CORRECT EN TOEGANKELIJK

- HEEL GOED BEREIKBAAR, ZONDER VEEL OMWEGEN - SNELLE CORRECTE LEVERING

Had genoteerd om de koeling zo snel mogelijk te krijgen, dag nadien was hij er al

Super service en snel geleverd

Kort telefonisch overleg gehad met medewerkster en alles was heel snel super geregeld.

Tevreden over advies voor keuze koelcel.

Heel professioneel en zeer behulpzaam. Goed advies betreffende de keuze van de koelcel en heel snel geleverd op de overeengekomen datum.

Weer heel blij met de nieuwe koeling en de goeie service

We hebben al meerdere koelingen voor onze winkel via Thebo staan en er wordt altijd goed geholpen, meegedacht en snel geleverd.

goed, alles was simpel samen te steken

tot op vandaag zeer tevreden over de koelcell die we hebben gekocht. wat ik wel aanraad is om meer info te delen. bvb. De koelaggregaat, wat wat zijn de precieze afmetingen. Wat is het standby verbruik van deze koelcel.

Uitstekend!

Goed advies en uitleg, snel geleverd. Komt afspraken na.

Snelle levering goede service

Vlotte levering van een ijsvitrine aan de beste prijs. Was binnen 2 dagen in huis.

goed maar diepvries staat niet waterpas!

De levering is goed verlopen. Alles was OK tot ik hem uitpakte. Er staan wielen onder de vrieskist gemonteerd en het middelste paar staan hoger waardoor de vrieskist niet pas staat. Had eerder al een gekocht en dit was perfect. Vreemd Kan ook de wielen er niet afvijzen.

Fijn

Fijn contact met de klantendienst. Planning van de levering was wat minder, doordat het door omstandigheden, niet kon gebeuren op de afgesproken dag. Maar dat kan natuurlijk altijd. De levering zelf, niks op aan te merken

Alles verzorgd van A tot Z

Ten eerste had ik vragen omtrent een koelcel en al mijn vragen werden correct beantwoord via telefonisch contact . Daarna kwam de bestelling en betaling en terug verliep alles zoals gezegd . De levering was ook in orde . Wij hebben de koelcel zelf geplaatst volgens de beschrijving en alles is perfect verlopen .

Goed product - zeer slechte transporteur

Product is prijs/kwaliteit TOP ! Transporteur beneden alle niveau. Staat op verkeerde adres, om 6.40 u aan de deur te bellen bij de buren, spreekt geen Nederlands, is onbeschoft.

Alles binnen 3 uur geregeld Betaling levering en kwalitetis service. Hartelijk dank Healthy Pleasures Eindhoven

Snelle afhandeling

Vriendelijke mensen en het was allemaal snel geregeld.

Altijd goed!

Ik koop al jaren alles bij Thebo. Persoonlijke service en er wordt goed met je meegedacht. After care ook altijd goed. Topbedrijf!

Prima service en product!

De bestelling van de horecakoelkast is perfect gelopen. Snelle levering en persoonlijke aandacht, zeer fijn!

Prijs kwaliteit zeer goed. Snelle levering met goed contact

Overzichtelijke site. Na de keuze nog even contact gehad. Alles werd goed uitgelegd en in goed overleg geleverd. Daarna nog een telefoontje gehad of alles naar wens was. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

gewoon zeer goed

Netjes geinstalleerd, op tijd geleverd, het is gewoon zeer goed. www.thuis.today Antoine Aarts

Perfecte service conform gemaakte afspraken.

Gemaakte afspraken werden van beide kanten stipt nagekomen. Info was perfect en klantendienst zeer behulpzaam. Toestel was inderdaad stekkerklaar en gemakkelijk te installeren. Ondanks de hittegolf werkt het perfect. De prijs was de beste die ik vond. 600 euro goedkoper dan hier ter plaatse voor hetzelfde toestel. Kortom; aan te bevelen.

correct en antwoord gegeven

Perfect duidelijke afspraken kunnen maken

Meerdere keren telefonisch contact gehad, en van alle vragen kunnen stellen. Alles werd goed opgevolgd. Zeer vriendelijke man aan de telefoon elke keer. Alles tiptop in orde, zelfs na levering nog een telefoontje gekregen van hem om te horen of alles goed is gegaan met de levering.

Grandioos

Goede service en snelle levering!

Koelmalaan 350 S0.9

1812 PS Alkmaar

Over Thebo BV

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!