super

zeer goed en snel

tevreden

Ik ben een tevreden klant!

goede service en goede prijsafspraak en levering

Prettige omgang en goede prijsafspraak en levering. Er was iets mis gegaan met de levering. Deze hebben ze keurig snel opgelost.

Product ,super tevreden ,,,,,levering niet tevreden

De levering werd aan de deur gelost en zeer moeilijk en zwaar voor oudere mensen als wij om binnen te krijgen ,

Voor een eerste keer zaken doen super !

goed geholpen, zowel door de verkoper als de chauffeur

goed uitleg product en zeer behulpzame chauffeur met brengen van de bestelling

goede service

we hadden een toonbankvitrine gekocht maar het in elkaar zetten viel nogal tegen. dezelfde dag nog werd er een monteur geregeld die om 17.30 nog langskwam om het ding te monteren

Goede service, maar jammer dat een uur na de volledige betaling de afspraak verzet wordt

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Jammer dat een volledige betaling vooraf nodig is om een product te kunnen krijgen....

Perfecte begeleiding

Wat ze beloven doen ze zonder ellenlange wachttijden oudewetse persoonlijke service

GEWOON DE BESTE KEUZE

Al jaren doen wij zaken met Thebo horeca, altijd de beste oplossing, een super service en natuurlijk een mooie prijs.

Snel en attent geholpen

Mijn vries-motor was overleden, en ik ben door dit bedrijf snel en netjes geholpen. Zij hebben aan mij een nieuwe motor verkocht, en nu kan ik weer zonder zorgen mijn vleesverkoop doen. Nu ook een offerte laten maken en inmiddels ontvangen, voor een grotere vriescel maar daar zijn we nog niet aan uit.

slechte afspraken

gebeld of er kit bij zat, jawel maar bij levering geen kit, gebeld en werd gezegt hier voor wordt gezorgt, maar helaas tot heden geen kit. tevens bleek er voor de afwerking van de vloer niets bij te zitten en sommige dingen moet je zelf uitzoeken staat nergens beschreven waarvoor het dient

geweldige service

Goede info gegeven op onze vragen

Prima geregeld

Prima geregeld

Ik had problemen met het binnenkrijgen van mijn koeling. Ik heb hen gebeld en ik werd erg vriendelijk geholpen. Ze hebben zelfs mee naar een oplossing gezocht. Top service!

Prima, snelle levering.

Prima, Snelle levering!

Buitengewone Service

Gekwalificeerd personeel attent en zeer beschikbaar. Dank u

Bijzonder klantvriendelijk

Koelkast gekocht bij hun maar uiteindelijk paste het model niet goed in het interieur. Zonder meer hebben ze de koelkast vervangen door een ander model. Snelle & vriendelijke service.

Super persoonlijke service!

Super service! Persoonlijk gecontacteerd! Vlotte bediening en levering!

top

top

Top bedrijf!

Goede duidelijke website. Op tijd en netjes geleverd. Aan te bevelen!

Zeer goede communicatie uitleg en afgesproken levering , meer moet het dus niet zijn . Gaan hier zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst !

In mijn ervaring deur is zo, is automatisch kan dicht.

Gooi, service

Bij de verkoop liep het meer dan prima, erna wat moeilijker

Zeer goed geholpen bij de verkoop. Accurate info, teruggebeld door productspecialist, zeer snelle en stipte levering. Helaas defect na amper 3u gebruik op de vooravond van de opening van de zaak. Dan werd het lastiger... geen onmiddellijke info beschikbaar, geen lijst van foutcodes gekend, foto's moeten maken en doorsturen van display, heb dan maar betalend een beroep gedaan op lokale koeltechnicus - ondanks de garantie. Wellicht heb ik pech gehad dat dit op vrijdagmiddag gebeurde.

Altijd een oplossing!

Last minute een order geplaatst... niet alles was beschikbaar maar er werd gebeld én moeite gedaan om een aanvaardbaar alternatief te vinden. Na de overeenkomst werd er stipt en volgens afspraak geleverd... dat is service!

Koelmalaan 350 S0.9

1812 PS Alkmaar

Over Thebo BV

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!