wat een snelle service

ga de bouillon uitproberen

• Gevonden via? internet

Top producten voor een goede prijs. En super snelle levering.

Prima service, snelle levering

Eerste keer besteld en heel snelle levering.

TOP!!

Al meerdere keren hier bestelling gedaan en altijd goed en snel gekregen. Mijn hondje heeft IBD en kip/rund intolerantie maar hier is keuze genoeg voor allergische honden. Enkel een aandachtspunt: de app werkt niet goed, moest nieuwe profil aanmaken om te bestellen en zelfs toen problemen gehad om de bestelling te plaatsen (je gegevens worden niet herkend en je kun geen gebruik maken van je spaarpunten en cadeau bon). Ook als je het via de website besteld krijg je de bestelling volgende dag binnen, via de app duurde het 3-4 dagen

• Gevonden via? Google

Prima product, snel geleverd: we zijn heel tevreden

Ik zocht een makkelijke trainingstas voor de honden koekjes. Het product dat Hondjekoek beschreef voldoet volledig aan onze wensen. Het werd snel geleverd. Complimenten!

• Gevonden via? Google search

Ouderwetse service

Fijne eerste kennismaking met Hondjekoek. Product de volgende dag in huis. Welkomst briefje en geschenkje. Product viel goed in de smaak

Geweldig!

Duidelijke website, grote sortering. Besteld en twee dagen later werd het al bezorgd.

• Gevonden via? Google

Een uitgebreide keuze aan producten, en ik heb dan maar besteld. Snelle verzending en het valt echt in de smaak bij men hondje. Ik bestel zeker opnieuw.

• Gevonden via? Google

Blij met de verantwoorde producten.

Hond is erg tevreden met het voer, hij vind het heerlijk.

super producten

duidelijke uitleg. exclusieve voedingssupplementen snelle levering en een leuk cadeautje erbij!

• Gevonden via? google

Supersnelle service

Ik had mijn bestelling supersnel in huis. Er was in de Sinterklaasdrukte een speeltje vergeten maar na een mailtje werd deze direct nagezonden en was die een dag later ook nog in huis.

• Gevonden via? Gooogle

Prima, snelle levering, keurig verpakt

Gewoon niets op aan te merken!

Snel, goede service

Helemaal top! Snelle levering Top producten!

• Gevonden via? Google

Besteld en de dag erna al binnen en hele sterke kwaliteit,wat zal mijn dochter haar pup honey er blij mee wezen HEB DE HONEY POT MET DE 3 BIJTJES ER BIJ BESTELD. DE PUP HEET HONEY HONING

• Gevonden via? internet

Top bedrijf

Producten zijn super en ook nog eens snel geleverd. Ik heb een superblije hond thuis!!

• Gevonden via? Voedingwijzer

• Gevonden via? Google

Mij hond is er erg blij mee

Uitstekend!

Mooi assortiment, hele fijne service & mensen en kwalitatieve producten.

Prima en snelle levering

Super en dank!

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle levering en ruime keus voor onze hond onze hond!

Ruime keus. Duidelijk en mooie site, maar ook de app is erg handig.

Mooi pakket

Alles keurig ingepakt. En vooral heerlijke snacks voor onze hond. Hiermee kunnen we geweldig trainen. Hij doet er álles voor :)

• Gevonden via? Google

Zoals het hoort, prima dus

Onze hond was er blij mee

• Gevonden via? www

Vriendelijk, snel en efficiënt

Dit is mijn eerste ervaring met Hondjekoek, maar zeker niet mijn laatste. Ik had problemen bij de betaling van mijn bestelling en werd heel vriendelijk aan de telefoon geholpen door een van de medewerkers. Die stuurde me nadien nog een mailtje om te bevestigen dat mijn betaling was gelukt. De dag nadien werd mijn bestelling, een nieuw type kattenvoer, al geleverd. Onze katten zijn er heel tevreden over dus ik ook :-)

• Gevonden via? Catmoneo

Goede info, prima geleverd

Eerst informatie wezen inwinnen in de winkel in ijmuiden. Goed en vriendelijk geholpen. Proefpakket gekocht en, na goedkeuring van het poezenvolk, online besteld.

• Gevonden via? Mond-tot-mond reclame

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.