Prima volgens afspraak alles geleverd

Dit was de 1e keer dat ik iets heb besteld en ga dit vaker doen.

super

• Gevonden via? google

Gezonde snackjes voor de hond die in de meeste dierenwinkels niet te koop zijn. Snelle levering.

Snelle levering, goede kwaliteit

1e kennismaking is goed.

• Gevonden via? Google

Goede service, snelle levering en mooie prijzen.

Heel tevreden met deze webshop!

• Gevonden via? Google

Altijd vriendelijk en altijd service

Goed advies, eerlijke prijs en service.

• Gevonden via? N.v.t.

De brokjes zijn zoals ze moeten zijn

De katten lusten ze allemaal en het is ook fijn dat er zoveel verschillende vormen zijn. Het blikvoer vond ik minder geschikt. Voor vers etende katten zijn de brokjes gij als aanvulling

• Gevonden via? Internet

Webshop met alles voor de gezondheid van mijn katten.

Zelfs voor mijn katten vond ik alles wat ik nodig heb om ze gezond te houden. Alles van hoge kwaliteit. Snelle levering en alles netjes ingepakt.

• Gevonden via? Catmoneo.nl

Snelle service en mooi assortiment

Snelle service en een mooi assortiment. Ik heb hele leuke speeltjes kunnen combineren met gezonde snacks en zo een top kraamcadeau voor pups kunnen samenstellen.

Heel fijn bedrijf!!

Ze hebben heel veel goede producten! Al vaker besteld. Makkelijke en overzichtelijke app. En bezorging gaat heel snel! Ik en mijn hond zijn er erg blij mee!!!

• Gevonden via? N.v.t.

Goede service en communicatie, vlotte levering,

De website is duidelijk en overzichtelijk. Ruim aanbod, voldoende keuze dus! Bestellen gaat makkelijk en snel. Duidelijke communicatie over je bestelling: je wordt per mail op de hoogte gehouden. Pluspunt is dat je kon kiezen voor levering op een pakketpunt (nog niet iedere webshop heeft dat). Pakket was goed verpakt en er zat een leuke attentie voor de hond in.

• Gevonden via? Google

Persoonlijk, vriendelijk en snelle service!

Super snelle en vriendelijke service. Aan het pakketje was echt aandacht besteed en voor onze Baloo zat er een heerlijk kluifje in waar hij echt van heeft gesmuld! Voelde echt als persoonlijke service!

• Gevonden via? Google

Snelle en nette levering!

Zeer snelle levering van mijn bestelling hondenvoer!

• Gevonden via? Bekend uit Overveen

Goede producten

Snel geleverd wat ik nodig had voor mijn honden. Was ook goedkoper, de visolie van goede kwaliteit. Ook een gezond lekkernij vonden ze lekker. Overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

• Gevonden via? Franse bulldog site Facebook ( commentaar die iemand gaf)

Heel erg goed!

Alles goed verpakt, verzending goed en de hondjes zijn blij!

• Gevonden via? Mijn zoon

Eerste bestelling, zeer tevreden!

Onze eerste bestelling bij hondjekoek. een overstap naar ander voer zo kwam ik bij hondjekoek terecht alles wat ik moest hebben voor onze hond te vinden op 1 pagina. Alles in mijn winkelwagen en bestellen. De bestelling werd thuis bezorgd met een kleine verassing een snackje speciaal voor de hond om te proberen, alles in de doos was voor een hond met een allergie wij zijn daarom wat huiverig met snackjes maar hier was aan gedacht 1 diersoort lam wat onze hond wel mag hebben! Ja zeer tevreden dat zelfs als het om een gratis snackje gaat hier wel rekening mee gehouden word! Ik ben tevreden en ga hier vaker bestellen.

• Gevonden via? Kieswijzer

Super goed

Makelijk vindbaar op de website. Handig in gebruik. Bestelling was ook snel geleverd.. me hondjes zijn er blij mee! En ik ook top site

• Gevonden via? N.v.t.

Zeer goed, hond blij = ik blij

De app is heel gebruiksvriendelijk en het bestellen was dan ook zo gebeurd. Zeer ruime keuze in snacks en ook heel snel geleverd. Kort samengevat; super site en super service. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

• Gevonden via? Instagram

Goed product en snel geleverd

• Gevonden via? Kennissen

Gewoon uitstekend

Kon vinden op de site wat ik nodig had en de vezorging ging snel en goed

• Gevonden via? Google

Lekkere snacks razendsnel in huis!

Voor mijn flatcoated retriever was ik op zoek naar wat aantrekkelijke kauwsnacks en beloningssnacks. De keuze bij Hondjekoek is veel uitgebreider dan bij de meeste dierenwinkels. De volgende dag werd mijn bestelling al bezorgd met een gratis snack erbij (altijd fijn)!

• Gevonden via? Instagram

Goede service, snelle levering

De hondenbrokken werden snel geleverd, de info hierover was duidelijk. Fijn.

erg goed

de bestelling was er meteen de volgende dag. Goede mail informatie. Het product is goed

• Gevonden via? google

Hond blij met haar brokken, baasje met de service

Prima service en levering. Als verrassing voor mijn hond een aantal lekkere snoepjes bij de bestelling toegevoegd.

Klantvriendelijk

Vragen i.v.m. producten worden snel beantwoord en ook de levering verliep heel vlot. Klein extraatje bij het pakket op de koop toe. Kortom zeer tevreden

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.