Grote keuze en de mogelijkheid zelf te ontwerpen.

De mogelijkheden om hoesje zelf te ontwerpen zijn goed. Ik heb inmiddels voor het gehele gezin hoesjes gemaakt met zelf gemaakt foto's. Deze laatste heb ik uit de gallery gehaald. Ik vond de foto leuk, maar persoonlijk de positie niet optimaal. En zelf die kun je dan voor een paar euro aanpassen precies zoals je wilt. Positie en grote zijn eenvoudig aan te passen. De designtool geeft ook aan of de resolutie van de foto die je gebruikt goed genoeg is. Waar je wel zelf op moet letten is de compressie van het foto bestand (dat is voor mij een klein min puntje), als die te hoog is kun je vierkantjes gaan zien op het hoesje. De service is ook goed. Een van de hoesjes die ik besteld had kwam onbedrukt binnen. Dit probleem hadden zij zelf al geconstateerd en per mail gemeld voor ik het hoesje binnen had en kreeg direct de mogelijkheid gratis een nieuw ontwerp te maken. Een puntje hebben de hoesjes wel. De verse inkt ruikt niet lekker. Hun advies ik dan ook leg het hoesje een dag of 2 in de zon en de lucht is weg. Ik zou zo weer een hoesje bestellen als ik die nodig had.

Meerdere keren, altijd perfect!

Meerdere keren besteld, altijd mooie kwaliteit, perfecte levering, en snel. Kortom wij zijn fan volgende keer weer via jullie !

Top shop!

Goede website, uitstekende producten, snelle verzending. Ik heb net mijn derde telefoonhoesje bij hen gekocht, dat zegt genoeg toch? Foto's komen goed overeen met het werkelijke product. Volgende keer weer!

Geweldig product, supersnelle levering

Soms heb je een wild plan dat doorgang moet krijgen. Voor mij was dat de cover van mijn allernieuwste thriller, die ik als telefoonhoesje wilde krijgen. Het aanleveren van de illustratie was een makkie, heb bewerken was nog veel gemakkelijker. En binnen 24 uur had ik mijn hoesje MET cover binnen. Zo blij. Ook al begrijp ik als enige momenteel wat er achter zit. :-)

Snel en goed geleverd

Snellen levering produkt was makkelijk te bestellen en voldoet aan mijn verwachting

Gepersonaliseerd hoesje met eigen design

Ik ben heel tevreden over mijn zelfontworpen smartphonehoesje. Eerst en vooral wil ik het hebben over de zeer overzichtelijke site, het grote aanbod aan verschillende modellen en de ruime keuze aan foto's. Ik heb voor een gepersonaliseerd hoesje gekozen. Het maken van een eigen hoesje is dan ook supergemakkelijk. Het resultaat van je design kan je direct bekijken en nog aanpassen vooraleer je de bestelling plaatst . De kwaliteit van het hoesje is top. De foto klaar en duidelijk. De levertijd supersnel. Daarom dat ik al verschillende hoesjes heb laten maken. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Perfecte afwerking en vlugge levering

Perfecte afwerking en vlugge levering

Uitstekend!

Ruime keuze, mooi afgewerkte hoesjes, snelle levering.

Hoesje is precies goed en fijn dat de server snel is

Correcte afhandeling.

Eerste keer op deze website, Anders altijd bij een ander aangekocht. Hier keer ik zeker terug, tenminste als het hoesje het ook 3 jaar uithoudt... ;p

Geen oordeel

Great product!

It was very easy to design my own phone case using a picture I had taken. I would recommend this service to create a truly personal design.

goede en snelle levering

geen klachten

Mooi hoesje

Hoesje ziet er prachtig uit - duidelijke print van zelf aangeleverde afbeelding. Kwaliteit is goed en verzending ging snel. Zeer tevreden.

Perfecte service

Snelle service! Al meerdere malen besteld en altijd zeer tevreden

Prachtig

De site is heel eenvoudig om je hoesje zelf samen te stellen. Ook als je klaar bent kun je kijken hoe het eruit ziet en kun je nog aanpassingen doen. Ook kleur en beeld kwaliteit is goed zoals je het op je toestel maalt en ziet. Zeer content! Een minpunt vindt ik dat je je ontwerp niet kunt opslaan voor in de toekomst nog eens te bestellen of als je nog later wilt aanpassen als je nog niet besteld hebt.

Super goed

Hoesje zelf gemaakt. En super snel binnen dit is me 2 hoesje die ik daar heb laten maken ben super blij er mee binnen kort ga ik er nog 1 maken. Jullie zijn toppers

Mooi aanbod van hoesjes en een correcte dienstverlening.

B2C Telecom biedt een zeer ruim aanbod van hoesjes aan . Je vindt er met prints over diverse thema's wat echt een meerwaarde is t.o.v. andere bedrijven die ook gsm hoesjes verkopen. Het bestelde hoesje voldoet aan alle wensen en wordt netjes bij u afgeleverd via de brievenbuspost.

Veel keus. Je kan het alleen niet goed vergelijken op de site. En als het in je winkelmand zit kan je niet meer terug na de productpagina. Verder het hoesje bevalt goed en je krijgt waard voor je geld!

prachtige afgewerkte tablethoes met zeer scherpe foto's erop

Had reeds 2 telefoonhoesjes besteld en waren hierover zeer tevreden ,zeker voor de afdruk van de foto's .Daarom moest ik niet nadenken over waar ik mijn book cover voor mijn nieuwe tablet zou bestellen .Puik werk!!

Hele snelle levering van mijn bestelling. prijs kwaliteitsverhouding prima,goedkoper dan concurenten.

Perfect en snel geleverd

B2C heeft ruime keuze, de website is overzichtelijk, het hoesje was binnen 2 dagen thuis en de kwaliteit is goed.

Superblij met perfect passende hoes.

Snelle levering. Gemakkelijk in gebruik om het hoesje met eigen foto's te ontwerpen. Mooie afwerking. Perfect passend.

Snelle levering, goede kwaliteit

Voor de tweede keer een custom hoesje besteld bij B2C. De software werkt prettig en de kwaliteit is hoog. Fijn dat het lipje ook automatisch aangepast kan worden en daardoor naadloos aansluit bij de afbeelding.

Telefoonhoesje naar eigen ontwerp

Een telefoonhoesje naar eigen ontwerp, in mijn geval met een eigen foto, is heel eenvoudig te maken. Levering was binnen één dag.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.