Prijs-kwaliteit = top

Reeds meerdere malen heb ik iets besteld. Correcte afhandeling = korte leveringstermijn), alsook goede kwaliteit van de producten. Tevens gebruiksvriendelijke website.

perfecte en snelle service

Na bestelling wordt het product perfect zoals weergegeven geproduceerd en wordt ook heel snel geleverd. perfect!

Goede kwaliteit Zeer snel gemaakt Snelle verzending

snel geleverd, heel mooi resultaat!

Het programma om de hoesjes te maken is duidelijk! heel mooi resultaat en snel geleverd! Een klant erbij!! Het was een cadeautje en werd heel goed ontvangen!!

Mooi hoesje en snel geleverd

Zelf een hoesje gemaakt voor de Pixel 6A. Kwaliteit is boven verwachting en de kleuren bijna precies zoals op de website ontworpen. Ook de prijs vond ik meevallen voor hetgeen je krijgt. Aanrader!

Prima en snelle service

Ik had een telefoonhoesje besteld, maar deze bleek niet goed te passen op mijn toestel. Was wel het juiste type. Helaas zijn de retourkosten voor eigen rekening, maar wel snel na retour mijn geld teruggekregen. Ik zal in de toekomst mij niet laten tegenhouden door dit voorval om nog eens iets te bestellen.

leuk smartphonehoesje

mogelijkheid om op de voor en achterkant een foto te plaatsen is leuk, hoesje is wel heel glad van structuur. Bezorging vlot. Prima

Ik heb me hoesje zelf met mijn afbeeldingen voorzien en dat ziet er geweldig uit !!!

Voor mijzelf en mijn vrienden, kennissen en ja zelfs onbekenden heb ik een hoesje voor hun smartphone mogen ontwerpen naar aanleiding van een mooie foto die ze graag op het hoesje willen hebben en het resultaat is echt iedere keer helemaal geweldig!! Het is heel mooi gemaakt en het is ook zo snel in huis en de prijs valt ook reuze mee hoor als je bedenkt dat je toch wel enige tijd met een telefoonhoesje doet. Afgelopen week voor een onbekende dame een hoesje ontworpen en door jullie gemaakt, ze was helemaal verrukt met de foto van haar kleinkind erop. Nou zij blij, ik blij en jullie blij. Dank jullie wel allemaal. Met vriendelijke groetjes en tot een andere keer, zeker weten!!!!

Mooi hoesje kunnen ontwerpen

Mooi hoesje kunnen ontwerpen Kwaliteit is goed Snelle levering Prima prijs Makkelijke software om het ontwerp zelf te maken. Ik ben tevreden. Alles ging goed.

Mooie hoesjes van mooie kwaliteit

Ik heb nu 3 hoezen besteld , kwamen snel en echt mooi stevig materiaal

Dat ik niet het juiste hoesje heb gekregen

Mijn ervaring is dus negatief Ook omdat terug sturen geen optie is vanwege verzendkosten het bestelde hoesje moet zijn Motorola One tx 1942-4

Snelle levering en goed kwaliteit

Halverwege de dag besteld en de volgende dag al geleverd. Exact conform ontwerp en hoesje was van prima kwaliteit

Fijn hoesje!

Het zelf ontwerpen van mijn telefoonhoesje ging gemakkelijk en het resultaat ziet er fantastisch uit.

Mapje stinkt naar plastic

Bij navraag moest ik het mapje een kleine week in de zon leggen. Dan zou de geur weggaan. Dat is niet echt het geval. En mijn handen plakken van het plastic. Het liefst zou ik hem teruggeven.

Snel en goed

Goede dienstverlening, geduld e, oplossing gevonden

Top kwaliteit en snelle levering!

Bestel met regelmaat telefoonhoesjes met eigen bedrukking via B2C Telecom. Hoesjes en bedrukking zijn van mooie kwaliteit en gaan lang mee, top!

Zeer vlotte service en goede kwaliteit

snel geleverd mooie kwaliteit

erg tevreden over het geleverde product verder erg snel geleverd 5 wel verdiende sterren

Bestellingen uit het de hemel zou B2C zo succesvolkunnen uitvoeren

alles is prima, bij de les blijven en niets proberen te verbeteren. Goed produkt-goede prijs, goede procedure.

Mooi

Snelle levering voor top prijs

Super leuke gepersonaliseerde hoesjes met je naam in kleur + lettertype naar keuze. De prijs is super en het is de volgende dag al geleverd.

Mooi mapje voor de Huawei

Lang heb ik gezocht naar een hoesje voor mijn oude Huawei en hier gevonden! Zelfs nog keus uit meerdere soorten, hartstikke leuk. Snelle levering, netjes verpakt. Top!

Telefoonhoesje

Ben zeer tevreden met d3 hoesjes van B2C Goede afwerking en goede service

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.