Dat je zelf je eigen keuzes kan maken en nog leuker is ook nog dat je zelf je eigen ontwerp Kan maken met foto’s van je zelf of met een relatie
Hoi Danny, Heel erg bedankt voor je leuke review. Je hebt een leuk hoesje gemaakt :-) zo heb je je geliefde altijd bij je! Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot ziens. Groetjes, Team B2C Telecom
Ik belde voor retourzending. Men ZOU mij een mail sturen met link voor het juist product. Vermoedelijk mail cerzonden naar China daar ikzelf NIETS ontvangen heb. Zending teruggestuurd maar verder blijft alles een ?
Hoi Manu, Wat vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt. Ik zie dat er inderdaad telefonisch contact is geweest en dat wij naar aanleiding hiervan een mail naar je hebben gestuurd met de link naar het juiste hoesje. Mogelijk is deze mail per ongeluk in je spambox terecht gekomen. Je retour is nog niet binnen bij ons, zodra dit wel het geval is zullen wij deze voor je verwerken. Mochten er verder nog vragen zijn wil ik je vragen contact op te nemen via de mail: [email protected] of telefonisch: +31 40 - 284 65 66. Hopelijk kunnen we het zo toch oplossen, nog een fijne dag! Groetjes, Team B2C Telecom
Ik heb nu twee bestellingen geplaatst, snelle service & goede service. Je wordt via email op de hoogte gehouden van het orderproces dus dat is ideaal. De levering verloopt via DHL, dat verloop bij de eerste bestelling vlekkeloos en de tweede levering duurde wat langer maar dat is DHL aan te rekenen en niet B2C Telecom. Ik zou hier zo weer bestellen.
Hi Jean-Rene, Bedankt voor je uitgebreide beoordeling op Kiyoh, hier zijn wij erg mee geholpen! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de service van de 2 bestellingen die je bij ons hebt gedaan. Het was de afgelopen weken erg druk bij PostNL waardoor het inderdaad mogelijk is dat de bestellingen wat vertraging hebben opgelopen met leveren. Gelukkig zijn je bestellingen toch goed aangekomen! We zien graag je volgende bestelling weer tegemoet, hopelijk komt deze wat sneller aan. ;) Groetjes, Team B2C Telecom
Er is veel keuze van hoesjes, voor elk soort smartphones zijn er meer dan genoeg soorten hoesjes. De levering (in België) was snel, en was volledig zoals afgesproken. De hoesjes kloppen ook volledig met de omschrijving, dus geen onverwachte zaken meer.
Hi Carlos, Bedankt voor je review, wij stellen het erg op prijs dat je hiervoor te tijd hebt genomen! Fijn dat je toch een keus hebt kunnen maken uit al onze hoesjes en de levering snel was, ook naar België. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Heel snelle levering en leuke designs. Het type hoesje stand case is heel erg handig!
Hoi Nikita. Bedankt voor je review, wij zijn hier erg mee geholpen! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons standcase hoesje, ik zie dat je een kleurrijk exemplaar hebt uitgekozen op onze website. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Zelf foto hoesje gemaakt ging er makkelijk, mijn vrouw is er heel blij mee en het hoesje ziet er goed uit en is gemaakt van degelijk materiaal.
Hoi Marco, Heel erg bedankt voor je positieve recensie! En wat leuk om te lezen dat jouw vrouw zo blij is met het hoesje! Het eindresultaat is ook erg mooi geworden. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Fabrication fidèle à la simulation en ligne. Définition de l'impression pas très haute, mais suffisant. La photo donne très bien de loin, mais de près on voit les petits points de couleur. Coque ajustée au téléphone, solide. Envoi rapide. Bien emballé. Je recommande
Mooi gezellig hoesje voor mijn samsung A55, past perfect en een mooie uitstraling.
Hoi Marianne, Bedankt voor je leuke recensie! Wat fijn dat je blij bent met het hoesje voor je Samsung Galaxy A55. Het door jou gekozen ontwerp is ook een van onze favorieten. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
het hoesje werd snel geleverd en netjes ingepakt, omdat het mijn 1e keer was kreeg je ook een bon voor de volgende keer met 10% korting.
