Toppie!

Had al een review geschreven, maar doe het graag nog een keer. Stipte bezorgingen en zéér coulant als de klant per ongeluk een bestelling foutje heeft gemaakt. Kortom....een Top firma.

zeer goed

zeer goed

Waanzinnig bedrijf.

Heel erg bedankt voor het snelle leveren ook !!

Persoonlijk hoesje

makkelijk te maken met eigen foto en snelle levering

Snelle service en goede kwaliteit

Na bestelling een snelle reactie en vlotte levering van een kwalitatief goed product

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelde goederen.

zeer tevreden..

Snelle levering en mooie kwaliteit

Het hoesje is mooi van kwaliteit. En een hele snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering!

snelle en goede service

ik had een zelf ontworpen telefoonhoesje besteld en had binnen 1 dag mijn bestelling binnen, precies zoals besteld.

Supersnelle levering

Supersnelle levering van een zeer fraai zelf ontworpen hoesje. Past uitstekend.

top

Had het item al 1 dag na bestellen binnen. top

wachtend

Product is nog niet aanwezig. Ik vermoed een staking bij Bpost waardoor het pakket nog niet geleverd is ( na meer dan een week). Ik heb zelfs geen tracking code ontvangen.

geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prima verzending en info,helaas was het telefoonhoesje niet de juiste maar jullie service zoals ik al zei,geweldig en klantvriendelijk!

Geslaagd!

Bestelling en levering correct verlopen!

Beter dan verwacht!

Een gepersonaliseerde TPU Hoesje besteld voormijndochter. Goede kwaliteit hoesje met een prachtige bedrukte gekleurde foto daar op. Heel tevreden.

Mooi produkt en snel geleverd.

Ik ben blij met mijn nieuwe hoes. Het is goed qualitiet en was geleverd de volgende dag.

De website is heel gemakkelijk en overzichtelijk. Mijn telefoonhoesje heb ik heel gemakkelijk kunnen maken met eigen foto. Zeer mooi afgewerkt en stijlvol, van zeer goede kwaliteit prijs ligt ook heel goed. Vlotte levering .Heel tevreden

Uitmuntend

Vlotte afhandeling van de bestelling

Ik ga eerlijk zijn ik heb op géén enkel moment mijn pakje kunnen traceren.....

het pakje lag wel op de afgesproken tijdslimiet keurig in mijn brievenbus. Ik ben zéér tevreden over het geheel van bestelling tot levering van mijn pakje........Super.& proficiat aan heel het B2C team....

Goede zaak

Het is goed materiaal

toppie

Foto's geupload, hoesje werd dezelfde dag verzonden en was de volgende dag al bij me. Alles naar tevredenheid - geweldig

Mooie kwaliteit, zeer tevreden

Mooie kwaliteit van foto. Hoesje past ook goed. Voorlopig heel tevreden.

Hoesjes zien er echt top uit

De hoesjes zien er zeer goed uit heb zelf een hoesje ontworpen kwaliteit zag er nog beter uit dan ik had verwacht

11 Varenschut A

Helmond 5705 DK