Cover blijft niet gesloten. Magneet kleeft niet genoeg.
Hi Marc, Wat jammer om te horen dat je ontevreden bent over het bestelde standcase hoesje. Ik zie dat hierover nog geen contact is geweest met onze klantenservice. Zou je contact op willen nemen hierover? Dat mag via de mail: [email protected] of telefonisch: +31 40 - 284 65 66 o.v.v. het ordernummer. Dan kunnen wij dit beter beoordelen en je een passende oplossing bieden. Groetjes, Team B2C Telecom
Bookcase perfect voor Motorola Edge 40. Geleverd zoals vermeld. Top.
Hoi Joeri, Bedankt voor je review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Leuk dat je voor B2C Telecom hebt gekozen om een hoesje te bestellen voor je telefoon. Heel veel plezier ermee, en graag tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Voor de 2e keer een eigen ontworpen hoesje besteld en weer zeer tevreden. Foto staat er mooi op en is ook van goede kwaliteit en komt er niet zomaar vanaf. Zou het aanraden, maakt ook voor een mooi bijzonder cadeau die je aan iemand kunt geven
Hoi Stephanie, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh, daar zijn wij erg mee geholpen! Fijn om te lezen dat je nu voor de 2e keer ook weer tevreden bent met de kwaliteit van het hoesje. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik ben helemaal fan van B2C telecom. De enige site waar ik mijn hoesjes bestel. Nu weeral een prachtige hoes. Ook voor mijn ouders al hoesjes met eigen afbeeldingen gemaakt waar ze erg blij mee zijn. Mooi geprint en de hoes zelf is heel degelijk en stevig. Een flinke aanrader!
Hoi Hannah, Bedankt voor je review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de hoesjes, en zelfs je ouders er mee hebt kunnen verblijden. Heel veel plezier ermee, en we kijken alweer uit naar je volgende bestelling. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Verkeerd hoesje besteld en super makkelijk om het weer terug te sturen.
Hoi Annerie, Bedankt voor je review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Jammer dat je een verkeerd hoesje had besteld, dit kan natuurlijk gebeuren. Goed om te horen dat het retourneren makkelijk was en het uiteindelijk helemaal goed gekomen is! Groetjes, Team B2C Telecom
Kan gewoon kort zijn over deze online winkel. Mijn product is snel bezorgd, van goede kwaliteit en betrouwbaar.
Hoi Helen, Een mooie korte maar krachtige review, daar worden wij ook blij van! Heel veel plezier met het mooie hoesje en graag tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer tevreden over het boekhoesje met foto. Mooie kwaliteit en zeer snelle levering. Gisteren om 16.30 uur besteld en vandaag om 10.30 uur geleverd. Top!
Hi Nelly, Bedankt voor je review en wat leuk dat je een foto hebt gedeeld van het bestelde hoesje! Fijn om te lezen dat je het hoesje zo snel binnen had en je helemaal tevreden bent. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Goed geholpen door de telefoniste! Super dervice!
Hoi Ilse, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service, wij zullen de complimenten zeker doorgeven. Hopelijk is het hoesje ook helemaal naar wens. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
was een makkelijk website en de stappen waren goed en duidelijk te volgen. de levering was echt snel.
Hoi Monique, Bedankt voor je review, dit stellen wij erg op prijs! Wat fijn dat alles op onze website duidelijk was om te volgen, en je de bestelling ook snel in huis had. Mochten we nog iets kunnen verbeteren dan horen wij dit uiteraard graag! Heel veel plezier met je bestelling, en graag tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Na een lastige bestelling via de site hebben we na lang wachten uiteindelijk het telefoonhoesje mogen ontvangen.
Hi Eline, Wat vervelend dat het niet helemaal meewerkte zoals je hoopte tijdens het bestellen, mogelijk kwam dit ook doordat het adres inderdaad niet goed was ingevuld. Ik zie dat er contact is geweest met onze klantenservice, wanneer het land verkeerd is ingevuld kan de post deze bestelling helaas niet goed verwerken. Onze ervaring is dat wanneer dit het geval is de bestelling altijd bij ons retour komt zodra de post deze heeft verwerkt, echter doordat het adres niet klopt kan dit altijd even duren. Dit hebben we tevens ook zo aan je uitgelegd. Zoals je begrijpt ben je zelf verantwoordelijk om het adres te controleren en deze kun je ook altijd extra controleren in de bevestigingsmail. Wanneer de bestelling al verstuurd is kunnen wij helaas geen aanpassingen meer maken in het afleveradres, wij begrijpen dat dit vervelend is en hebben daarom ook aangeboden om de bestelling opnieuw te sturen. Dit kunnen wij echter pas doen zodra de bestelling weer bij ons retour is gekomen. Mocht je eind volgende week de bestelling nog steeds niet bij ons retour zijn en opnieuw verstuurd, zou je dan opnieuw contact met ons op willen nemen? Excuses nogmaals voor het ongemak en we hopen op je begrip hiervoor. Groetjes, Team B2C Telecom
Revisión original
Tijdens mijn bestelling werd ik tijdens het bewerken en bestellen er 2x uitgegooid zodat ik 3x opnieuw het hoesje moest maken. Bij de 3e keer ging het goed en na het invoeren van het adres en de betaling was het gelukt. Het hoesje na een maand nog niet ontvangen omdat er blijkbaar een ander land aangegeven stond. Na mailen met de service nog steeds geen hoesje ontvangen en ook geen geld terug.
Voor de 2e keer een blanco hoesje gekocht en zelf opgemaakt met wat ik mooi vind. Avonds gemaakt en de volgende dag al in huis, perfect gedrukt en ook een fijn programma om je hoesje te maken naar uw eigen smaak.
Hoi Cor, Bedankt voor je review op Kiyoh, hier zijn wij erg mee geholpen! Fijn om te lezen dat het hoesje helemaal naar wens is en je tevreden bent over ons ontwerpprogramma. Heel veel plezier ervan! Groetjes, Team B2C Telecom
Leuk om een eigen hoesje te kunnen ontwerpen voor mijn nieuwe telefoon - en top dat het er supersnel was.
Hi Marjolein, Heel erg bedankt voor je review, wij stellen het op prijs dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Je hebt ook een heel mooi hoesje ontworpen voor je telefoon! Ik snap dat je hier blij mee bent, veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Een aanrader is mijn nieuwe hoesje voor mijn mobiel..
Hi Frans, Bedankt voor je review, hier zijn wij erg mee geholpen. Fijn dat het hoesje helemaal naar wens is. Veel plezier ervan, en graag tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Wederom een hele mooie hoes voor mijn mobiel ontvangen. De oto's zijn mooi afgedrukt. Precies zoals ik wilde. Blij mee.
Hoi Marian, Bedankt voor je review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Leuk dat je zo blij bent met het hoesje en deze precies is zoals je wilde! Daar doen we het voor, heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Na mijn bestelling heeft men onmiddelijk contact met mij gehad over het verdere verloop Dat verloop is gegaan zoals werd vermeld van aan vraag tot levering en betaling Goed bezig
Hoi Dominique, Bedankt voor je review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk is het hoesje ook helemaal naar wens. Veel plezier ervan en graag tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Mooie kwaliteit fotos op het hoesje en lekker stevig hoesje
Hi Marieke, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en het hoesje. Veel plezier ervan! Groetjes, Team B2C Telecom
Heel leuk hoesje zelf ontworpen helaas werd er niet aangegeven als er iets buiten de lijntjes kwam Nu staat er een deel van een naam op Verder helemaal tevreden
Hi Chantal, Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat je toch niet helemaal tevreden bent, ik zie dat hierover nog geen contact is geweest met onze klantenservice. Zou je via de mail een foto willen sturen van het hoesje onder vermelding van het ordernummer? Dit mag naar: [email protected]. Dan kunnen wij dit beoordelen en kijken hoe we dit kunnen oplossen, wij horen het graag! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik heb voor het eerst bij jullie besteld en ik ben er nu al dol op ik vind het zo gaaf mijn hoesje het is echt top kwaliteit. Als ooit mijn hoesje kapot gaat of ik heb een nieuwe nodig dan bestel ik het zeker bij jullie! Trouwens ook goeie levering :)
Hoi Daniëlle, Bedankt voor je review, wij stellen op prijs dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Wij vinden het leuk om te horen dat je zo blij bent met het hoesje en de kwaliteit. Heel veel plezier ermee en graag tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Geweldige webshop voor een eigen ontwerp hoesje, supersnelle levering, nette prijs.
Hoi Ad, Bedankt dat je een beoordeling voor ons hebt achtergelaten op Kiyoh! Wij worden er erg blij van om zoveel positieve punten te lezen, fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met het standcase hoesje, en graag tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Mijn eigen foto telefoon hoesje. Mooie heldere kleuren, scherp en het hoesje blijft lang mooi. Ook een mega stevig hoesje. Ooit mijn telefoon 9 meter naar beneden laten vallen...en er was niets met mijn telefoon aan de hand
Hi M, Bedankt voor je review, wij stellen het op prijs dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Wij vinden het fijn dat je zo tevreden bent met het boekhoesje met eigen ontwerp. En zelfs een val van grote hoogte overleefd, fijn dat je telefoon zo goed beschermd was! Hopelijk was dat een eenmalige actie en kun je nu genieten van het hoesje. ;) Graag tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik ben erg tevreden over het zelf ontworpen hoesje. De levering duurde wel langer dan aangegeven was, maar het was het wachten waard.
Hoi Natascha, Bedankt voor je review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Wat jammer om te horen dat het hoesje iets later binnen was dan je verwacht had, helaas komt het weleens voor dat er door drukte bij PostNL een vertraging ontstaat. Goed om te lezen dat je verder wel tevreden bent over het hoesje zelf! Heel veel plezier ermee en graag tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer mooi gedaan. Zoals we dit wilden
Hoi Martin, Bedankt voor je review op Kiyoh. Wij vinden het prettig om te horen dat je zo tevreden bent met het hoesje, heel veel plezier ervan! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik gebruik B2C ALTIJD VOOR M'N GSM COVERS ik heb ook meestal erg snel en resultaat is altijd mooi.
Hoi Amonise, Bedankt voor je review op Kiyoh, dit stellen wij erg op prijs! Ik zie dat je inderdaad al vaker bij ons hebt besteld, fijn dat je telkens zo tevreden bent. Daar worden wij ook heel blij van! Heel veel plezier weer met het hoesje en graag tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering. Het hoesje is mooi, goede printkwaliteit en stevig. Ben er zeer tevreden mee.
Hoi G, Bedankt voor je review op Kiyoh. Wij lezen alleen maar lovende woorden daar worden wij blij van! Heel erg veel plezier met het hoesje en graag tot ziens. Groetjes, Team B2C Telecom
eigen design gemaakt, hulpprogramma sluit aan met realiteit. superfijn. hoesje past ook perfect om het model smartphone.
Hoi Jl, Bedankt voor je review op Kiyoh, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Goed om te horen dat het hoesje helemaal aansluit bij je wensen en het ook perfect past om je telefoon. Ik wens je er veel plezier mee en hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK