Leuk eigen foto kiezen voor telefoonhoesje
Hi Edwart, Heel erg bedankt voor je beoordeling, wat fijn dat je tevreden bent. Ik wil je veel plezier wensen met het hoesje, en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom
Mijn neefje is er super blij met zijn foto hoesje die ik heb laten maken bij jullie met sonic En zag er top uit en mooi
Hoi Raquel, Wat leuk dat je een mooi hoesje van Sonic hebt gemaakt bij ons voor je neefje! Goed om te horen dat hij er ook erg blij mee was. Heel erg bedankt dat je een review voor ons hebt achtergelaten bij Kiyoh, dat waarderen wij zeer! Groetjes, Team B2C Telecom
Zeer makkelijk om een eigen ontwerp te maken, Super scherp afgedrukt op het hoesje. De nare geur is na 4 dagen weg gelukkig, gewoon de instructies volgen zoals op de website staat. Telefoon is perfect beschermd. Ik hoop op een hoesje waar 2 pasjes in kunnen en toch zo dun aanvoelt.
Hoi Bianca, Bedankt voor je mooie review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het ontwerpprogramma, de afdrukkwaliteit en de bescherming van je telefoon. Wat betreft de geur, fijn dat deze na enkele dagen verdween door het volgen van onze instructies op onze website. We begrijpen je wens voor een dun hoesje met ruimte voor twee pasjes en zullen dit in overweging nemen voor toekomstige producten. Nogmaals bedankt voor je positieve beoordeling, en we hopen dat je nog lang van je telefoonhoesje zult genieten! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik heb al enkele hoesjes besteld bij deze site en dat zal ik in de toekomst zeker blijven doen! Het maken van een hoesje is zeer simpel, de prijs kwaliteit is geweldig! Elke keer als ik bestelde kreeg ik 2 dagen later mijn hoesje al. Elke keer perfect geprint. Stevig materiaal. Ik heb deze site ook aanbevolen aan familie en mijn moeder koopt de hare nu ook hier. Top!
Hoi Melissa, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je al vaker een hoesje bij ons hebt besteld en dat je goede reclame hebt gemaakt bij familie! Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier weer met het hoesje en tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Veel keus en gepersonaliseerd, hele mooie hoesjes. Top !
Hoi Wilma, Bedankt voor je review. Wat leuk dat je je naam hebt toegevoegd aan het hoesje, dat maakt het net wat persoonlijker! Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
3 x hoesjes besteld met eigen foto. Perfect geleverd
Hoi Edith, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je al drie keer een hoesje bij ons hebt besteld en dat ze perfect zijn! Heel veel plezier ermee en tot de volgende keer weer :-) Groetjes, Team B2C Telecom
Mijn telefoonhoesje was er snel en keurig verpakt in de brievenbus. De foto welke ik op het hoesje heb laten drukken is helaas een beetje anders dan het origineel. Dit ligt niet aan mijn foto, die is van goede kwaliteit.
Hi Olette, Bedankt voor je review. Wel vervelend om te lezen dat de bedrukking toch niet helemaal naar wens is, ik zie dat hierover nog geen contact is geweest. Zou je contact op willen nemen via de mail en foto's door kunnen sturen van wat er niet naar wens is? Je mag deze mailen naar: [email protected] samen met je ordernummer. Dan gaan wij kijken wat er mis is gegaan. Alvast bedankt en fijn dat je verder wel helemaal tevreden bent! Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi hoesje ontvangen met eigen ontwerp! Klantvriendelijk en fijne website!
Hoi Priscilla, Bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je zo tevreden bent. Je hebt ook een mooi hoesje gemaakt! Ik wil je veel plezier wensen met het hoesje, en bedanken dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons achter te laten. Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi product en snelle levering
Hi Jan, Bedankt voor je review. Ik zie dat je bestelling bij PostNL al eerder aangegeven was als bezorgd dan dat je het hoesje binnen had. Goed om te lezen dat je het toch helemaal in orde hebt ontvangen! Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot ziens. Groetjes, Team B2C Telecom
Het was een cadeau van een persoonlijk ontwerp van een fotohoesje voor mijn buurvrouw met een foto van een dierbare herinnering. Het was zeer goed gelukt en ze vond het bijna te mooi om te gebruiken! De foto was mooi afgedrukt en scherp, dus een zeer tevreden klant. Het werd ook zeer snel geleverd!
Hoi J.F, Bedankt voor je beoordeling! Het is ook een prachtige herinnering op het hoesje, geloof meteen dat de buurvrouw het te mooi vindt om te gebruiken! Wij wensen jouw buurvrouw heel veel plezier toe met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Het ontwerpen van een hoesje gaat makkelijk, de kwaliteit van de print is mooi en de levering was vlug. Heel erg aan te raden!
Hoi Bart, Dank voor je mooie review, dat waarderen wij enorm! Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle en goede service
Hoi Wilko, Bedankt voor je review. Er was iets niet goed gegaan met het bestellen van jouw hoesje, maar ik zie dat je inmiddels het juiste hoesje in huis hebt. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Het ontwerpen van het hoesje ging vlot en het resultaat was zoals verwacht. Ook de levering was zoals aangegeven. Prima dus! Enige minpuntje was dit ik mijn ontwerp naderhand niet meer kon bekijken (omdat ik had aangegeven dat dit privé was?)
Hoi Sanne, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met het eindresultaat! Wat betreft het bekijken van het ontwerp, dat is alleen mogelijk als je een account hebt. Ik vermoed dat je nadat je bestelling hebt geplaatst een account hebt aangemaakt. Dan is het niet mogelijk om het ontwerp te bekijken. Je mag ons altijd mailen en hier naar vragen. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag, anders wensen wij jou veel plezier toe met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik heb 2 hoesjes met foto besteld voor mij dochter. Deze waren snel binnen en van erg goed kwaliteit. Zeker een aanrader.
Hoi Désirée, Bedankt voor je review. Wat leuk dat je twee hoesje hebt besteld voor jouw dochter, hopelijk is ze er blij mee! Groetjes, Team B2C Telecom
Een aantal jaar geleden ben ik achter de website B2C Telecom gekomen. Dit is de website met de meeste keus aan leuke telefoonhoesjes. Je hebt niet alleen de keuze tussen de soort van hoes die je wilt maar ook voor de uitstraling van de hoes heb je een heel assortiment waar je uit kan kiezen. Wil je een simpele kleur of een geheel bewerkt hoesje of wil je hem zelf ontwerpen? Het kan allemaal! Naast al de keus die je hebt zijn ze ook nog een heel goed van kwaliteit. Al laat je hem 5 keer vallen dan ziet je hoesje er nog steeds prima uit en is je telefoon niet kapot. Ik zou deze website daarom aan iedereen aanraden die een goed maar ook leuk telefoonhoesje zoekt.
Hoi Monica, Allereerst heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n uitgebreide positieve review achter te laten! Dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze website, assortiment en hoesje. Wij wensen jou heel veel plezier toe met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Telefoon hoes verkeerde besteld.retour gezonden en spoedig de juiste ontvangen.TOP.
Hoi Dolf, Dank voor je review. Wat goed om te lezen dat je de omwisseling van je bestelling snel is gegaan en dat je nu het juiste hoesje in huis hebt. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
In het verleden al vaker een hoesje besteld via B2C, zijn echt super mooi met eigen foto en nu ook weer, volgende hoesje besteld ik zeker weer bij jullie!
Hi Sabrina, Wat leuk om te lezen dat je ons ook nu weer hebt gevonden om weer een hoesje te bestellen. :) Fijn om te horen dat je ook zo tevreden bent, ik wil je veel plezier wensen met het hoesje en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Eigen ontwerp makkelijk gedownload en in perfecte uitvoering de volgende dag ontvangen, erg blij mee!
Hoi R, Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt! Goed dat je het hoesje zo snel binnen had en het ontwerp ook helemaal naar wens is, ik wil je veel plezier wensen met het hoesje. Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review voor ons achter te laten! Groetjes, Team B2C Telecom
B2C heeft een ruime keus en een snelle levering. .
Hoi Gerdina, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je bestelling snel is geleverd. Heel veel plezier met de hoesjes en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Super goede service en snel verzonden en goede kwaliteit foto en hoesje.
Hoi Claudia, Dank voor je review en complimenten over de service en kwaliteit van je bestelling. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik was erg blij met de dessins. Spijtig geen leer … maar ik ben curieus over de kwaliteit. Toch blij
Hoi Danielle, Bedankt voor je review en toch fijn om te lezen dat je toch blij bent met de kwaliteit van het hoesje. Helaas zullen wij ook geen lederen hoesjes verkopen, omdat deze een stuk duurder en moeilijker te bedrukken zijn. Heel veel plezier met het koffiebonenhoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Ruime keuze en scherpe prijzen
Hoi Roland, Bedankt voor je fantastische beoordeling! Heel veel plezier met het Eiffeltoren hoesje :-) Groetjes, Team B2C Telecom
Weer een erg mooi hoesje ontvangen, mijn 3de van persoonlijk ontwerp. Goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Beschermt de telefoon goed bij bv een val. En erg snel geleverd!
Hoi Joanna, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je nu voor de derde keer een hoesje bij ons hebt laten bedrukken :-) heel veel plezier weer met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK