altijd super tevreden

dit hoesje betekend extra veel voor ons want aan de ene kant staat ons pas overleden hondje en wat hebben jullie weer prachtig werk geleverd zo is ze altijd mee en dicht bij ons heb al veel hoesjes laten maken bij jullie altijd super content en tevreden maar dit is een specialleke en het is weer top gedaan wou dat ik 10 sterren kon geven

Super mooi bedrukt snelle levering

Makkelijk een eigen hoesje te ontwerpen. Super scherp gedrukt en zeer stevige hoesjes gaan jaren mee.

Zorgvuldig ontvangen.

Zaterdagavond besteld en zondag al mail dat cover al in verzendmagazijn klaarlag. Woensdag ontvangen.

Zeer goed product

Snelle levering en print van zelf gekozen ontwerp boven verwachting. Dus een aanrader.

Weer een mooi zelfontworpen hoesje besteld, TOP!

Al eerdere keren bij B2C Telecom hoesjes ontworpen en besteld. Je hebt hier een vrije ontwerp mogelijkheid om met meerdere lagen te werken. Bij anderen kan je vaak maar één plaatje plaatsen. Weer een zeer mooie degelijke print en blijft ook echt lang mooi! En natuurlijk zeer vlot geleverd! Dus helemaal TOP!

Geweldig mooi gemaakt, Super !!

Wat ben ik blij met B2C Telecom want voor de 4e of 5e keer heb ik bij dit bedrijf verschillende telefoonhoesjes laten maken ook voor mijn buurvrouw en andere kennissen. Niet alleen de kwaliteit is super goed maar ze zijn nog snel ook want ik heb mijn mooie hoesje met eigen ontwerp op woensdag na 15.00 uur besteld en de volgende dag kwam de postbode al met mijn hoesje. Ik beveel dan ook meerderen aan om eens naar de site te gaan van B2C Telecom en zelf een ontwerp maken of er een uitkiezen die er al zijn en ook heel erg mooi zijn. Ik vertel het wel verder hoor aan een ieder die een nieuw hoesje moet/wil hebben. Mijn hartelijke dank,

Goede kwaliteit product, snelle levering

Voor de eerste keer hier besteld, dat is altijd afwachten. Maar ik ben erg verrast! De kwaliteit van de bookcover a53 hoes is top. En de levering was ook snel. De twee belangrijkste punten als je het mij vraagt. Ik zal hier waarschijnlijk vaker bestellen.

goede print van mijn eigen ontwerpen

de printen van mijn eigen ontwerpen zijn zeer goed overgekomen op het gsm hoesje , de levering is zeer snel

Zeer net bedrijf

Ik had per abuis verkeerde maat hoesje besteld gepersonaliseerd dus ruilen kon niet helaas . Werd wel meegedacht en dus het rubber waar tablet in zit los besteld met korting en zelf in buitenhoek plakken . Erg goed en slim

goede ervaring

al meerdere hoesjes besteld, altijd binnen enkele dagen geleverd. Foto's plaatsen is gemakkelijk en goed aanpasbaar.

Makkelijk en snel

Eenvoudig eigen ontwerp maken en snelle levering

Snel, vriendelijk en goede producten.

De medewerkers van B2C Telecom zijn vriendelijk en reageren snel op je order. We ontvangen altijd weer mooie bedrukte telefoonhoesjes voor onze medewerkers.

Alles super

Goede kwaliteit, goede foto snelle levering kon niet beter thx

Prachtig hoesje

Voor mijn dochter een telefoonhoesje besteld. Het is een prachtig hoesje!! Ze is er super blij mee.

top site

Heb een telefoon hoesje besteld,na eigen ontwerp, gewoon super en top kwaliteit.

Snelle levering, leuke afbeelding op telefoon hoesje en heel leuk dat ik hem kon personaliseren door mijn naam op de voorkant te zetten. Snelle levering, goed verpakt.

Zeer tevreden!

Vorige hoes is flink lang mooi gebleven. Deze nieuwe bestelde ziet er weer erg fraai uit. Ben onder de indruk op de manier waarop ze gemaakt zijn.

Super leuk en gemakkelijk

Super leuke site om je eigen hoesje te maken niet ingewikkeld gewoon simpel en goede kwaliteit opdruk

Mooie cover en vooral keuze genoeg. Levering snel. Top

Snelle service en levering

Makkelijke website waar we snel onze bestelling konden plaatsen en ontvingen. We hadden een hoesje met eigen foto en de kwaliteit is super

Leuke prijs (incl.personaliseren) en snelle levering

Leuke prijs en snelle levering!

Snel geleverd en ziet er fantastisch uit.

Helemaal ok

Hier het bestellen zal ik zeker nog doen.

snel en goed

goede en snelle levering

Custom design: super kwaliteit en print, snelle levering

Gewoon prachtig, heb een custom design laten maken, zeer mooi drukwerk, snelle levering (tot in Portugal) en zeer degelijke kwaliteit van hoesje. Zeker een aanrader!

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.