Snelle service en top kwaliteit

Nieuw telefoon hoes besteld snelle service en top kwaliteit. Kom zeker bij ze terug voor nog meer hoesjes voor de afwisseling. Ook voor me dochters ga ik hoesjes bestellen.

Snel, goed en mooi telefoonhoesje

Ik heb een telefoonhoesje ontworpen voor mijn bedrijf (Verrijk je Relaties). Het ontwerpen ging met een handig ontwerpprogramma. Ik kon mooi de huisstijlkleuren aanhouden. De levering was supersnel (na 1 dag) en het uiterlijk ziet er goed uit. Precies zoals ik in gedachten had.

Top, mooie gepersonaliseerde telefoonhoes

Precies zoals verwacht, mooi product. Snelle levering

snelle levering en een mooi hoesjes

mijn eigen ontwerp is prachtig en duidelijk op het hoesje geprint.

Al jaren een zeer tevreden klant

Mijn dochters willen altijd telefoonhoesjes waarop de print is gebaseerd op door hen gemaakte foto's (vaak op de boerderij :-)). Zo kwam ik een paar jaar geleden toevallig uit op B2C en het resultaat, zowel esthetisch als kwalitatief, was bijzonder bevredigend. Ook de levering vindt vaak binnen 2 werkdagen plaats (wat niet zo gek is bij gepersonaliseerde prints), waarbij ik tot nu toe ook altijd een bedankkaartje ontving met een couponcode voor 10% korting bij de volgende bestelling. Jammer is alleen dat ik tot nu toe steeds vergeet deze code in te vullen bij de volgende bestelling :-)

Altijd tevreden over jullie product, levering daar van

dik ok

Magnifiek

Snelle levering en super kwaliteit. Ook de foto die wij zelf hebben gekozen, is van prima kwaliteit. Wij hebben al een extra bestelling geplaatst.

Na wat moeilijkheden bij het bestellen door wat ik denk een storing was ging het prima, hoesje werd snel bezorgd en foto is mooi strak. Erg blij mee.

Delivered as ordered, Product arrvied as presented on webshop

I am well satisfied with my order, the the flipcover fits well and has a good quality for the price. I will check the portfolio again should I switch up my daily driver again

Makkelijk een uniek hoesje gemaakt

Dit is de 2e keer dat ik snel en simpel een persoonijk hoesje gemaakt heb. Hoesje is van goede kwaliteit en de afdruk ook. Kan iedereen aanbevelen een eigen hoesje te maken.

Super!!!

Ik ben super blij met mijn hoesje voor mijn Oppo find x3 lite Het kwam beter uit dan verwacht ^_^

Vriendelijk behulpzaam

Dat is nog eens service ik had zelf het verkeerde hoesje besteld krijg toch een kortingsbon en helpen je om uit te zoeken welke typenummer gsm je hebt. Reageren snel op je mail. Ondanks verkeerde hoesje mooie foto op het hoesje. Kortom vriendelijk en snelle service

aanrader

super mooi en degelijke kwaliteit van gsm-hoesje, de foto's op het hoesje zijn heel scherp en perfect ! eenvoudige website om alles te verwerken van foto's op het hoesje een echte aanrader en vooral een hele snelle levering van het pakje !

Zeer sle levering ook na de computerstoring even bellen direct iemand aan de lijn en uit leggen welke je gekozen had was een hoesje voor Oppo 10 reno pro

Snel,eenvoudig en grote keuze

Snelle levering en ook snel retourneren, top

Achteraf spijt met de aankoop.

Mooi design , past bij mij telefoon. Achteraf had ik hem niet gekocht . De foto's suggereren dat het om een trifold hoes gaat en een foto op standaard staat er niet bij terwijl ik toch duidelijk naar een trifold heb gezocht.

Geweldig snel geleverd

Honderd procent tevreden

Betrouwbare site

Het was soms moeilijk om de foto’s te plaatsen, omdat ze soms te groot waren. Ook vind ik het spijtig dat je de foto’s niet kan bewerken op de site zelf (bv. Bijsnijden). Maar de kwaliteit van het uiteindelijke hoes is zeer mooi en zeer helder! Dus zeker een aanrader voor de goede kwaliteit.

Heel snelle levering, goeie kwaliteit van foto

Mooie en snel geleverd

Gemakkelijk om te ontwerpen en werd snel geleverd in België. Mooie geschenkverpakking ook.

Prima leverancier

Prima!!! Goed product en heel snelle levering.

goede en snelle levering

Ik had een eigen ontworpen hoesje voor mijn telefoon besteld. Deze werd keurig en snel geleverd de dag erna. Goed verpakt

Het maken van het hoesje ging vlot. Ik vond het wel het gemakkelijkst om via de computer te maken ipv via de gsm. De levering was enorm snel. Dinsdag gemaakt en vrijdag in België in de bus. Ook mooi resultaat! De kleur is soms moeilijk in te schatten op de computer vs in het echt maar we zijn tevreden van het product!

Perfecte uitvoering en levering

Makkelijke samenstelling van mijn keuze, afrekening en snelle levering. Super mooi resultaat aan een goede prijs.

11 Varenschut A

Helmond 5705 DK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire