Ruime keus standaard hoesjes maar ook zelf samen te stellen met eigen foto. Snel geleverd als brievenbuspakket.
Hoi Adrie, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Heel erg bedankt. Heel veel plezier met het Panda hoesje en hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Reeds meerdere malen heb ik iets besteld. Correcte afhandeling = korte leveringstermijn), alsook goede kwaliteit van de producten. Tevens gebruiksvriendelijke website.
Hoi Rudy, Dank voor je mooie review. Wat leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld, dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Na bestelling wordt het product perfect zoals weergegeven geproduceerd en wordt ook heel snel geleverd. perfect!
Hoi Jurne, Bedankt voor je mooie review! Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Goede kwaliteit Zeer snel gemaakt Snelle verzending
Hoi Tanja, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het hoesje en de levering. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Het programma om de hoesjes te maken is duidelijk! heel mooi resultaat en snel geleverd! Een klant erbij!! Het was een cadeautje en werd heel goed ontvangen!!
Hoi Anke, Dank voor je review. Wat goed om te lezen dat het ontwerpprogramma duidelijk is. Ook leuk dat je iemand anders blij hebt gemaakt met een hoesje van ons! Hopelijk tot de volgende keer weer! Groetjes, Team B2C Telecom
Zelf een hoesje gemaakt voor de Pixel 6A. Kwaliteit is boven verwachting en de kleuren bijna precies zoals op de website ontworpen. Ook de prijs vond ik meevallen voor hetgeen je krijgt. Aanrader!
Hoi Maurits, Dank voor je review en lovende woorden. Heel veel plezier met het kleurrijke avocado hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik had een telefoonhoesje besteld, maar deze bleek niet goed te passen op mijn toestel. Was wel het juiste type. Helaas zijn de retourkosten voor eigen rekening, maar wel snel na retour mijn geld teruggekregen. Ik zal in de toekomst mij niet laten tegenhouden door dit voorval om nog eens iets te bestellen.
Beste Kevin, wat jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen voordat je het hoesje retour stuurde naar ons. We hadden je graag willen onderzoeken waarom het hoesje niet passend was en dit natuurlijk voor je op willen lossen. Mocht je hier nog voor openstaan dan mag je ons altijd mailen! Fijn om te lezen dat je ervaring met ons wel positief is geweest en wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom
mogelijkheid om op de voor en achterkant een foto te plaatsen is leuk, hoesje is wel heel glad van structuur. Bezorging vlot. Prima
Hoi Tineke, Dank je wel voor je review. Het klopt inderdaad dat de hoesje wat gladder kunnen aanvoelen in het begin, maar in de loop van de tijd wordt dat wel minder. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom
Ik heb me hoesje zelf met mijn afbeeldingen voorzien en dat ziet er geweldig uit !!!
Hoi Cor, Super bedankt voor je review! Je hebt ook een tof hoesje besteld met je favoriete band. Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom
Voor mijzelf en mijn vrienden, kennissen en ja zelfs onbekenden heb ik een hoesje voor hun smartphone mogen ontwerpen naar aanleiding van een mooie foto die ze graag op het hoesje willen hebben en het resultaat is echt iedere keer helemaal geweldig!! Het is heel mooi gemaakt en het is ook zo snel in huis en de prijs valt ook reuze mee hoor als je bedenkt dat je toch wel enige tijd met een telefoonhoesje doet. Afgelopen week voor een onbekende dame een hoesje ontworpen en door jullie gemaakt, ze was helemaal verrukt met de foto van haar kleinkind erop. Nou zij blij, ik blij en jullie blij. Dank jullie wel allemaal. Met vriendelijke groetjes en tot een andere keer, zeker weten!!!!
Hi E. J. J., Wat een prachtige review! Super om te lezen dat je al zoveel mensen hebt kunnen verblijden met een hoesje van ons, dat waarderen wij heel erg! Jij bedankt voor de mooie woorden, geniet van de hoesjes en tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi hoesje kunnen ontwerpen Kwaliteit is goed Snelle levering Prima prijs Makkelijke software om het ontwerp zelf te maken. Ik ben tevreden. Alles ging goed.
Hi Josy, Wat een mooi tablethoesje heb je gemaakt, goed om te lezen dat je er zelf ook helemaal tevreden mee bent! Ik lees alleen maar positieve dingen in je review, heel erg bedankt hiervoor. Ik wil je veel plezier wensen met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik heb nu 3 hoezen besteld , kwamen snel en echt mooi stevig materiaal
Hoi Yvonne, Wat leuk om een review te krijgen van een vaste klant. ;) Fijn om te lezen dat alles ook helemaal naar wens is, hopelijk weet je ons voor de 4e hoesje ook weer te vinden! Groetjes, Team B2C Telecom
Mijn ervaring is dus negatief Ook omdat terug sturen geen optie is vanwege verzendkosten het bestelde hoesje moet zijn Motorola One tx 1942-4
Hoi Cees, Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt met B2C Telecom. Ik zie dat er al telefonisch contact is geweest omdat je een verkeerd hoesje hebt besteld, dit kan natuurlijk altijd gebeuren, terug sturen is zeker een optie. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening, dit is voordat er besteld wordt ook terug te zien op onze website. Omruilen is ook altijd een mogelijkheid. Mochten er nog vragen zijn of we kunnen je ergens mee helpen, dan doen we dit graag. Je mag telefonisch contact opnemen of via de mail naar [email protected]. Groetjes, Team B2C Telecom
Halverwege de dag besteld en de volgende dag al geleverd. Exact conform ontwerp en hoesje was van prima kwaliteit
Hi MJ, Fijn om te lezen dat je hoesjes zo snel binnen waren, dat is altijd prettig! Bedankt dat je voor ons een review hebt geschreven, hier zijn we erg mee geholpen. Hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Het zelf ontwerpen van mijn telefoonhoesje ging gemakkelijk en het resultaat ziet er fantastisch uit.
Hi Mieke, Bedankt voor je review, dit stellen wij erg op prijs! Fijn om te lezen dat het makkelijk was om een hoesje te maken en het resultaat helemaal naar wens is. Ik wil je veel plezier wensen met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Bij navraag moest ik het mapje een kleine week in de zon leggen. Dan zou de geur weggaan. Dat is niet echt het geval. En mijn handen plakken van het plastic. Het liefst zou ik hem teruggeven.
Hi Jacqueline, Wat jammer dat de geur nog niet weg is, ik zie dat er verder helaas ook geen contact meer is geweest voor je de review hebt achtergelaten. Zou je contact met ons op willen nemen via [email protected] onder vermelding van het ordernummer? Dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen. Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak! Groetjes, Team B2C Telecom
Goede dienstverlening, geduld e, oplossing gevonden
Hoi John, Bedankt voor je review, fijn dat er een oplossing gevonden is en je helemaal tevreden bent. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit aan ons te laten weten! Groetjes, Team B2C Telecom
Bestel met regelmaat telefoonhoesjes met eigen bedrukking via B2C Telecom. Hoesjes en bedrukking zijn van mooie kwaliteit en gaan lang mee, top!
Hi Sanne, Wat fijn dat we zo'n goede vaste klant hebben aan jou! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het immers voor. Geniet van de hoesjes en hopelijk mogen er nog veel bijkomen, bedankt! Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer vlotte service en goede kwaliteit
Hoi Jhonny, Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om voor ons een review achter te laten, daar zijn wij erg mee geholpen! Geniet van je hoesje en tot een volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
erg tevreden over het geleverde product verder erg snel geleverd 5 wel verdiende sterren
Hi A, Heel erg bedankt voor je review, 5-sterren daar doen wij het voor! Fijn dat het allemaal naar wens is en ik wil je veel plezier wensen met je hoesje. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
alles is prima, bij de les blijven en niets proberen te verbeteren. Goed produkt-goede prijs, goede procedure.
Hi Suze, Wat een prachtige review heb je voor ons geschreven, daar worden wij erg blij van! Super fijn dat je zo tevreden bent en ik wil je veel plezier wensen met je boekhoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi F, Bedankt voor de 5-sterren! Hopelijk ben je over de hoesjes net zo tevreden als over de levering, fijn dat je een review voor ons hebt achtergelaten. En veel plezier met de hoesjes! Groetjes, Team B2C Telecom
Super leuke gepersonaliseerde hoesjes met je naam in kleur + lettertype naar keuze. De prijs is super en het is de volgende dag al geleverd.
Hi Jans, Wat fijn om alleen maar positieve dingen te lezen in je review, daar worden wij erg blij van! Ik wil je veel plezier wensen met je gepersonaliseerde hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Lang heb ik gezocht naar een hoesje voor mijn oude Huawei en hier gevonden! Zelfs nog keus uit meerdere soorten, hartstikke leuk. Snelle levering, netjes verpakt. Top!
Hoi Ria, Fijn dat we je hebben kunnen helpen aan een telefoonhoesje voor je oude Huawei. Bedankt dat je een review voor ons hebt geschreven, hier zijn we erg blij mee. Hopelijk kunnen we je de volgende keer ook weer helpen met een hoesje. ;) Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Ben zeer tevreden met d3 hoesjes van B2C Goede afwerking en goede service
Hi M, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om voor ons een review achter te laten, dat waarderen wij enorm! Ik wil je veel plezier wensen met de hoesjes en tot ziens. Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK