Snelle levering.

Gebruik het product nog maar een paar dagen, dus kan nog niets zeggen over het resultaat. Krijgt het over zijn brokken en eet het lekker op.

Snelle verzending

Snelle verzending en een leuk kadootje erbij

met stip op 1

Al jaren eten voor onze honden bij verschillende bedrijven besteld. Onze hond heeft sinds hij volwassen is Orijen gehad, maar ik heb gehoord dat het is overgenomen door een Amerikaans bedrijf en wordt nu in Coevorden gemaakt. De prijs is schrikbarend duur en de kwaliteit vind ik toch minder. Nu is hij een half jaar op Darf bites aan het eten je betaald de helft minder en hij doet het er erg goed op goeie stevige ontlasting mooi glanzende vacht helemaal top. Ik kan dan ook iedereen aanraden ga het eens proberen, je krijgt er geen spijt van.

• Gevonden via? N.v.t.

Goede website, snelle levering, goede brokken

Deze website heeft alles wat je nodig hebt. Mijn honden doen het prima op Celtic connection, nu op kip en turkey vanwege de senioriteit, het merk heeft ook aandacht voor het welzijn van de dieren die in de brok belanden.

• Gevonden via? brokkenwijzer

Snelle levering, prijzen ok en een zakje snackjes voor de honden gratis bijgeleverd.

• Gevonden via? Social media

Correcte levering van een goed product

• Gevonden via? Dierenarts

Denken met je mee en zeer behulpzaam.

Zeer snelle levering.

• Gevonden via? N.v.t.

Prima terug koppeling en snel in huis

Goede en snelle service!

Ik bestelde en kreeg 2 dagen later mijn pakketje binnen, fijne en snelle service!

Snelle levering, makkelijke app

Ik heb via de all besteld, dit gaat makkelijk en snel en slaat je winkelmandje ook op!

• Gevonden via? Via vrienden

Heerlijk

Ben eraan gekomen via n vriendin en heb 3 honden waarvan 1 kieskeurig maar dit vindt ze heerlijk. Samen met wat rauw vlees nog lekkerder.

• Gevonden via? Vriendin

Zeer matige/onprofessionele service

Ik wil graag mijn ervaring delen over de recente klantenservice. Ik plaatste een bestelling via de app om gebruik te maken van de gratis cadeau-aanbieding. Helaas merkte ik na het plaatsen van de bestelling dat het cadeau niet was opgenomen in de orderbevestiging. Ik nam gelijk contact op met de klantenservice, maar kreeg als antwoord dat het niet mogelijk was om het cadeau toe te voegen aan een al geplaatste bestelling. Ondanks dat ik duidelijk maakte dat ik de app speciaal voor deze cadeau had geïnstalleerd, was de reactie van de klantenservice vijandig. Ze suggereerden dat het mijn schuld was omdat ik het cadeau zogenaamd niet aan mijn mandje had toegevoegd, wat voor mij onbegrijpelijk is omdat ik de instructies had gevolgd. Het meest teleurstellend was de toon van het antwoord van de klantenservice, die suggereerde dat ik me als klant schuldig moest voelen voor de situatie. Er werd geen alternatief geboden, zoals het sturen van een cadeau bij mijn volgende bestelling. In plaats daarvan kreeg ik te horen dat ik de zending kon weigeren, wat voor mij geen optie was omdat het bestelde product essentieel was voor mijn hond. Ik heb nog nooit met zo'n arrogante en onprofessionele klantenservicemedewerker te maken gehad. Ik heb hier meerdere keer besteld maar na dit incident word dit laatste keer. Ik voel me in de steek gelaten en teleurgesteld door het gebrek aan flexibiliteit en professionaliteit van de klantenservice.

Bezorgen duurt bizar lang

Het bezorgen duurt bizar lang vrijdag besteld nu is het woensdag heb het nog niet

Top winkel

Ik kon alles wat ik zocht makkelijk vinden. De updates naar aanleiding van de bestelling waren goed en de hond was erg blij met de lekkere spullen die in het pakketje zaten!

Snel en fijne levering

Ik heb een proefpakket besteld van Carnis, omdat mijn hondje nergens tegen kan. Heb gevraagd om meer konijn en gekregen. Echt superrr fijn. Ik ga het voortaan pok geven want ze heeft tot op heden geen reactie. Dankzij hondjekoek.. eerst uit kunnen proberen!

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle reactie op mijn vraag en goed product.

• Gevonden via? Internet

Snelle bezorging

Mijn eerste aankoop bij Hondjekoek, bij wie ik Escapure voor mijn dierbare poezendame kocht, wat de volgende ochtend prompt werd thuisbezorgd. Hondjekoek is volgens mij de enige, voorzover ik kon vinden, die van het uitstekende Duitse biologische merk Escapure meerdere variaties biedt. Dat, en de snelle bezorging, maakt, dat ik voor mijn volgende aankoop weer naar Hondjekoek zal gaan.

• Gevonden via? Zoekmachine

Fantastisch aanvulling voor kamper vakantie

Onze hond, krijgt het volgende week pas. Daar we dan met onze camper op vakantie gaan Een mooie gezonde aanvulling bij zijn vlees

Lekkerrrrrr

Onze honden vinden het erg lekker mmmm

• Gevonden via? Kennissen

Snelle en nette levering

Netjes verpakt in een stevige doos. Leuk dat je uit een presentje kan kiezen als je voor een bepaald bedrag besteld

Heerlijke visjes

Wat een heerlijke blikjes vis die Cunami. Mijn vingers werden door de honden bijna ook opgegeten. Snelle levering. Vriendelijke eigenaren. Mooie producten. Handige app .Echt een aanrader om te bestellen bij hondenkoek.

• Gevonden via? Online

Pri6

Het voer van onze hond was prima ingepakt zonder onnodig materiaal te gebruiken. Pakket is in goede staat bezorgd worden en binnen de opgegeven tijds factor

• Gevonden via? Internet

Snelle levering en makkelijke website. De app is nu ook installeert.

Snel en prettig

De app werkt heel fijn. Levering gaat snel, super

• Gevonden via? Instagram

Snel geleverd . Alles zo als beschrijft .

Top. Alles snel geregeld snel bezorgd met cadeau.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.