Tevreden vanwege de snelle levering en het geleverde product.
Hoi Suzanne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen, dat waarderen wij enorm. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de levering en het hoesje. Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Top gedaan
Hoi Wendy, Dank je wel voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het eindresultaat. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering, en goede kwaliteit.
Hoi Noortjes, Bedankt voor je review. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van het hoesje. Heel veel plezier met hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Mijn favo webshop als het over telefoon hoesjes gaat, altijd goed bevallen, zo nu ook weer! Erg blij mee.
Hi Bianca, wat leuk om te lezen dat wij jouw favoriete webshop zijn als het om telefoonhoesjes gaat! Ik zie ook dat je al vanaf 2017 hoesjes bij ons besteld!! Dan mag ik je zeker wel een trouwe klant noemen! Echt heel tof, dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier weer met het hoesje en tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Nieuwe telefoon is nieuw hoesje,en aangezien de prijs kwaliteit super is van de hoesjes. Heb ik zonder te twijfelen weer 1 hier besteld. Gemakkelijk naar eigen smaak te maken, dus lekker uniek.
Hoi Hilco, dank je wel voor je review! Wat goed om te lezen dat je weer een hoesje bij ons hebt besteld :-) dat waarderen wij enorm! Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Danny, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering en prima hoesje
Hi Helle, wat fijn dat het hoesje snel is geleverd. Dat is toch een hele fijne luxe :-) vandaag besteld en de volgende dag in huis. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Het is een stevige hoesje mooi kleuren hoesje is beter als mij vorig telefoonhoesje
Hoi Amber, bedankt voor je review! Wat fijn dat je nu een beter hoesje hebt gevonden. Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Echt heel mooi geworden precies zoals gehoopt had !
Hoi Jan, wat fijn om te lezen dat het hoesje helemaal is geworden zoals je gehoopt had! Bedankt voor je review en heel veel plezier met het hoesje! Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom
Telefoon makkelijk te vinden. Daarna instructie hoe een hoesje te maken makkelijk te volgen. Handig dat lipje automatisch wordt gevuld. Makkelijke bestel procedure en heel, heel heel snel geleverd.
Hoi Rika, Fijn dat je onze website en het ontwerpen van het hoesje als makkelijk hebt ervaren. Goed om te lezen dat PostNL je bestelling ook snel bezorgd heeft. Alleen maar positieve dingen, daar worden wij blij van. :) Bedankt! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik kan niet meer tevreden zijn dan ik ben met mijn nieuwe telfoonhoesje. Het ontwerpen is makkelijk met het programma en het resultaat is precies zoals de 3D voorvertoning. Dus dankjewel en graag tot een volgende keer.
Hi Astrid, Bedankt voor je mooie review! Wij zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent, ik zie ook dat je een heel mooi hoesje hebt gemaakt met je honden. :) Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Steeds heel tevreden van de creaties
Hoi Martine, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons achter te laten. Ik wil je veel plezier wensen met het hoesje van je honden! Groetjes, Team B2C Telecom
Vreemd bedrijf. Bestelling geplaatst en dan wordt hij geannulleerd nadat je betaald hebt.
Beste Bas, Wat jammer dat je niet eerst contact hebt opgenomen voordat je een negatieve review hebt achtergelaten. We helpen je graag wanneer er iets niet helemaal goed lijkt te gaan met het plaatsen van een bestelling. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected]? Dan gaan we kijken wat er precies is mis gegaan, ik kan namelijk ook geen bestelling terugvinden met je e-mailadres. En als je al betaald hebt dan moeten we dit natuurlijk ook in orde maken. Wij horen het graag! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering en goed verpakt. Het hoesje past perfect. Vriendelijk personeel.
Hoi Henk, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen wij het voor! Bedankt voor je review en nog een fijne avond. Groetjes, Team B2C Telecom
Er zit ook hele naar geur aan. Chemisch luchtje.
Hoi Mar, Wat jammer dat je een negatieve review hebt geplaatst voordat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice. De inkt die we gebruiken kan in het begin een sterke geur afgeven. Dit is echter tijdelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. Na een kleine week verdwijnt de geur vanzelf. De geur verdwijnt sneller door blootstelling aan zonlicht. Het kan dus geen kwaad om het hoesje de eerste dagen op een plek met veel zonlicht te bewaren. Hopelijk is het hoesje verder wel naar wens, mochten we nog iets voor je kunnen betekenen kun je altijd contact opnemen via de mail: [email protected] Groetjes, Team B2C Telecom
Overtroffen mijn verwachting.
Hoi Dean, bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat we jouw verwachtingen hebben overtroffen :-) daar doen wij het voor! Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering, erg leuk dat je een naam op het hoesje kan laten drukken zonder extra kosten
Hoi Yvette, bedankt voor je review. Dat waarderen wij enorm :-) Misschien vind je het wel leuk om te weten dat al onze design hoesjes wordt bedrukt op het moment dat je een bestelling plaatst. Het is voor dus een kleine moeite om de naam dan mee te bedrukken. Zo heb je toch een uniek en gepersonaliseerd hoesje! Heel veel plezier met hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Het zelfontworpen cover voor mijn S23 is erg mooi geworden. Het is zlstevig en ligt goed in de hand
Hi Veer, super bedankt voor je review! Je hebt ook een prachtig hoesje ontworpen! Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
het hoesje past perfect rond mijn smartphone. ook is het mooi afgewerkt met de foto's die ik zelf heb uitgezocht. wat ik wel jammer vind is dat ik er iets minder plaats in heb om wat op te bergen. Ook jammer dat ik het hoesje niet zelf meer kan laten recht staan. maar verder is het helemaal geweldig
Hoi Annik, dank voor je review. Wat fijn om te lezen dat je wel tevreden bent de afwerking en afdruk van jouw knappe Muffin! Ik begrijp de teleurstelling over je andere punten zeker. Helaas heb je een ouder model telefoon, waardoor wij het volledige assortiment aan hoesjes niet meer hebben. Het stand case hoesje is het enige hoesje die je nog zelf kunt ontwerpen voor jouw telefoon. Groetjes, Team B2C Telecom
Snel gelevrd en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Hoi Frank, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven n.a.v. je aankoop bij ons. Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Een snelle en correcte afhandeling van een probleempje .
Hoi Wendy, hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat de oplossing voor het probleem (verkeerd besteld) goed voor je hebben opgelost. Hopelijk zijn de hoesjes helemaal naar wens. Veel plezier ermee in ieder geval! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoesje voor mijn moeders verjaardag gekocht met foto van mijn dochtertje en dochtertje met mijn vader erop, mijn vader is 28 mei overleden. Mijn moeder moest super erg huilen en was er heel blij mee ze vond het super mooi. Foto voeg ik niet toe aangezien mijn vader en dochter er op staan
Hoi Silvy, hier krijgen wij wel kippenvel van! Wat een mooie en fijne herinnering voor jouw moeder om haar man en haar kleindochter altijd bij zich te dragen. Heel veel sterkte!
Super snelle levering, ondanks de drukte bij de postbedrijven binnen 2 twee dagen ontvangen! Heldere website, makkelijk in gebruik.
Hoi Marie, dank voor je review! Het klopt inderdaad dat het drukker is bij de post, maar fijn dat je bestelling binnen 2 dagen binnen was! Heel veel plezier met het zelf ontworpen hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Prima product de volgende dag in huis.
Hallo J.I, dank je wel voor je review! Veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
In de afgelopen 10 jaar zo'n 2 x een nieuwe GSM gekocht en daarbij een nieuw hoesje bij B2C laten maken met eigen foto. Inmiddels voor mijn nieuwste GSM weer een nieuw hoesje ontworpen met eigen foto genomen op de Galapagos en weer top, zo mooi!!! Ook met het lipje dat perfect meebewerkt wordt. Ik ben er zo trots op. Kan het iedereen aanraden. Gaan lang mee.
Hoi Wijnanda, super bedankt voor je review! Het zelf ontworpen hoesje ziet er ook prachtig uit :-) zo heb je toch altijd een mooie herinnering bij je! Heel veel plezier weer met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK