Levering op tijd

Geen probleem

snel correct en vriendelijke service

snel correct en vriendelijke service

Zeer kundige en uitgebreide kennis, goed meedenken en goede levering.

Ik zocht een koelcel en dat is gelukt. Werd zeer goed geholpen door de medewerkster en haar kundige en uitgebreide kennis hielpen met het maken van een keuze. Het product bevalt goed en ik kan dit bedrijf goed aanbevelen.

Betrouwbaar bedrijf, uitstekende service

Goed en deskundig geholpen bij de aanschaf van onze koelcel. Enkele onderdelen waren manco, echter zeer snel nageleverd.

Heel fijn telefonisch geholpen door de klantenservice, goed meegedacht met mijn situatie. Mooie pakketdeal kunnen maken met meerdere apparaten en snel geleverd!

Top service over heel de lijn ,van bij het eerste telefoontje tot de levering top

Professioneel en snelle levering!

Zeer kundige en behulpzame medewerkers

Super snelle levering Keurig product

Super snelle levering en een mooi product voor een uitstekende prijs!

Super service

Nieuwe motor cool koelcel moeten kopen, erg vakkundig advies!

Zeer vriendelijke personeel - Goede service

Goede service vriendelijk personeel

snel ,goede snelle service mooie toonbank, goede prijs, vriendelijk geholpen zowel via de telefoon als voor de aflevering.

in 1 woord geweldig

Een super service voor het aankooptraject met nuttige info, dus toen ik ging bestellen moest ik het wel hier kopen vind ik.

Zeer goede service en flexibiliteit

Vrij plotseling een onderdeel nodig, erg goed telefonisch advies en snelle flexibele levering. Top, dank.

Goede en snelle service!

Er wordt meegedacht en naar de beste oplossing gekeken, fijne ervaring!

Goed behandeld

Netjes en profesioneel behandeld

Nette afhandeling

Nette afhandeling

Prima advies

Zeer vriendelijk en vakbekwaam

Goede service en kennis van zaken.

Goede service en kennis van zaken. Met back-office uitgebreid de verschillende opties besproken. UIteindelijk voor onze situatie een beter product gekozen.

Alles prima volgensafspraak

Alles prima volgensafspraak

Netjes, klantvriendelijk en reageert snel terug

Netjes, klantvriendelijk en reageert snel terug.

Goede service op tijd bezorgd volgens afspraak

Goed geholpen en juiste afwerking van de bestelling. zeker een aanrader.

snel en goed

snel en goed

Topper

Topper zijn jullie

Prima service en persoonlijk contact en dito advies

Zie boven

Koelmalaan 350 S0.9

1812 PS Alkmaar

Over Thebo BV

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!