Supersnel, uniek, stevige kwaliteit

Makkelijke site met een supersimpel ontwerp proces en eenvoudig en snel te bestellen

Zeer tevreden met het nieuwe hoesje

Zeer eenvoudig te ontwerpen en heel mooi eindresultaat. Vlotte levering van een prachtig kwalitatief hoesje, dat er veel beter uitziet dan de kwaliteit van de toegevoegde foto. Mijn Huawei P30 Lite New Edition is weer mooi ingepakt en goed beschermd.

pech

Door onduidelijke info op internet is een foute aanschaf gedaan. Een hoesje wat geen hoesje bleek te zijn maar alleen een achterkantje. Ik dacht dat cover een totaalhoes was. Niet dus.....Het terugsturen kostte mij bijna meer dan het aangeschafte product. voor mijn mobiel hadden jullie helemaal geen product. Terugstorting van aanschafprijs is geregeld. Geen tegemoetkoming voor de zinloze terugzending.

Vlugge levering en een heel mooi resultaat ik ben tevreden

Heel snelle levering Heel goede kwaliteit Fantastisch resultaat

Mijn 2 de hoesje die ik bestelde is voor cadeau uitstekende kwaliteit alleen iets jammer mijn 1 ste hoesje dat kwaliteit wat minder is maar voor de rest ben ik er super blij mee

goeie kwaliteit

Een gepersonaliseerd hoesje met enkele slots voor bankkaart of andere pasjes. 2e keer dat we hier kopen en ze zijn zeer duurzaam. Ook een correcte service wanneer je vragen hebt

Geweldig hoesje

Mijn hoesje is uniek en apart

Perfect en super snelle levering

Toppie

Snelle service en goeie kwaliteit

Dik tevreden

Dik tevreden met mijn aankoop

Goed dat je zelf iets kan toevoegen.

Makkelijke site om zelf je draai te geven aan een hoesje. Ook heel leuk dat het kan personaliseren. Eerst dacht ik, wat moet ik met dat touwtje (zelf besloten, maar toch) en na een paar dagen gewend. Heel erg tevreden

Vlotte service en ruime keuze

Zeer gebruiksvriendelijke site om je eigen hoesje te ontwerpen. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Prima kwaliteit en snelle verwerking

Ik heb al eerder bij B2C besteld en dat was prima en nu weer. Duidelijke website, snelle levering, dus alles goed.

perfect!!!!

snelle levering en top produkt

Top kwaliteit

Het ontwerp op het hoesje was exact zoals ik mij voorgesteld had. De bezorging was perfect en zeer snel.

Mooie hoesjes!

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben zeer tevreden en kan het aan iedereen aanbevelen die op maat gemaakte telefoon hoesjes zoekt.

Het proces van het ontwerpen en bestellen van mijn hoesje was moeiteloos en de website van B2C Telecom bood een intuïtieve interface. Wat betreft de kwaliteit van het hoesje, was ik aangenaam verrast. Het materiaal voelt duurzaam aan en de foto is scherp genoeg afgedrukt. Het is niet alleen een stijlvol accessoire voor mijn telefoon, maar het voegt ook een persoonlijk tintje toe dat ik enorm waardeer. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij B2C Telecom en ik kan het aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar op maat gemaakte telefoonhoesjes.

Slecht drukwerk en slechte service.

Telefoonhoesje besteld bij dit bedrijf. Zat een grote drukfout op die tweederde van het hoesje besloeg. Niet erg fijn, maar een drukfout kan een keer gebeuren. Dus vervolgens de klantenservice gemaild met het verzoek dit op te lossen, kreeg geen reactie. Week later nog eens gemaild, weer geen reactie. Ga met een grote boog om B2C Telecom heen zou ik zeggen.

geweldige kwaliteit en snelle levering.

ik bestel herhaaldelijk hoesjes voor mijn mobiel. de kwaliteit van de hoesjes is zeer goed en ook van het drukwerk. men kan nagenoeg alles ontwerpen. ook de levering is super snel. meestal heb je het de volgende dag al in huis.

top service

het vorige hoesje van mijn gsm was kapot en wilde dit nog zo snel mogelijk vervangen. Ik neem altijd persoonlijke hoesjes bij jullie daar ik altijd tevreden ben. Nu had ik het niet gedacht maar na 3 dagen zat mijn persoonlijk ontworpen hoesje terug in de bus bij mij. Weer heel mooi en SUPER snel. Dank je wel.

Super service

Voor de 2e keer mijn telefoonhoesje bestelt. Super snelle levering. Was mijn kortingscode vergeten te activeren. Gemaild en binnen 3 werkdagen korting ook nog verrekend. Volgende keer zeker weer bestellen

Snelle bezorging van een fijn hoesje.

Helaas paste het hoesje niet direct terug gestuurd en heel snel het geld retour gekregen. Too. Ik kom zeker een keer weer wat kopen.

11 Varenschut A

Helmond 5705 DK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire