!

Goede natuurlijke gezonde hondensnacks voor een betaalbare prijs. Snelle levering!

• Gevonden via? google

Top webshop

Erg blij dat ik deze webshop gevonden heb. Mijn hond heeft een voedsel allergie en kan maar weinig verdragen. Op deze webshop is een ruime keuze aan dingen die hij wel mag, echt uniek want de reguliere webshops hebben dat niet. Ook werd het pakketje de volgende dag al geleverd. Daar was vooral mijn hond heel blij mee!

Neutraal

Website is prima, levering duurde ook niet al te lang. Mooi dat er een testpakket in de aanbieding was. Helaas lust mijn kat er niks van en eet liever junkfood, zoals Whiskas. Aanbevelen? Ja, waarom niet. Voor mij was het geen succes, maar wellicht voor een ander wel.

• Gevonden via? Aanbevolen op website

Gezond voor je hond

Wat een enorm uitgebreide webwinkel. Jammer dat ik niet in IJmuiden woon, dan ging ik zeker eens langs. Ondanks de kerstdrukte toch een hele snelle levering. Post.nl deed er iets langer over, maar dat is niet zo verwonderlijk met Kerstmis en een lockdown.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.