Bij elke nieuwe telefoon en nieuwe bedrukte hoes met eigen foto's. Nu al voor de 3e keer
Hoi Danny, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. En wat tof dat je al nu voor de derde keer een hoesje bij ons hebt besteld! Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Eenvoudige site dus je kan snel vinden wat je zoekt. Daarnaast ging de levering top
Hoi Sophie, bedankt voor je review. Dat waarderen wij enorm! Fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen. Heel veel plezier met het tulpen hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Super snelle levering en zeer degelijk materiaal en een mooi zuiver ontwerp
Hoi Lynn, dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het ontworpen hoesje. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Top super geeft wat je creëert en nog snel leverbaar
Hoi Amonise, wat leuk dat je tevreden bent met je bestelling en de levertijd hiervan. Je hebt ook een super leuk hoesje ontworpen! Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
zoals ik gevraagd heb
Hi Agnes, Bedankt voor je review. Heel erg veel plezier met je Stitch hoesje en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Na een een gepersonaliseerd GSM_hoesje besteld te hebben kwam het vrij snel aan. Helaas was dit het verkeerde model maar na een mailtje met bijna direct antwoord was dit zonder problemen rechtgezet en ook dit werd snel geleverd met dit keer het juiste hoesje . Ik ben dus een zeer tevreden klant .
Hallo Gunther, bedankt voor je review! Nogmaals onze excuses dat je het verkeerde hoesje hebt ontvangen. Wel fijn om te lezen dat het tweede hoesje wel goed was. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Redelijk snel gevonden wat ik zocht Ook een bevestigingsmail gekregen, maar geen mail toen mijn product verzonden was. Deftig verpakt
Hoi Melissa, dank voor je review. Wat vervelend dat je geen mails hebt ontvangen over jouw bestelling. Heb je in de spambox gekeken of ze daarin terecht zijn gekomen? Mocht je in de toekomst weer geen mails ontvangen trek dan aan de bel, dan kunnen we nagaan waarom de mails niet bij je aankomen. Heel veel plezier met het hoesje in ieder geval! Groetjes, Team B2C Telecom
Had verkeerd produkt besteld. Na telefonies kontakt, produkt retour en gelijk mijn geld teruggestort gekregen. Geheel volgens afspraak. Bedankt.
Hallo Huub, dank je wel voor je review. En graag gedaan wat betreft de retourzending. Heb je de link ook ontvangen naar het boekhoesje? Hopelijk tot de volgende aankoop! En mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden. Groetjes, Team B2C Telecom
Hoesje zag er goed uit. De 5 fotos die er op gedrukt waren, waren helder. Zeer snel geleverd.
Hoi Tino, dank je wel voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met het resultaat en de snelle levering. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Goede communicatie in de mail, website is helder, leveren op het beloofde tijdstip. Netjes verpakt. Topservice!
Hoi Janine, dank je wel voor je review en de complimenten. Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan tijdens het bestellen en de levering. Heel veel plezier met je Google Pixel 7 Pro hoesje :-) Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi hoesje, gezien velen op de markt , deze toch uniek. Vlot geleverd, wel op andere dag dan verwacht . Mails daarover zeer persoonlijk beantwoord, erg prettig om met een mens te communiceren en niet zoveelste chatrobot
Hoi Mirjam, dank je wel voor je review. We hebben inderdaad contact gehad over jouw bestelling en excuses dat het langer onderweg is geweest. Fijn dat het toch nog is binnen gekomen en dat je er blij mee bent. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Het is de tweede keer dat ik een hoesje besteld heb. Bij de eerste (vorig jaar)is het stukje tussen flap en hoesje wit met sterretjes dus niet in de kleur van het plaatje. Het stukje flap dat over de voorkant gaat is wel op kleur/motief. Bij de tweede is de flap niet in de kleur van het plaatje, zoals aan de voorkant maar het stukje tussen flap en hoesje wel. Het computerprogramma laat iets anders zien dan afgedrukt wordt. Op een nieuw gecorrigeerd hoesje krijg ik slechts 5 euro korting maar wie garandeert me dat het dan wel goed gaat? Verder ziet het hoesje er goed uit.
Hoi Ankie, wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We hebben per mail contact met elkaar gehad en aangegeven dat je de afbeelding over het gehele hoesje hebt geplaatst waardoor het lipje niet automatisch wordt opgemaakt. Dit had je op de 3D preview kunnen zien, wellicht heb je dit niet gezien. Omdat het gepersonaliseerd is kan het niet omgeruild worden en daarom hebben wij jou een korting aangeboden. Mocht je hier nog gebruik van willen maken dan kun je altijd een mailtje sturen. Groetjes, Team B2C Telecom
Super blij met mijn zelf ontworpen hoesje voor mijn telefoon. Krijg altijd leuke reacties erop en de vraag waar ik mijn hoesje besteld heb. Snelle verzending & levering. Als je vragen hebt reageren ze snel!
Hi Stephanie, Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je hoesje en je er complimenten over krijgt! Bedankt dat je ook de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dat helpt ons enorm! Groetjes, Team B2C Telecom
Foto´s mooi en duidelijk
Hoi Lien, dank je wel voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de afdruk. Heel veel plezier met de twee hoesjes en hopelijk tot de volgende bestelling! Groetjes, Team B2C Telecom.
Leuk om een persoonlijk hoesje te maken. De volgende dag lag het al op de deurmat. Mooie kleuren, past perfect om de telefoon en is lekker stevig en goed afgewerkt. Echt heel blij mee.
Hoi Sandra, dank je wel voor je review! Wat leuk om te lezen dat je helemaal tevreden bent met het hoesje en de levering hiervan :-) heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
mijn ontwerp was erg strak en mooi uit geprint op het hoesje
Hoi WJ, dank voor je review en wat fijn om te lezen dat het ontwerp zo strak en mooi op het hoesje staat! Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Ik ben bij 3 punten van dpd in mijn buurt geweest maar er is ook geen pakket. Hoe kan dat ? In het sistem van dpd is geleverd? Wat is precies aan de hand met mijn bestelling? Ik op dat binnen kort opgelost worden. Groet, Paulo Fernando Faria
Beste Paulo, wat vervelend dat je nog niets hebt ontvangen. Jammer dat je niet eerst contact met ons hebt opgenomen over jouw bestelling voordat je de review plaatste. We zullen je een mailtje sturen vandaag met verdere informatie over jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom
Goed product van een goede thuiswinkel.
Hoi Rene, hartelijk dank voor je review! Heel veel plezier met het Boho hoesje en hopelijk tot de volgende aankoop. Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi resultaat
Hee Priscilla, dank je wel voor je review. Het zelf ontworpen hoesje ziet er ook prachtig uit, heel uniek! Heel veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Leuk design gemaakt en mooi gedrukt helemaal tevrede
Hi Mirella, dank je wel voor je review. Je hebt ook een super tof hoesje gemaakt! Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Fijne, uitgebreide site, veel keus. Mooie hoesjes, snelle levering, volgende dag al in huis!
Hi T, Ik lees alleen maar goede dingen in je review. Heel erg bedankt daarvoor, fijn dat wij een hoesje voor je mochten bedrukken. Veel plezier ermee en hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik heb mijn hoesje besteld met expres levering en ik heb het pas op de 3 dag gekregen.
Hoi Sabine, wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik heb dit voor je nagekeken en je hebt de bestelling 's avonds op 20 juni geplaatst. Dit houdt in dat jouw bestelling pas de volgende dag (21ste) in behandeling wordt genomen en opgestuurd wordt. Als je kiest voor een express zending dan is de levertijd 1-2 werkdagen. PostNL heeft jouw bestelling op de 23ste geleverd en dat is dan binnen de leverbelofte van 1-2 werkdagen. Hopelijk is het hoesje wel naar wens! Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Groetjes, Team B2C Telecom
Mooie print, precies zoals mijn foto, goede kwaliteit en het juiste formaat.
Hi Alice, Fijn om te lezen dat je bestelling helemaal naar wens was. Veel plezier met de hoesjes met je huisdieren! Bedankt dat je een review voor ons hebt achtergelaten, daar zijn wij erg mee geholpen. Groetjes, Team B2C Telecom
Binnen 2 dagen geleverd. Keurig verpakt. In goede staat, stevig en super prijskwaliteit
Hoi Christa, Goed om te lezen dat je het hoesje zo snel binnen had en deze helemaal naar wens is. Mocht je de volgende keer toch graag een hoesje willen met eigen ontwerp helemaal naar je eigen smaak dan zien we je graag terug. Bedankt voor het schrijven van een review! Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK