Snelle levering , goede kwaliteit.

Snelle levering, en goede kwaliteit.

Top hoesje

Mijn favo webshop als het over telefoon hoesjes gaat, altijd goed bevallen, zo nu ook weer! Erg blij mee.

Top hoesjes

Nieuwe telefoon is nieuw hoesje,en aangezien de prijs kwaliteit super is van de hoesjes. Heb ik zonder te twijfelen weer 1 hier besteld. Gemakkelijk naar eigen smaak te maken, dus lekker uniek.

Snelle levering en prima hoesje

Het is een super fijne telefoonhoesje

Het is een stevige hoesje mooi kleuren hoesje is beter als mij vorig telefoonhoesje

Prachtig mooi geworden

Echt heel mooi geworden precies zoals gehoopt had !

Duidelijke aanwijzingen hoe te doen

Telefoon makkelijk te vinden. Daarna instructie hoe een hoesje te maken makkelijk te volgen. Handig dat lipje automatisch wordt gevuld. Makkelijke bestel procedure en heel, heel heel snel geleverd.

Prachtig hoesje

Ik kan niet meer tevreden zijn dan ik ben met mijn nieuwe telfoonhoesje. Het ontwerpen is makkelijk met het programma en het resultaat is precies zoals de 3D voorvertoning. Dus dankjewel en graag tot een volgende keer.

Prachtig

Steeds heel tevreden van de creaties

Teleurstellend

Vreemd bedrijf. Bestelling geplaatst en dan wordt hij geannulleerd nadat je betaald hebt.

Mooi stevig hoesje wat perfect past

Snelle levering en goed verpakt. Het hoesje past perfect. Vriendelijk personeel.

Nare geur

Er zit ook hele naar geur aan. Chemisch luchtje.

Super, zoals gewoonlijk.

Overtroffen mijn verwachting.

Snelle levering, erg leuk dat je een naam op het hoesje kan laten drukken zonder extra kosten

Het zelfontworpen cover voor mijn S23 is erg mooi geworden. Het is zlstevig en ligt goed in de hand

mooi afgewerkt en stevig!

het hoesje past perfect rond mijn smartphone. ook is het mooi afgewerkt met de foto's die ik zelf heb uitgezocht. wat ik wel jammer vind is dat ik er iets minder plaats in heb om wat op te bergen. Ook jammer dat ik het hoesje niet zelf meer kan laten recht staan. maar verder is het helemaal geweldig

TOP

Snel gelevrd en voldoet volledig aan de verwachtingen.

Uistekend

Een snelle en correcte afhandeling van een probleempje .

Super mooie hoesjes

Hoesje voor mijn moeders verjaardag gekocht met foto van mijn dochtertje en dochtertje met mijn vader erop, mijn vader is 28 mei overleden. Mijn moeder moest super erg huilen en was er heel blij mee ze vond het super mooi. Foto voeg ik niet toe aangezien mijn vader en dochter er op staan

Snelle en correcte levering

Super snelle levering, ondanks de drukte bij de postbedrijven binnen 2 twee dagen ontvangen! Heldere website, makkelijk in gebruik.

Goed artikel snell levering

Prima product de volgende dag in huis.

TOP

In de afgelopen 10 jaar zo'n 2 x een nieuwe GSM gekocht en daarbij een nieuw hoesje bij B2C laten maken met eigen foto. Inmiddels voor mijn nieuwste GSM weer een nieuw hoesje ontworpen met eigen foto genomen op de Galapagos en weer top, zo mooi!!! Ook met het lipje dat perfect meebewerkt wordt. Ik ben er zo trots op. Kan het iedereen aanraden. Gaan lang mee.

Helemaal top

Bij elke nieuwe telefoon en nieuwe bedrukte hoes met eigen foto's. Nu al voor de 3e keer

Snel en op tijd

Eenvoudige site dus je kan snel vinden wat je zoekt. Daarnaast ging de levering top

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.