Heel netjes allemaal.

Goed advies , snelle levering , en alles werkt naar behoren.

correct en zeer snelle levering

vriendelijk en correcte uitleg en zeer snelle levering

Correcte service

Perfectie nabij.

Perfect zoals de vorige keer

Stipt, goed verpakt, correct product

Niet voor herhaling vatbaar

Apparaat beschadigd, service minimaal, vertrouwen verloren.

Er wordt prima meegedacht.

We hebben inmiddels in twee jaar tijds twee koelcellen en twee vriescellen aangeschaft.

Goed verzorgd

Top! Snel, meedenkend en goed geprijsd!

Zoals boven beschreven, geen op of aanmerkingen!

Very good experience

Goede service en aardige mensen

Goede service en ook en dat mag gezegd worden aardige mensen die je correct te woord staan.

goede service en advies

Goed advies gekregen bij de aanschaf van een koelkast. Goed meegedacht met een keuze.

Goed product snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding en goede service vwb meenemen oude vriezer.

Altijd super service die zij leveren!

Vriendelijk maar transport verliep zeer slordig

CP op de klantenservice zeer bekwaam en vriendelijk. Het transport liet echter zwaar te wensen over. > Ik zou gebeld worden vantevoren. Dit is niet gebeurt. Vervolgens is de koeling toch geleverd zonder dat ik daar van op de hoogte was. Tot overmaat van ramp is de pizzawerkbank van 250 kilogram geleverd op een dubbele pallet waardoor ik een paar uur in de weer ben geweest met de pompwagen om steeds in fases de pallet te verwijderen. Ik heb dit moeten doen met een zaag en breekijzer. Echt heel slordig allemaal.

Schitterende opvolging

zowel bij de aankoop als na verkoop heel goede begeleiding. Duidelijke communicatie, iedereen weet waarover hij praat en je krijgt een contactpersoon die je begeleidt. Gewoonweg super! Mocht ieder bedrijf zo werken, zouden er heel wat frustraties uit de wereld geholpen worden. Een dikke duim!

Prima geholpen en snelle levering

Goed mee gedacht en samen naar een goede oplossing gekomen

Vlugge levering en prima koeling

lever ging snel, dik tevreden

Super service

Prijs/kwaliteit goed gerief En een geweldige service voor en na de aankopen

Top advies en serice

Goed en persoonlijk advies gekregen en erg meedenkend! Service was ook erg goed! Zeker aan te raden!!

Uitstekende service en verkoop . Heel vriendelijk en deskundig advies

prima geregeld

Goed bedrijf. alles volgens afspraak.

Correcte levering .

Het bestelde product was niet op voorraad , maar ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaatsvinden .

goede service

je word correct geholpen, ook als je over een jaar nog een vraag heb over het gekochte product.

Snel en attent

Veel routine en kennis in huis en niet te beroerd voor een extra telefoontje

Koelmalaan 350 S0.9

1812 PS Alkmaar

Over Thebo BV

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!