Was op zoek naar een leuk hoesje. Het ontwerpen was heel makkelijk en een mooi eigen hoesje

Snel geleverd en goed product

Makkelijk te bestellen en hier

Dit was mijn eerste ervaring met B2C. Heb een eigen ontwerp gemaakt en het telefoonhoesje laten maken door B2C. Wat een geweldig resultaat kreeg ik door de brievenbus. Ik ben super tevreden met mijn nieuw telefoonhoesje. B2C bedankt hiervoor!!

Hoesje met eigen foto is prachtig geworden en supersnel bezorgd.

Uitstekende en snelle levering. Produkt is zoals op de afbeelding. Perfect.hier bestel ik zeker nog.een aanrader.

super

snel goed en super kwaliteit

super

Ik had als kado voor mijn vriend een hoesje ontworpen met pokemon erop omdat hij daar weg van is en ik wou 'm iets geven waar die wat aan had dus was op internet aan het kijken geweest en stuitte op deze site ,volgens mij heb ik al eerder wat op deze site gekocht jaren geleden mijn vriend is heel blij en tevreden over het hoesje omdat die ook een nieuwe telefoon heeft dus vandaar dat ik hiervoor gekozen heb

Mooie kleuren en super kwaliteit

De max !

Eenvoudig te bestellen en heel vlug geleverd

Formidabel

Hoesje past als gegoten. Mijn samsung a50 is perfect beschermd nu. Is rondom beschermd en zit goed vast. Ook super kwaliteit van materialen met super mooie kleuren die niet afgeven. Beste ever.

Top !

Zeer snelle en correcte verzending

Prachtig, kwalitatief hoesje met goede service

Online heb ik zelf een ontwerp gemaakt. De eerste bedrukking kwam helaas niet 100 % gewenst over. Er was een kleine verschuiving. Dit heb ik laten weten waarna er snel en vriendelijk gehandeld werd. Vervolgens een nieuwe bedrukking binnen gekregen die helemaal top is. De kwaliteit van de foto's op het hoesje is uitstekend. En het hoesje zelf is ook erg goed. Door de bedrukking viel het hoesje wel dikker uit dan initieel gedacht, maar alles went.

Heel erg goed en super snel

Super snel super mooi

Heel snel geleverd, hoesje mooi bedrukt, goede prijs incl verzendkosten. Ik ben er echt heel blij mee

Gewoon goed

Ik koop al jaren telefoonaccessoires bij jullie en dat gaat altijd goed. Prijs goed, site goed, bestelling goed, dus ik ben tevreden.

Erg tevreden,snelle levering

Ik had een gepersonaliseerd hoesje laten maken. Volgende dag al dit de brievenbus. Kleuren komen overeen met wat ik had verwacht. Top aankoop!

Supersnel

Een eigen hoesje ontworpen, vriendelijk programma dus goed te doen, en super mooi geworden!

Altijd naar wens zoals ontworpen

Kan alles ontwerpen met afbeeldingen van internet en mijn fotos. Fotos bewerk ik eerst op mijn telefoon en daarna upload ik ze. Kleurenplaatjes haal ik van internet, fie plak ik ertussen tot datik tevreden ben. Tussen door sla ik het ontwerp eerst op.

Fantastische kleuren.

Snel bezorgd. Fijn hoesje.

Goed en netjes

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.