Hoi Sarah, Bedankt voor je mooie review, daar zijn wij erg mee geholpen! Wat een leuk hoesje heb je gemaakt met eigen foto's, fijn dat je ook zo tevreden bent over de snelle levering. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk ga je gebruik maken van de korting voor de volgende bestelling. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Super en vlug klaar
Hoi Dominique, Bedankt voor je review. Fijn dat het hoesje naar wens is en dat het snel geleverd is! Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering, goed verpakt
Hoi Hedwig, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat het hoesje zo snel in huis was. Heel veel plezier met het Galaxy A15 hoesje en hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering, hoes voor mijn tablet heel mooi met heel natuurlijke foto van mijn diertjes. Al dikwijls besteld en altijd tevreden
Hoi Erica, Bedankt voor je mooie review. Je hebt een prachtig hoesje ontworpen voor je tablet met al je dieren. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Mijn telefoonhoesje was zeer snel verzonden en verstuurd en de kwaliteit van de print van de foto is goed. De enige nadeel is dat er meerdere gekleurde pixels te zien zijn van een zeer kleine afstand
Hoi Ying Ying, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat de levering en kwaliteit van de afdruk goed is. Wat bedoel je precies met gekleurde pixels? Zou je hier een foto van willen mailen naar [email protected] o.v.v. het ordernummer? Dan kunnen we met je meekijken en zien wat je bedoelt. Groetjes, Team B2C Telecom
Nu verschillende keren een telefoonhoesje hier besteld met een afbeelding die ik zelf heb "ge-upload". De site geeft goed aan als een ge-uploade foto te slecht van kwaliteit is. Ook de levering van het hoesje was behoorlijk snel. Ik kan B2C bij een ieder aanraden. (ook al verschillende keren gedaan, en ook hier top resultaat geleverd) Dankjewel B2C.
Hoi Henk, Bedankt voor je mooie review en de verschillende bestellingen die je hebt gedaan :-) Graag gedaan en hopelijk heb je weer veel plezier van het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Vlotte communicatie en levering
Hoi Tine, Bedankt voor je review. Fijn dat je de communicatie en levering als positief hebt ervaren. Hopelijk is het hoesje ook helemaal naar wens. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Zelf ontworpen hoesje besteld voor mij one plus Nord 3. Hij is leuk geworden
Hoi Bianca, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Je hebt ook een mooi hoesje ontworpen voor je OnePlus Nord telefoon :-) heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
correcte prijs, snelle levering, goed en degelijk product. mooi afgewerkt.
Hi Lies, Bedankt voor je review! Fijn om zoveel positieve punten te lezen, daar doen wij het voor. Veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi gepersonaliseerd hoesje
Hoi Danielle, Bedankt voor je review op Kiyoh, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Fijn dat het hoesje met eigen ontwerp helemaal naar je zin in. Mocht je nog verbeterpunten voor ons hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag! Veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Erg tevreden over de kwaliteit van de fotoprint op het hoesje. Makkelijk te “ontwerpen” en levering was snel. De ontvanger (mijn moeder) is erg blij met het hoesje.
Hoi Lianne, Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je je moeder blij hebt gemaakt met een persoonlijk hoesje van ons. Hopelijk heeft ze er lang plezier van! Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi hoesje tegen prima prijs erg blij mee
Hoi Marjan, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je het hoesje mooi vindt, hij is ook prachtig! Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Snel Makkelijk
Hi Debby, Bedankt dat je ons beoordeeld met een 10 op Kiyoh. Hopelijk was het een geslaagd cadeautje voor moederdag! Veel plezier ermee en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Heel vlot aangekomen. De foto net zoals ik hem wilde op het hoesje die ik heb besteld. Ik heb al een paar keer besteld bij jullie en ben er al elke keer heel content van geweest
Hoi Wendy, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om voor ons een review te schrijven op Kiyoh. Ik zie dat je al vaker bij ons een hoesje hebt besteld, super fijn dat je nu ook weer zo tevreden bent! Heel veel plezier ermee en hopelijk mogen we de volgende ook weer voor je bedrukken. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Het hoesje met eigen foto's is super makkelijk te maken. Ook is de kwaliteit heel goed. Het hoesje van mijn vorige telefoon is na 2 jaar nog heel mooi en goed. De levering is ook snel.
Hi Alina, Bedankt voor je mooie review, wij stellen het op prijs dat je hier de tijd voor hebt genomen. Leuk dat je voor B2C Telecom hebt gekozen om een hoesje met eigen ontwerp te maken, hopelijk gaat deze ook weer minimaal 2 jaar mee! Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Website is goed en makkelijk te doen en levering is snel. Tevreden klant !
Hi Marianne, Bedankt voor je review, hier zijn wij erg mee geholpen! Wij vinden het fijn om te horen dat we er met jou weer een tevreden klant bij hebben. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering en goede kwaliteit.
Hoi Kayleigh, Bedankt voor je review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Ik zie dat je het hoesje snel in huis had en tevreden bent over de kwaliteit, top! Veel plezier met het hoesje en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire