Uiistekend

Heb al vaker hier iets besteld Snelle bezorging En the wallet is een lust voor het oog

Erg leuk hoesje

Leuk hoesje,makkelijk te ontwerpen en heel snel bezorgd

Top product snel geleverd

Lekker op je gemak een hoesje ontwerpen en kiezen kleur patroon alles kan leuk om te doen en een persoonlijk hoesje altijd leuker dan zo een saai eentonig hoesje raad dit zeker aan

Zeker een aanrader. Ze denken met je mee als er iets fout gaat met het ontwerp van je eugen hoesje. En zijn heel vriendelijk. En reageren ook altijd snel op mailtjes. Dus nog maals. Echt een aanrader.

Goede product ,simpel maar heel fijn.een telefoon houder voor de fiets

Goedkoop, gemakkelijk en zoals gevraagd.

Zeer functioneel en gebruiksvriendelijk

Ruime keus, prima kwaliteit, vriendelijke geprijsd, heel snelle levering.

Al eerder een hoesje bij jullie besteld. Toen ook heel veel keus en een snelle levering. Kan nu ook zeggen dat het een prima kwaliteit is voor een zeer schappelijke prijs. Dit hoesje gekocht voor m’n schoonmoeder. Ze heeft het alleen nog maar op een foto gezien en toen vond ze het al zo mooi. Aanstaande zondag krijgt ze het voor haar verjaardag. Weet zeker dat ze er heel blij mee zal zijn.

Supersnelle service en goeie kwaliteit

Al een aantal keer een hoesje ontworpen. Altijd een geslaagd kado voor opa en oma met foto's van de kleinkinderen. Ruime mogelijkheden in ontwerpen en hele snelle verzending.

Prima , levering en product zoals verwacht

Het iPad hoesje is prima en netjes en snel geleverd. Geen verbeterpunten gevonden, aanrader !

Snelle service en levering

probleemloos bestellen

Een telefoonhoesje - je mag zelf het uiterlijk vormgeven. Na even puzzelen lukt dat met de PCD moeiteloos. Bestellen en klaar. Levering zolas toegezegd de volgende dag.

Altijd weer een plezier om een hoesje te bestellen hier

Dit is al mijn 5de zelfgemaakt hoesje die ik bij jullie bestel. Zo tevreden ben ik er dus mee :-) Veel keuze van hoesjes, makkelijk zelf te ontwerpen naar eigen keuze. Een korte levertijd, prijs valt goed mee. En het hoesje is qua kwaliteit, kleuren, echt top! Ik raad jullie met plezier aan

TOP

Zo snel en zo mooi !, een eigen foto op een hoesje , geweldig !

Super mooie telefoon hoesjes!! Goede kwaliteit ook!! Ben er helemaal blij!!

Voor de Samsung Galaxy S21 Ultra van mijn vrouw een back cover besteld met een foto van wijlen haar vader,met fototoestel in de bossen, laten afdrukken. Dit is zo goed gelukt door B2C Telecom dat ze er de hele dag naar kan kjjken en ik ben nog steeds verbaasd hoe mooi ze dit gedaan hebben. Een echte aanrader!!

Tevreden

Al meerdere malen voor telefoon hoesje en ook voor tablets van mijn vrouw en dochters gedaan. Elke keer is bestelling goed aangekomen. 1 maal voor mijn dochter langer moeten wachten omdat tablet hoesje voor haar model tablet er niet was. Dus kon het hoesje niet maken. Na contact hebben ze ook dit hoesje in huis gehaald en met netjes op de hoogte gehouden van levertijd/wanneer het binnen was. Dit duurde wel even, maar verder gewoon netjes en eerlijk hierover ingelicht. Enige kleine minpunt is dat wanneer een foto te scherp is je hem soms moet verkleinen. Programma hiervoor op de site werkt prima, maar toch jammer dat dit niet gewoon ook kan ;-).

Volmaakt tevreden met een prachtig telefoonhoesje

Al verscheidene keren een hoesje bij B2C besteld en ook deze keer weer blij verrast hoe mooi het is geworden! Onze twee Bengaaltjes Popeye & Olijfje altijd bij mij in de buurt. Prachtige stevige kwaliteit met voldoende opbergruimte voor bankpasjes ed. Echt een topper! Met vriendelijke groeten Patricia van der Tol

Super makkelijk te maken, super snel geleverd en prachtig resultaat

Super makkelijk te maken (gebruik eigen foto), super snel geleverd en prachtig resultaat! Ook de kwaliteit van het hoesje zelf is prima. Ik ben er erg blij mee en krijg veel reacties van anderen.

Prima hoes en snel geleverd !

Mijn vrouw en ik hebben al meerdere hoesjes met eigen foto laten maken en zijn er nog steeds zeer tevreden mee, goede kwaliteit en prima bedrukt !

Super goed en leveren mooi werk

Elke keer weer mooie hoesjes

Verzorgd

Verzorgd ingepakt, snelle verzending Keuze voor Samsung A71 niet zo ruim. Is ook een ouder model. Prijs/ kwaliteit is goed.

Super, snelle levering en duidelijke communicatie qua levering.

Kei goed

Ik heb binnen gekregen ik ben heel blij mee echt een heel fijn mobiel hoesje

snelle en correcte service

Uitgebreide keuze, snelle en correcte service

snelle service en prachtig resultaat

Zelf een afbeelding aangeleverd voor een hoesje met Claude Monet Impressie, zonsopgang afbeelding. Ziet er prachtig uit !!

11 Varenschut A

Helmond 5705 DK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire