Super service!

Snelle en goede service, hele goede prijzen en snel geleverd.

doet het prima alleen lekt er wel veel water uit de motor

Zoals boven beschreven , is hier een oplossing voor ??

SUPER

Positief, alles prima volgens afspraak.

Geweldig geholpen bij de keuze voor onze vriezer

Martijn heeft me geweldig goed geholpen bij de keuze voor onze vriescel, het orderproces, de planning en de plaatsing. Zeer klantgerichte organisatie, complimenten!

Goede website erg duidelijk in afspraken en levering,

Tot nu toe prima service

Ivm met wat ijsvorming is het gelijk prima opgelost ondanks dat we in België zitten. Ze hebben ook een goede aftersales.

Zeer goede customer service!

Snel en behulpzaam!

Top service en levering

Niet duur en alle spullen perfect op tijd.

Probleem wat er was, snel opgelost

Goede service. Probleem supersnel opgelost

Goede service 👍

Prima service! Alles volgens afspraak

geweldig

Goed advies ervaring "klant is koning" Goed geholpen, ook na de levering.

Snelle levering.

Ik zocht een leuke kleine koelkast met glazen deur voor mijn frisdrank en bier. Na veel zoeken op internet vond ik deze naar mijn zin. Ben particuliere koper maar nog geen spijt van mijn aankoop. En hij was zeer snel geleverd !!!

Exelent!

Na mijn bestelling werd ik gebeld of ik de juiste motor voor mijn cel had. Ik had wat moeite met het bedieningspaneel en probleem met de temperatuur, stuurde een mail en binnen een kwartier werd ik terug gebeld, terwijl het ‘al’ half 5 was. Probleem bleef, veel ondersteuning van de medewerkers van Thebo ontvangen en dezelfde dag nog een monteur bij de cel. Super!

Goed.

Snelle service en goede kennis va zaken.

Snelle levering.

Prima service van een goed bedrijf

Goede meedenkende mensen met een prima service en met goede prijs/prestatie verhouding

TOP ALLES DIK IN ORDE EN VRIENDELIJK

Top prijs kwaliteit en snelle levering

Professioneel

Goede adviezen en monteren ook keurig

Na aarzelende opstart toch tot overeenkomst gekomen en na een zeer vlotte en professionele montage hebben we nu een prima koelunit staan.

Goede en duidelijke service, snelle levering en goede nazorg. Ook bij zelf montage!

Goed, maar wel een gedoe met de levering

Er werd een dag van te voren gebeld over de levering. Wat wat mij betreft ook via de mail had gekund. Het tijdsblok van de levering was tussen 8.00 en 17.00. Dat vind ik behoorlijk ruim om daar de hele dag op te wachten. Als dit wordt gesplitst in ochtend/middag is het al beter. De chauffeur zou een uur van te voren bellen, maar belde 20 minuten van te voren. Wat voor mij behoorlijk krap was om nog te halen. Kortom een prima product in verhouding tot de prijs, maar de levering ervan kan beter.

super

Beste service.

Goede en snelle levering

Alles heel vlot verlopen volgens de afspraken,een aanrader

Na bestelling snel bezorgd

Na de bestelling, had ik bij het maken voor de bezorgafspraak een andere dag en tijd afgesproken dan het werd geleverd. Het werd namelijk veel eerder afgeleverd dan was afgesproken. Gelukkig belt de bezorger een half uur vantevoren, want anders was er niemand om de bestelling in ontvangst te nemen. Bij het contact met Thebo was het helaas niet duidelijk dat de glazenspoelmachine geen stekker aansluiting had, deze moest dan zelf aangeschaft en erop gezet worden.

Koelmalaan 350 S0.9

1812 PS Alkmaar

Over Thebo BV

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!