Nog nooit eerder zo'n mooi hoesje gehad!!!

Toen ik dit hoesje op internet zag met de mogelijkheid om mijn naam er op te laten zetten, heb ik dit gelijk gekocht. Nog voordat ik mijn nieuwe telefoon heb aangeschaft! Hoe mooi is dit!!!

Fantastisch hoesje met mijn eigen ontwerp erop.

Ik gebruik B2C al sinds 2014 voor mijn mobiel hoesje met mijn eigen ontwerp. Op hun website zie je ook hoe het ongeveer eruit ziet als eind product. Indien nodig kun je eenvoudig wat aanpassen aan je ontwerp zodat je 100% tevreden bent met je resultaat. Ik raad deze website aan als je met je eigen ontwerp op je hoesjes wilt.

Ondanks foute pakje is het goed opgelost.

Ondanks dat ik een verkeerd pakje heb aangekregen heb ik mijn pakje toch nog opgestuurd gekregen dit vind ik dan ook zeer positief dat ze dit is opgelost en ik mijn pakje alsnog heb gekregen.

het product is kwalitatief zwaar onder de belofte

Het bestelde hoesje wordt wooden cubes genoemd. Ik krijg het geleverd en blijkt een goedkoop plastic hoesje met een print van hout. Zwaar onder de maat. Door het personaliseren is er geen mogelijkheid tot retour. Ik heb dit teruggemeld en in krijg een standaard sorry zinnetje terug.

Heel goed!

Snelle levering en netjes ingepakt!

Mooi hoesje, slechte communicatie met klantenservice

Heb een hoesje besteld met eigen foto voor mn pixel 9 maar past helaas niet goed over de flits, blijkt dat dit hoesje voor de pixel 9 pro is. Ik heb 2 keer de klantenservice proberen te bereiken om een oplossing te vinden hiervoor, gezien het product onder de verkeerde telefoon word verkocht maar heb tot op heden helaas nog niks gehoord. Ik vind dit erg jammer. De kwaliteit van het hoesje kan ik niks op aanmerken en de afdruk is ook van goeie kwaliteit alleen het contact vind ik tot nu toe nog gebrekkig. Ik hoop nog op een reactie maar ik kan tot dan niet meer dan een 6 geven.

Top site

Zeer gemakkelijk goede hoesjes,en.leuk ze naar smaak te ontwerpen

Niet ontvangen, wel betaald

Ik wacht al meer dan een week op mijn bestelde en betaalde telefoonhoesje. Dat heb ik gemeld, maar men vond dat ik nog wel even kon wachten. Kortom, op dit moment ben ik zeker niet tevreden, wellicht gaat dat ooit na levering alsnog komen.

Hoesje is perfect scherp

De hoesjes hebben een lange levensduur. Ik koop al jaren mijn gepersonaliseerde hoesjes op deze site. Nog nooit problemen gehad. Super kwaliteit.

Hoesje

Mooi hoesje voor goede prijs

Steeds weer met plezier

Ik bestel altijd de Telefonhoesjes voor mijn mobiele telefoons (Moto E20 en G23). Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en het wordt altijd heel snel geleverd (meestal de volgende dag al!!). Ik kan ze alleen maar aanraden - mijn vrienden hebben ze ook besteld en zijn zeer tevreden.

Snelle levering, slecht product

Snelle levering, slecht product

Snelle levering en een prachtig hoesje besteld . Precies zoals beschreven

Goed en snel

Mooi hoesje en extra stevig

Mooi hoesje en goede kwaliteit Ben er blij mee

Top hoesje. Ruim een jaar mee gedaan, Kleuren bleven al die tijd prima

Het was een jaar genieten mijn prachtige persoonlijk gemaakte hoesje. Omdat de hond het te pakken heeft gehad en een paar slijtplekken begint te vertonen (maar dat mag na 12 maanden) is het tijd voor een nieuwe die ik vandaag ga bestellen. Absoluut een aanrader! Ivo Rigter BAIV BV

Betrouwbaar, service en een mooi product naar verwachting!

hierbij informeren dat ik het pakket in goede orde heb mogen ontvangen. Hier ben ik super dankbaar voor! Ik wil B2C Telecom bedanken voor de service en voor het mooie product. De persoon waarvoor het product is, is er tevreden mee dankzij B2C Telecom! Ik bestel al jaren bij B2C Telecom!!! En waarom jaren? Uiteraard kopen we een nieuw telefoon of is het tijd voor een nieuw hoesje. Als je een ontworpen hoesje wilt bestellen, dan ben je bij B2C Telecom op het juiste adres!!!!! Heel veel liefde en ik wens jullie het beste toe!

Mooi telefoonhoesje.

Ik heb een gepersonaliseerd telefoonhoesje gekocht. Het ziet er echt geweldig mooi uit. Zeer de moeite waard. Na mijn bestelling had ik het hoesje binnen een paar dagen in huis.

Hoesje met eigen foto besteld, ik wist van een ander hoesje al dat de kwaliteit prima was. Begin december kreeg ik bericht dat het model pas over vier weken leverbaar was. Ik kon mijn geld terugkrijgen of wachten. Ik koos voor wachten en kreeg het bestelde keurig afgelopen week geleverd.

Goede website en snelle service

Doen precies wat je vraagt /bestelt

Bestel hier al paar jaar mujn telefoonhoesjes met foto van eigen dieren. Zelf maken bestellen en snel in huis. En nog mooiere afdruk dan je denkt. En prima materiaal. Nadeel is je wilt teveel haha. Super mooi

Mooi hoesje!!

Vlotte bestelling, rap geleverd, prijs/kwaliteit OK.

Mooi eigen ontworpen hoesje

Heldere uitleg wat je moet doen, makkelijk te gebruiken. Mijn zoon heeft nu een mooi hoesje.

Netjes en snel

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Netjes en snel geleverd.

Goede en snelle levering.

Had hoesje op zaterdag besteld en dinsdag al in de bus. Was er zelf vroeger als voorgesteld.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.