Snelle levering goede kwaliteit en precies zoals ontworpen
Hoi HC, Bedankt dat je voor ons een review hebt geschreven, fijn dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Goed om te lezen dat het hoesje ook helemaal naar je zin is en deze snel binnen was. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering en goed product. Helemaal tevree
Hi Isa, Heel erg bedankt voor je review, fijn dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Goed dat je zo tevreden bent over het hoesje en je het ook nog eens snel in huis had. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Daniel, Bedankt dat je een positieve beoordeling hebt achter gelaten voor ons op Kiyoh! Ik wil je veel plezier wensen met het gepersonaliseerde hoesje en tot de volgende bestelling. Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering, veel keus en je kan je eigen ontwerp kiezen of uploaden. Kwaliteit is meer dan goed, alleen stinkt het hoesje een paar dagen maar dat verdwijnt vrij snel. Ik ben zeer tevreden!
Hi Ronald, Bedankt voor je mooie positieve review, hier zijn wij erg mee geholpen! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en de levering. Het kan kloppen dat het hoesje in het begin wat stinkt door de inkt die we gebruiken, dit trekt inderdaad snel weg en is gelukkig niet schadelijk voor de gezondheid. Veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Had al eerder een bookcase besteld, was er zeer tevreden over. Was aan vervanging toe, dus weer op deze website besteld. Afbeelding hoesje komt overeen met website. Handig met twee vakjes voor pasjes en een vakje erachter, in de lengte. Minpuntje: de druktoetsen zitten niet helemaal op de juiste plaats, met name als je een screenshot wilt maken moet je net onder de toetsen drukken.
Hi G., Bedankt voor je uitgebreide review. Goed om te lezen dat je voor het nieuwe hoesje weer voor B2C Telecom hebt gekozen! Wat betreft de druktoetsen, is het mogelijk om hier een foto/filmpje van te sturen naar ons via de mail? Wij hebben veel boekhoesjes voor de A52 verkocht en dit is geen bekende klacht. Dan kunnen wij dit even voor je uit gaan zoeken, je mag de mail sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer. Groetjes, Team B2C Telecom
Kwaliteit is goed, verzending snel, in het begin ruikt het hoesje nogal sterk, maar dat trekt weg. Ik kan deze zaak bij iedereen aanraden… voor de Google pixel 8 zijn er geen mooie hoesjes verkrijgbaar, dank zij B2C heb ik nu een prachtig en persoonlijk hoesje..
Hoi Heidi, Bedankt dat je voor ons zo'n mooie en uitgebreide review hebt geschreven! Fijn dat wij je kunnen helpen aan uniek hoesje wat alleen jij hebt, leuk dat je ook een foto hebt gedeeld. Het kan inderdaad kloppen dat het hoesje in het begin wat sterk ruikt, dit heeft te maken met de van de inkt die we gebruiken. Deze geur trekt vaak binnen een week weg en het kan geen kwaad voor de gezondheid. Veel plezier met je hoesje en we zien je volgende bestelling graag weer tegemoet! Groetjes, Team B2C Telecom
Het hoesje was makkelijk te ontwerpen. Ook ben ik erg blij met het resultaat. Het hoesje kan je wel niet ik liggende stand voor vb film te kijken gezet worden. Daar had ik geen rekening mee gehouden.
Hi Katleen, Bedankt voor je mooie review op Kiyoh! Fijn dat je zo blij bent met het resultaat en dat het ontwerpen makkelijk was. Het klopt inderdaad dat onze boekhoesjes geen mogelijkheid hebben om neergezet te worden, hiervoor hebben wij wel standcase hoesjes in het assortiment. Ik wil je toch veel plezier wensen met dit hoesje, en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
heel goeie service ,dag erna geleverd . daarna nog gebeld voor een factuur te vragen en was geen probleem . kwaliteit uitstekend
Hi Heidi, Heel erg bedankt dat je voor ons zo'n mooie review hebt geschreven op Kiyoh, hier zijn wij erg mee geholpen! Ik zie dat je tevreden bent over onze service en je het hoesje ook snel in huis had. Daar doen we het voor! Veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Heel snel geleverd en mooi en uitstekend hoesje
Hoi H. J., Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om voor ons een review te schrijven, bedankt! Fijn dat het hoesje snel binnen was, veel plezier ermee. We zien je volgende bestelling graag tegemoet! Groetjes, Team B2C Telecom
Alles was oké
Hoi Gerda, Bedankt voor je review! Fijn dat wij aan je verwachting hebben kunnen voldoen. Veel plezier met je bestelling en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer goede kwaliteit, mooie afwerking, snelle levertermijn.
