Mijn bestelling is nooit bezorgd en PostNL zegt dat ze het wel bezorgd hebben, dus komt het er op neer dat b2c zegt dat ik lieg. Nu moet ik dus betalen voor iets wat ik niet heb gekregen
Hoi Lerry, Wat jammer om te lezen dat je een negatieve review plaats n.a.v. het contact dat we hebben gehad. Zoals eerder aangegeven is uit het onderzoek van PostNL gebleken dat de bestelling wel is afgeleverd en jij geeft aan dat dit niet het geval is. Wij zeggen niet dat je liegt, maar wij delen enkel de uitkomst van het onderzoek van PostNL met je. We hebben aangeboden om je bestelling opnieuw te versturen maar je hebt tot op heden niet gereageerd op het aanbod. We zien je reactie graag tegemoet. Groetjes, Team B2C Telecom
Helemaal goed Prachtig gelukt, zeker een aanrader
Hoi H., Erg bedankt voor je review! Wat goed om te lezen dat je het resultaat van het zelf ontworpen hoesje prachtig is! Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer snelle levering naar België. Geweldig mooie bookcase. ZEER TEVREDEN
Hoi Anne, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over je bestelling en de snelle levering. Wij wensen jou heel veel plezier toe met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
De hoesjes (heb er al eerder 1 gehad) zien er leuk uit, heel veel keus en evt. zelf te ontwerpen. zijn van goede kwaliteit en passen heel goed!
Hoi A., Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je al eerder een hoesje bij ons hebt besteld en dat je weer terug bent gekomen voor een nieuwe exemplaar! Heel veel plezier met het marmer zwarte hoesje en hopelijk tot de volgende keer weer! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle service, goede kwaliteit, Netjes ingepakt
Hoi P., Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dat kunnen we echt waarderen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service, kwaliteit en de manier waarop het hoesje is verpakt. Heel veel plezier met het ''Cliff'' hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Uitvoering mooi, snelle bezorging!
Hoi Hanneke, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de uitvoering en de snelle levering. Wij wensen jou heel veel plezier toe met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Hele snelle levering van een origineel (want je kunt zelf een afbeelding aanleveren) hoesje. Ik vond de afbeelding ook echt goed gelukt op de hoes.
Hoi Marleen, Super bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je zelf een hoesje hebt ontworpen voor jouw telefoon en dat je tevreden bent met het resultaat. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoesje en screenprotector besteld. Bestelling online ging makkelijk en snel Snelle levering Bestelde producten voldoen aan de beschrijving. Prijzen waren goed. Mocht het nodig zijn zou ik hier zeker weer bestellen.
Hi P, Fijn dat het allemaal naar wens is verlopen en je ons aanbeveelt! Heel erg bedankt dat je een review voor ons hebt achtergelaten, mochten we nog iets voor je kunnen betekenen om een 10 te halen dan horen wij dit uiteraard ook graag. ;) We zien je bestelling graag de volgende keer weer tegemoet! Groetjes, Team B2C Telecom
Ben erg tevreden over het fototelefoonhoesje. Alleen het stink zo chemisch dat het een paar dagen in de buitenlucht moest uitdampen.
Hi Wilma, Heel erg bedankt voor je review, wij waarderen het dat je de moeite hebt genomen om deze voor ons achter te laten. Ik zie dat je een standcase hoesje hebt gemaakt met een mooie foto, fijn dat dit helemaal naar wens is. Het kan kloppen dat het hoesje in het begin een wat sterkte geur afgeeft, dit is echter tijdelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. De geur verdwijnt sneller door blootstelling aan zonlicht. Het kan dus geen kwaad om het hoesje de eerste dagen op een plek met veel zonlicht te bewaren. Ik wil je veel plezier wensen met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik bestel al mijn hoesjes via deze website omdat het altijd van goede kwaliteit is en de foto's zijn prachtig. Alleen had ik deze keer toch wel wat frustratie. Mijn zoon was één week in België dus ik had 5€ extra betaald om het binnen 1-2 werkdagen hier te hebben. Dit was niet gebeurd. En heb het op het levertermijn gekregen waarin je het normaal ontvangt zonder extra betaling. MAAR nadat ik contact opnam kreeg ik wel vlot dit extra bedrag terug. Het hoesje opzich is weer prachtig zoals altijd en is nog net optijd met de zoon mee kunnen gaan.
Hoi Evelien, Bedankt voor je review en wat leuk om te lezen dat je altijd je hoesjes bij ons besteld. Ik begrijp de frustratie volkomen, want afspraak is afspraak. Je betaalt extra voor een snelle levering en je verwacht dit natuurlijk dan ook. Excuses dat je bestelling later is geleverd. En wat fijn dat het toch nog op tijd binnen was zodat je het aan je zoon kon geven. Hopelijk was hij er ook blij mee! Groetjes, Team B2C Telecom
Mijn nieuwe GSM-hoesje ziet er "top" uit! / Gemakkelijk te ontwerpen / Snel geleverd
Hoi Hilde, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met het hoesje en de levering. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Heel tevreden met mijn gepersonaliseerd gsm hoesje!
Hoi Anja, Bedankt voor je mooie review! Je hebt ook een prachtig hoesje ontworpen met je hond erop, zo heb je je trouwe vriend altijd bij je! Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
ik heb een fotohoesje ontworpen voor mijn nieuwe telefoon. Het ontwerpen was helemaal niet moeilijk. Ik heb het hoesje vlugger dat de vermelde levertijd gekregen en de kwaliteit is fantastisch. De kleuren zijn heel mooi en het materiaal is heel degelijk. Het was de eerste keer dat ik hier bestelde, maar zeker niet de laatste keer!
Hoi Stefanie, Heel erg bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de levering, kleuren en kwaliteit van het hoesje. Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot ziens weer! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik wacht nog steeds op een antwoord betreffende een e-mail die ik begin deze week gestuurd heb betreffende een retouraanvraag,
Hi Johan, Bedankt voor je review, wij hebben je e-mail dinsdagochtend beantwoord. In de mail hebben wij aangegeven dat je het hoesje naar ons mag retourneren en dat wij dit zullen verwerken na ontvangst. Mogelijk is de mail in de spam box terecht gekomen. Groetjes, Team B2C Telecom
Een zelf ontworpen hoesje was de volgende dag al thuis. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou zijn. Niet super goedkoop maar wel het geld waard. Het was even uitproberen met het ontwerpen van het hoesje, maar goed gelukt!
Hoi Greet, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat het hoesje zo snel bij je binnen was en het allemaal naar wens is. Ik wil je heel veel plezier wensen met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
heb hoesje voor samsung z flip 5 laten maken met foto van mijn zoon zijn favoriete band waar hij blij mee is . helaas geen oppo a58 4g hoesje kunnen vinden om mijn hoesje te kunnen maken verder een goede site
Hi Cor, Heel erg bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je je zoon hebt kunnen verblijden met een hoesje van z'n favoriete band, daar gaat hij vast veel plezier van hebben! Wij verwachten binnen enkele maanden wel hoesjes binnen te krijgen voor de Oppo A58 4G, hiervoor kun je dus zeker onze website in de gaten houden of over een tijdje even contact opnemen. Hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Ruime keuze in mooie hoesjes
Hoi Marije, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een beoordeling via Kiyoh, hier zijn we erg mee geholpen! Heel veel plezier met het design hoesje, en hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Een hele mooie telefoonhoesje met foto er op ik ben er echt heel blij mee en wow ik raad het iedereen aan om bij deze site te gaan bestellen Goede service Mvg claudia verbaan
Hoi Claudia, Wat fijn om te lezen dat je ons een aanrader vindt! Daar worden wij erg blij van, bedankt dat je een mooie review voor ons achter hebt gelaten. Dat stellen wij zeer op prijs. Ik wil je nog heel veel plezier wensen met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Een super ervaring. Er werd gezegd dat het wazig is de kleur. Maar wij vinden het prachtig en het ging gemakkelijk om te ontwerpen.
Hi Dineke, Heel erg bedankt voor je mooie review! Ik zie dat je een hoesje als verjaardagscadeautje had besteld, hopelijk was de jarige er ook blij mee. Hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Het is het tweede eigen hoesje dat ik bestel. Het eerste hoesje was mooi, goed afgewekt en aangenaam om vast te nemen. Het recent bestelde hoesje is niet mooi afgewerkt: stiksel van naden is niet correct gedaan, de hoes zelf is stroef en onaangenaam om vast te hebben. Zeer spijtig.
Hi Vdc, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat het hoesje niet naar wens is, jammer dat je nog geen contact hierover hebt opgenomen voor het plaatsen van een review. We lossen dit namelijk graag voor je op. Kun je foto's sturen van het hoesje naar ons e-mailadres: [email protected] onder vermelding van het ordernummer? Dan gaan we voor je kijken wat er mis is gegaan. Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer tevreden.
Hoi Vanessa, Wat goed om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Ik wil je veel plezier wensen met het mooie boekhoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Mijn bestelling had niet het juiste formaat, jammer maar terugsturen als het geld terug lijkt geen probleem. Zorgeloos dus en dat is als klant heel prettig.
Hi Francine, Bedankt voor je mooie review! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er per ongeluk een verkeerd hoesje wordt besteld, fijn dat het helemaal goed opgelost is. Hopelijk weet je ons voor een nieuwe bestelling weer terug te vinden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten! Groetjes, Team B2C Telecom
Heel mooi gsm hoesje Super goede kwaliteit En super snelle levering Alles mooi en netjes afgewerkt
Hi Kevin, Wat een mooie review heb je voor ons achtergelaten. Fijn om allemaal positieve dingen te lezen! Mochten we toch nog iets kunnen verbeteren om een 10 te krijgen dan horen wij dit uiteraard graag! Ik wil je bedankt voor deze beoordeling en hopelijk tot ziens. Groetjes, Team B2C Telecom
De tweede keer dat ik bij B2C een hoesje heb ontworpen en besteld. Zeer tevreden over het gemak van de website en het resultaat. Zo heb ik een uniek hoesje voor een schappelijke prijs.
Hi Lidy, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om B2C Telecom te beoordelen. Goed om te lezen dat je ons ook deze keer weer hebt weten terug te vinden. Ik zie dat je ook een heel mooi boekhoesje hebt gemaakt, heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoesje voor S10 is niet gelijk aan S10 5G, zonder moeite mijn geld snel terug. Website gekregen waar die dan wel te koop was, pro-actief, super. Hoesje van mijn oude S8 was wel goed!
Beste M. v. V., Heel erg bedankt voor je beoordeling. Fijn dat het uiteindelijk helemaal opgelost is en je tevreden bent over de aangeboden service. Ik wil je veel plezier wensen met het hoesje voor de S8! Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK