eerlijk deskundig en vriendelijk en correct

al meerdere keren gekocht en zeer tevreden ook in de naverkoop heel tevreden

service

goede en snelle service. goed toestel

Prima Service

De service is heel goed. Alles werd tijdig en professioneel geïnstalleerd.

Echt geweldig

Veel meer dan alleen een leverancier. Een telefoontje, een advies, service en afspraken nakomen. Tegenwoordig helaas niet vanzelfsprekend, maar bij Thebo zeker wel! Thanks.

alles top geregeld

alles punctueel geregeld, ook de installatie, netjes gewerkt vriendelijke mensen

Tevreden over de service

Goed telefonisch geholpen bij de keuze van de koeling en overleg over de manier van bezorgen. En een prima apparaat. Dank voor de service!

Bestelling en montage uitstekend uitgevoerd

De vervanging van onze koelmotor is uitstekend verlopen. Goede adviezen verkregen over het benodigde type, zorgvuldig verpakt aangevoerd, snel en deskundig gemonteerd. Een minpuntje: € 50,00 extra berekend voor de demontage van de oude motor, 10 minuten werk, die je overigens zelf naar de sloop moet brengen.

Geweldige koeling

Goed advies en snelle service.

TOP advies en TOP levering

Zeer tevreden met de aankoop van onze nieuwe Combisteel vaatwasser. Een aantal keer zeer prettig telefonische contact gehad, met Martijn Boerenboon die ons goede adviezen heeft gegeven zodat we uiteindelijk de juiste beslissing hebben kunnen nemen. De levering en plaatsing van de machine was geheel volgens afspraak. Thebo Horeca ga zo door

werkt prima

Vriendelijke, correcte informatie ivm aankoop. Leveringstermijn verliep niet vlot (niet op afgesproken datum, laattijdig door de courierdienst) De zelfmontage van de cel verliep redelijk vlot, al mocht er wel wat duidelijker info bij zitten voor de montage van de koeling (montage dempingsmat / maken van 2 openingen in de wand). Manueel aanpassen van de temperatuur is niet mogelijk. De temperatuur staat als niet veranderlijk ingesteld. Er is geen nederlandse versie handleiding instellingen koelmotor beschikbaar. Heel handig dat bij montage van de deur, de opendraairichting kan gekozen worden. De koelcel werkt prima en is een plezier in gebruik ! De bewaring van de groenten verloopt optimaal ! Zorg ervoor bij de montage dat de ondergrond mooi vlak is, zodoende alle panelen goed aansluiten en de deur zich mooi sluit.

Super snel geleverd en goede service

Erg blij met de aankoop!

super

Online gevonden wat we zochten, telefonisch contact opgenomen, zeer vriendelijk en behulpzaam. Levering was nog sneller dan voorzien. Verzending was top.

Snel en prima geregeld

goed apparaat en snelle levering

goede service

Fijne service

Goed meegedacht en ook uitstekende service na het leveren.

Goede snelle en perfect service

Ik heb al diverse koelingen aangekocht bij Thebo horeca,ik heb altijd goede informatie en service aangeboden gekregen ,dus zeker aan te raden

Snelle reactie op klacht

Na een negatieve beoordeling op dit platform werd er razendsnel telefonisch contact opgenomen en is de ontevredenheid weggenomen.

geweldige service

Donderdagochtend mijn koeltoog stuk.... even google bezoeken en kwam bij jullie terecht, na een chat en telefoon was ik overtuigt, verkoper kende zijn producten en op vrijdag werd er al een nieuwe koeltoog geleverd. Alles netjes zoals afgesproken. Bedankt Jeroen.

Snel en goed !

Als leek, snel en duidelijk wijs gemaakt in de materie !

Heel erg tevreden

Mocht ik weer wat nodig hebben.Dan zal ik zeker weer hier mijn bestelling plaatsen.

goede klantenservice

goede service van de klantendienst !!!

SUPER GEREGELD

PRIJS EN AFSPRAAK PRIMA NA GEKOMEN DAG NA AANKOOP REEDS GELEVERD VOLGENS AFSPRAAK SUPER

prima prijs

snel geleverd

Snel.

Keurige website, snelle en keurige levering.

Koelmalaan 350 S0.9

1812 PS Alkmaar

Over Thebo BV

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!