Producten van hoge kwaliteit en top service

De anti-shock hoesje zijn van fantastisch kwaliteit en beschermen mijn gsm goed. De mogelijkheden om een hoesje te bedrukken zijn erg uitgebreid en de kwaliteit is uitstekend! Ik bestel hier al jaren mijn persoonlijke hoesjes!

geweldige winkel!!

Reuzesnel bezorgd, zeer goed verpakt.

wauw, mooie fotohoes met foto met zacht materiaal

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit, materiaal voelt zacht aan.

Snelle terugbetaling van verkeerd telefoonhoesje en snelle levering van het nieuwe hoesje!

Goede kwaliteit van het hoesje! Makkelijk online je eigen ontwerp te maken. Als de foto niet scherp genoeg is, word dat gemeld. Daardoor heb je nooit een onscherpe foto! Ik ben al jaren klant en ook voor mijn nieuwe telefoon heb ik voor een hoesje weer voor b2c gekozen!

Super goede kwaliteit en mega hanige telefoon hoesje

Koop al jaren mijn telefoon hoesjes bij jullie. Altijd met eigen foto's. Super handig. Is meteen mijn portemonee.

Teleurstellend

Slecht geholpen na telefonisch om hulp te hebben gevraagd. Erg onvriendelijk. Kwaliteit van het hoesje zo slecht dat ik hem niet kado durf te geven. Weggegooid geld dus.....

uitstekend

De juiste producten geleverd en zoals belooft op tijd ontvangen. Er zijn geen klachten te vermelden.

Goede en snelle service

Goed product en lekker snel bezorgt

B2C Telecom, doet wat het beloofd....

Een groot aanbod aan hoesjes, voor welk telefoon merk dan ook. Mooie kwaliteit, en snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis, super, bedankt. Ben er blij mee....

Vlotte service

Leuk gamma Snelle levering Degelijke hoes, past perfect

Snelle service en goede kwaliteit

Ik heb zelf een hoesje ontworpen met een patroon die ik op de site kon kiezen. Het ziet er mooi uit en hetzelfde hoesje wat ik hiervoor had, daar heb ik heel lang mee gedaan.

Heel erg mooi

Snelle levering, prima kwaliteit

Heel erg mooi

Snelle levering, prima kwaliteit

Geweldig hoesje met eigen ontwerp!

Wist eerst niet waar ik moest bestellen, maar na alles goed et hebben nagekeken en overwogen kwam ik bij B2C Telecom uit die mij het meeste aansprak. Hoesje ontworpen zoals ik het zelf wou en bij ontvangst was het precies zoals ik het mij had voorgesteld. Gewoonweg toppie, een echte aanrader!

Perfecte levering en het was dik in orde, dankje wel.

Een mooi zelf gemaakt hoesje voor de gsm gemaakt snel en goed geleverd top service

Snelle service, mooie kwaliteit

Mooi hoesje en snel geleverd. Het maken op de telefoon was een beetje stoeien, maar werkte verder wel gewoon.

Geweldig mooi, super gelukkig mee

Mijn oppo reno6 5G hoesje is echt ontzettend mooi, ben er echt zo blij mee. Vanaf nu zal ik alle gsm hoesje nog enkel hier bestellen. Echt een aanrader.

Mooi zeer te vreden

Het is precies geworden zoals ik het gehoopt had.

Top ervaring

Vlotte bestelling via internet en snelle levering.

Super service

Snelle en correcte levering en goede uitvoering

Snelle levering, mooi hoesje

Eenvoudig zelf een ontwerp kunnen maken, vervolgens een supersnelle levering. Hoesje helemaal naar verwachting: mooi materiaal en goede kleuren.

11 Varenschut A

Helmond 5705 DK