Hoi Sofie, Bedankt dat je een review voor ons achter hebt gelaten, dit stellen wij erg op prijs! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de afwerking en de kwaliteit. Mooie hondjes staan erop! Veel plezier ermee en hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer positief, snel de ingeleverde foto in geweldig uitgevoerd !!!!
Hi C. J., Wij zijn er geholpen met zo'n mooie review als die van jou, bedankt hiervoor! Fijn om te lezen dat het hoesje met eigen ontwerp helemaal naar je zin is en je zo positief bent. Veel plezier ermee en we zien je volgende bestelling graag weer tegemoet! Groetjes, Team B2C Telecom
Op zich heel leuk zelf een hoesje maken. Het enige nadeel van mijn hoesje is als ik hem dicht doe dat je nog net een randje van mijn mobiel ziet, het sluit niet mooi aan. Eerder ook zo'n hoesje besteld (bookcover) en hetzelfde probleem. Daarover eerder contact gehad, helaas werd niets aan gedaan.
Beste Lara, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je niet geheel tevreden bent, ik heb bij je orders gekeken maar zie helaas geen mail contact terug. Je mag altijd foto's sturen naar ons via de mail, dit mag naar [email protected]. Dan kunnen we beter beoordelen wat je bedoeld en kijken of we hier een oplossing voor kunnen vinden. Wij hebben verder namelijk nog geen klachten ontvangen over deze hoesjes. We willen je toch nog veel plezier wensen met het hoesje, er staat wel een hele mooie foto op. :) Groetjes, Team B2C Telecom
het ontwerp is precies zoals ik voor ogen had, snelle service , ben heel tevreden
Hoi Ankie, Heel erg bedankt voor je review, dit stellen wij erg op prijs! Fijn dat je een mooi hoesje met eigen ontwerp hebt gemaakt en deze helemaal is zoals je wilde. Veel plezier ervan en tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering, mooi hoesje van goede kwaliteit.
Hoi Katty, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om voor ons een review achter te laten, dit stellen wij erg op prijs! Fijn om te lezen dat je het hoesje snel in huis had en deze ook helemaal naar wens is. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Het telecom bedrijf wat alle overige bedrijven overbodig maakt. Zulke goede kwaliteit, service en snelheid nog nooit gezien. ZO! kom maar op met die gratis coupon voor gratis booklet hoesje, hahahaha.
Hi A, Heel erg bedankt voor de mooie review die je voor ons hebt geschreven, die gaan we zeker meenemen in onze maandelijkse winactie. ;) Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze hoesjes. Veel plezier ermee en succes! Groetjes, Team B2C Telecom
hele goede kwaliteit van telefoonhoesje ben er helemaal blij mee en ook nog eens betaalbaar bij jullie.
Hoi Marianne, Bedankt dat je ons een positieve beoordeling hebt gegeven op Kiyoh! Wat leuk dat je bij ons een gepersonaliseerd hoesje hebt gemaakt. Fijn dat je deze ook betaalbaar vind en de kwaliteit naar wens is. Geniet ervan! Groetjes, Team B2C Telecom
De telefoonhoesjes zeer snel geleverd, prima kwaliteit en de foto's die werden meegestuurd waren mooi en duidelijk afgedrukt op de hoesjes
Hoi Piet, Bedankt dat je voor ons een review hebt geschreven, dit stellen wij erg op prijs! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je de hoesjes snel binnen had. We zien je volgende bestelling graag weer tegemoet. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Super snelle service en vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Prachtig en scherpe foto hoesje geleverd.
Hi Antoine, Wat leuk om je positieve review te lezen, bedankt hiervoor! Fijn om te lezen dat het hoesje helemaal naar je zin is en je ook tevreden bent over onze service en medewerkers. Dat doet ons goed! Ik wil je veel plezier wensen met het hoesje en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer snelle verwerking en verzending. Product afgeleverd zoals ontworpen op de website. Goede kwaliteit van de telefoonhoes
Hoi Channah, Bedankt voor je review, fijn dat je hiervoor de tijd hebt willen nemen. Goed om te lezen dat je het hoesje snel binnen had en deze ook helemaal naar wens is. Heel veel plezier ermee, en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik heb een hoesje voor mijn ipad besteld met eigen foto. Kwaliteit is super. Ben heel tevreden. Volgende keer zeker weer.
Hoi AH, Bedankt dat je voor ons een review achter hebt gelaten! Ik zie dat je een super leuk hoesje hebt gemaakt met mooie foto's, ik snap dat je hier heel tevreden mee bent. :) Wij zien graag je volgende bestelling weer tegemoet. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Na 6weken vertraging (product was tijdelijk niet leverbaar) werd er een heel mooi hoesje afgeleverd.
Hoi Hermien, Bedankt voor je mooie review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Het is inderdaad jammer als een hoesje net niet meer op voorraad is en je hierdoor wat langer op je bestelling moet wachten. Fijn om te lezen dat toen het hoesje binnen was deze wel helemaal naar wens is. Bedankt voor je geduld en hopelijk weet je ons de volgende keer ook weer te vinden. Veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Snel geleverd, perfecte kwaliteit
Hi Mark, Bedankt voor je positieve review op Kiyoh, dit stellen wij erg op prijs! Goed om te lezen dat het helemaal naar wens is en je het ook nog snel in huis had. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik heb een bookcase besteld voor mijn nieuwe Samsung A34, met een eigen afbeelding erop, het is erg leuk om daar een beetje mee te prutsen op de website en verschillende afbeeldingen uit te proberen en er uiteindelijk iets persoonlijks van te maken. Het is ook makkelijk om te doen. Houd er alleen rekening mee dat de foto minimaal 150 dpi moet zijn om de afbeelding op het hoesje mooi helder te krijgen, dat staat eigenlijk pas vermeld als je gaat bestellen. En dat je let op de plaatsing. Ik heb al eerder bij B2C een bookcase met eigen afbeelding besteld en die is eigenlijk best lang mooi gebleven, deze heb ik nog maar net, maar ik ga er vanuit dat dit dezelfde kwaliteit zal zijn. Het hoesje werd snel en goed verpakt geleverd. Het enige jammere vind ik persoonlijk dat er een klein beetje een geel bruinige waas over de kleuren ligt, maar goed ik ben heel erg van de kleuren, en ander zal dat waarschijnlijk niet zien. Ok, wat ook een beetje jammer is, dat ze net iets te duur zijn om er een paar te maken, voor elke stemming één:-)
Hoi Lilian, Wat een duidelijke en uitgebreide review heb je voor ons geschreven, hier zijn we erg mee geholpen. Bedankt hiervoor! Leuk dat je ook een foto erbij hebt geplaatst, fijn om te lezen dat het makkelijk was om deze te ontwerpen via onze website. Betreft dat prijs dat snap ik inderdaad, het is ook veel leuker om meerdere hoesjes te hebben om zo af te wisselen. Soms hebben we ook winacties of kortingscodes dus houd hiervoor onze website en social media in de gaten! ;) Ik wil je veel plezier wensen met dit hoesje en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Het is al mijn 4de hoesje en telkens met de foto's van de kleinkinderen, prachtige print en er zullen er nog volgen want het is van uitstekende kwaliteit ! ! !
Hoi Peter, Bedankt voor je mooie review, fijn dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Goed om te lezen dat we je al 4 keer hebben mogen verblijden met een mooi hoesje, daar doen we het voor. ;) Veel plezier ermee en wij kijken weer uit naar je volgende bestelling! Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK