Zeer goede service

Ik heb ze gebeld om dingen af te spreken. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Top.

Alles vlot en volgens plan verlopen

Als ok verlopen , vlot en proper ! 1 kleine opmerking Het.verpakkings materiaal meenemen aub Dan zou alles super zijn geweest

top

snelle levering, duidelijke taal

Snelle, persoonlijke, professionele service

Geen gladde verkooppraatjes maar deskundig advies. Uiteindelijk met een kleine wijziging een veel betere oplossing gekregen

keurig netjes

ook de chauffeur hielp me met plaatsen,,kortom super goed geregeld hoor

Vriendelijke en behulpzame medewerkers, houden zich aan de afspraak

Behulpzame medewerkers, houden zich aan de afspraak. Netjes geleverd op afgesproken dag.

Een hele goede ervaring !

Nieuwe koelmotor gekocht, correcte levering en goede uitleg van de verkoopster. Draait nu een week en doet het geweldig!

Correct en snelle levering

Van info tot levering perfecte service.

Zeer behulpzaam, correcte informatie, alles volgens afspraak. Zo hoort het te zijn !

mooi,goed apparaat en snel en correct geleverd

mooi,goed apparaat en snel en correct geleverd ook zeer vriendelijk en hulp vol te woord gestaan ,

Uitstekende service en hulp

Zondag bereikbaar voor overleg. Snelle.levering Top!!!!!

Had een gat in de koeling en de rails liepen niet gelijk

Had een deuk in de koeling en rails waar je de planken op zet lopen niet gelijk

fijne en deskundige hulp

correct aan de telefoon en snelle levering

Goede werking

Alles prima in orde

Vriendelijke en goed geholpen door de telefoon . Snelle levering en telefonische hulp bij installatie.

Alles klaar en duidelijk

Zeer makkelijk en informatieve firma om mee samen te werken. Houden zich aan de afspraak. Goede service !

Tevreden!!

Koelwerkbank op deskundige wijze geadviseerd door Joris. Mijn oude kist namen ze mee op hun kosten. Toppie!

Vriendelijke en goede service.

Vriendelijke mensen aan de telefoon met veel kennis over hun producten.

goed geholpen

ik ben erg goed geholpen en ze denken goed met je mee.

Alles volgens afspraak

Goede advies en meedenkend. Goed geholpen.

Goede service en mooi werk afgeleverd

Goede communicatie en zeer tevreden over het eindresultaat.

Zonder overdrijven, een tien!

Ik heb voor ons restaurant een schepijs vitrine en een vriezer besteld. Ik wist alleen niet zo goed welke het beste bij ons past. Heb letterlijk de hele dag met ze gebeld, zij hebben mijn vragen perfect beantwoord en als ze er even geen antwoord op hadden dan werd ik na een paar minuten weer terug gebeld met het antwoord. Ook de afmetingen van de binnenzijde van het aparaat die belangrijk zijn voor onze producten, werd precies na gemeten en aan ons doorgespeeld. Vandaar dat we voor dit bedrijf kozen. Super service, netjes geleverd zonder schade en de geleverde producten zijn precies zoals beschreven of zelfs beter dan verwacht! Wij bestellen de volgende keer weer bij Thebo.

Mijn relatiebeheerder was Anne, heel concreet bij mijn vragen. Heeft over langere periode onze relatie steeds in stand gehouden en beheerd. Perfect gedaan. De monteur heeft bij montage een minieme beschadiging geconstateerd en daar ook melding van gedaan, prima afgehandeld. Ik was heel blij met jullie

Zeer professionele support en uitlevering van de bestelde artikelen!

Uitstekend telefonisch contact. Goed advies en zeer tevreden over de geleverde producten (koelcel en rekken)

Koelmalaan 350 S0.9

1812 PS Alkmaar

Over Thebo BV

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!