Tegenvallende kleuren

Het hoesje is mooi en stevig. Helaas zijn de kleuren in het echt veel fletser dan op het scherm. En dat zou aan de instellingen van mijn scherm liggen! Dus helaas: eens en nooit weer.

snel en correct

oke,

Nieuwe smartphone: dan altijd een zelf ontworpen hoesje van B2C voor jarenlang plezier!

Als er een nieuwe smartphone moet komen, is na de bestelling gelijk de site van B2C Telecom aan de beurt. Het is leuk om zelf een phonehoesje te ontwerpen. De jaren dat zo'n smartphone meegaat, blijft het een plezier om naar je eigen ontwerp te kijken....vaak fijne foto's met mooie herinneringen. Geen saai eenkleurige hoes maar een eigen ontwerp geheel naar eigen wensen. Dat is wat ik fijn vind van B2C Telecom, dat je zelf kunt ontwerpen!

Levering, kwaliteit, prijs super goed!!

Levering, kwaliteit, prijs super goed! Gekozen voor een kleurrijk retro hoesje. Precies zoals op sites. Prachtige kleuren.

snelle verwerking, verzending. heel verzorgd product

Top ervaring. De bestellig ging heel vlot, ik wer dan ook uitstekend op de hoogte gehouden. De levering hing ook ontzettend vlug. Het product had perfecte pasvorm en was heel verzorgd. De foto die ik op mijn hoesje wenste werd perfect gedrukt. Een echte aanrader

Mooi hoesje

Mooi en stevig hoesje ven plaats voor mijn pasjes

Super service

Mijn ervaring met B2c telecom Super service en heel snel levering ik zou niet anders meer willen hebben.

Top !

Top service ,mooie en kwalitatieve hoesjes.

super

Mooi hoesje en lag al naar een dag in de brievenbus. Super bedankt

Fantastisch cadeau! Geweldige service!

Al vaker hier een gepersonaliseerd telefoonhoesje besteld. Mooie kwaliteit. Mega snelle verzending. En de klantenservice reageert ook supersnel, is supervriendelijk en geduldig. Absoluut een aanrader!

Hoesje mooie print

Helaas hoesje al lipje beschadigd, jammer Zie afbeelding

Hoesje laten ontwerpen voor de Samsung a12 met de foto en naam van mijn hond . Super blij mee en snelle service

Zeer mooi en snel geleverd

Zeer mooi en snel geleverd

Makkelijk bestellen en vlotte levering

Veel keuze in een ruim assortiment. Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en vlotte levering via PostNl.

Supersnel en mooi

Wederom een supersnelle aflevering en mooie degelijke uitvoering. Top.

Het hoesje is perfect afgewerkt echt vakmanschap.

Het opmaken gemakkelijk Het opladen van de foto's was heel overzichtelijk Een toffe website

Volledig zoals ik verwacht had. Het was ook al het tweede dat ik kocht, dus wist dat dit oké is.

Slechte pasvorm hoesje. Beschermglas te groot geleverd.

Binnenhoesje is te groot aan de zijkant. Gsm valt eruit!!!!

eindresultaat is prachtig

snelle levering en een prachtig hoesje

Goed prijs goede kwaliteit

Goede kwaliteit en prijs. Heb hier al eerder besteld.

Eenvoudig, snel en correct geleverd

Veel keuze, maar toch eenvoudig om te bestellen. Snel en correct geleverd!

Fijn bedrijf

B2C Telecom heeft een fijne site. Alles word duidelijk uitgelegd en je hebt vele keus. Ze leveren uitstekende kwaliteit hoesjes. Ook op de klantenservice en levertijd heb ik niks op aan te merken.

Super leuk hoesje

Ik had laatst voor mijn werktelefoon een hoesje besteld en na 2 weken er nog een besteld voor mijn privé telefoon. Erg fijne hoesjes. Stevig materiaal

Top softcase

Heb een softcase gekocht voor mijn Lenovo tablet en het klopt nog ook wat ze vertellen, past precies. Fantastische softcase voor een mooie prijs echt een aanrader.

Snelle levering van een mooi product

11 Varenschut A

Helmond 5705 DK