Resultaat beter dan verwacht
Heb via google gezocht naar "telefoonhoesjes bedrukken" en kwam bij B2C Telecom uit. Het fijne van deze firma is dat ze ook iets voor je kunnen betekenen als je geen IPhone of Samsung hebt. Heb mijn telefoon gezocht en had 3 opties en op de websites staan hele duidelijke templates om je eigen design te maken. Het enige kleine nadeeltje... je kan ze niet downloaden om je template in Photoshop te zetten, maar vanuit het oogpunt van dit bedrijf heel begrijpelijk. Dat we iets meer werk hebben moeten verrichten om de template in Photoshop te gebruiken zorgt er voor dat ik een halve ster minder heb gegeven. Ook een handig is dat je op de website, na het uploaden van je design" kan kijken hoe het eruit ziet op je hoesje door een voorbeeld rond te draaien of zelfs open of dicht te doen. Bestel en betaalproces is verder duidelijk en snel een bestelbevestiging binnen. De dag erna kreeg ik al een bericht dat het product verzonden was. Product donderdag na 17.00 besteld, vrijdag een mailtje dat het verzonden was. Bij ontvangst gelijk product bekeken. Bedrukking zeer netjes en duidelijk en kwaliteit van het telefoonhoesje is ook goed. Alle uitsparingen voor camera, lader e.d. zitten gewoon perfect. Mijn volgende "custom" telefoonhoesje ga ik hier zeker weer bestellen.